14/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

14/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 14:43 Δημιουργία 14/06/19, 14:38

Κριός

Οι κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις σου είναι μια πολύ καλή δικαιολογία για να «παγώσεις» τις εξελίξεις, με σκοπό να πάρεις τις αποφάσεις σου. Κι εκείνο που «μετράει» είναι το πόσο κοντά βρίσκονται όλα αυτά που γίνονται στην δική σου αλήθεια και πέρα από τις ενοχές που κάποιος/α προσπαθεί να σου «φορτώσει». Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια εκμυστήρευση, που σίγουρα δεν είναι τόσο αθώα, όσο φαίνεται

Ταύρος

Η Σελήνη σε θέλει απόλυτο/η στις απαιτήσεις ή τις αρχές σου και προσηλωμένο/η στο πρόσωπο που αγαπάς και σε αγαπά. Βέβαια, ξέρεις καλύτερα από τον καθένα ότι μια σχέση που «τα έχει όλα», απαιτεί και κάποιες θυσίες σε σχέση με τις «σταθερές» σου. Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η, μπορεί να σου γίνει μια πρόταση, που κρύβει πίσω της σκοπιμότητες, ενώ έχε τον νου σου και στους «καλοθελητές», που εξυπηρετούν δικά τους συμφέροντα.

Δίδυμοι

Σίγουρα μπορείς να εξαργυρώσεις την κοινωνική λάμψη σου και στα προσωπικά σου, το θέμα όμως είναι τι «βάθος» μπορεί να έχουν οι επιλογές σου. Το πιθανότερο λοιπόν για σήμερα είναι να πάρεις «πόντους» και να περάσεις καλά, τα περισσότερα όμως θα κριθούν στην συνέχεια. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να υπάρξει μια δυσάρεστη εξέλιξη, που δεν είναι στο χέρι σου να αποτρέψεις και απλά πρέπει να την αποδεχθείς.

Καρκίνος

Η Σελήνη φέρνει… ακολασίες και «ασίγαστα» πάθη, ενώ μπορεί και να σε εμπλέξει σε μια «παράνομη» κατάσταση, είτε ως θύτη, είτε ως θύμα! Αν λοιπόν προσωπικά δεν έχεις τίποτε να κρύψεις, μάλλον πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς για εκείνα που κρύβουν ή δρομολογούν οι άλλοι για σένα. Κατά τα άλλα, είναι πιθανό να υπάρξει μια έντονη ερωτική έλξη με ένα πρόσωπο που δρα και κινείται στην… νύχτα!

Λέων

Κάποιες οικογενειακές ή επαγγελματικές ευθύνες δεν σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις και το πρώτο που πρέπει να προσέξεις είναι το να μην μεταφέρεις τα άγχη και τα προβλήματα στην σχέση σου. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να περιθάλψεις και να φροντίσεις το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε μπορεί μεν να προκύψει κάτι στον χώρο της εργασίας σου αλλά πρόκειται για μια κατάσταση που μάλλον θα σε αγχώσει.

Παρθένος

Όχι πως θα είναι εύκολο αλλά το σύμπαν απαιτεί μια πλήρη αναβάθμιση της προσωπικής σου ζωής και… πρέπει να βοηθήσεις κι εσύ ξεφεύγοντας από την συνήθη τάση σου να μετράς τα πράγματα με την λογική, αφού αν αγνοήσεις το ένστικτό σου κινδυνεύεις να γίνεις «παιχνίδι» στα χέρια κάποιου/ας! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε είναι πιθανό να συμβεί κάτι… όχι ευχάριστο με το ταίρι σου.

Ζυγός

Ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου, δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια για να… ηρεμήσεις κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να προκύψουν εντάσεις και αντιζηλίες. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε σε περιμένει μια μεγάλη πρόκληση από ένα μάλλον «ισχυρό» πρόσωπο, πρόσεξε όμως το που πας να μπλέξεις! Το περιβάλλον βέβαια θα είναι αρκετά πιο «υγιεινό» αν ταξιδέψεις και γενικότερα «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο.

Σκορπιός

Με την Σελήνη να σε επηρεάζει συνολικά, η μια όψη του νομίσματος είναι το να αφεθείς στα πάθη και τις ηδονές. Η άλλη βέβαια είναι να απαλλαγείς από όσα σε πίκραναν στο παρελθόν, αφού αν επιχειρήσεις να κάνεις άμεσα μια νέα αρχή, χωρίς να έχεις ολοκληρώσεις την «κάθαρσή» σου, τότε στην πορεία το πιθανότερο είναι να προκύψουν «περίπλοκες» καταστάσεις και παλινδρομήσεις, με συνέπεια να εγκλωβιστείς.

Τοξότης

Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι «ασφαλές» και σταθερό οι συνθήκες δεν σε ευνοούν αφού παραπέμπουν ακριβώς στο αντίθετο. Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο, που δεν βάζει πάνω απ’ όλα το χρήμα, αφού αν όλα πουλιούνται και αγοράζονται θα φτάσει και η στιγμή που το αντικείμενο αυτής της «αγοραπωλησίας» θα είναι η ίδια σου η προσωπική ζωή! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, αναμένονται οικονομικές διαφωνίες.

Αιγόκερως

Αν είσαι μόνος/η, ο Άρης απέναντί σου μπορεί να σε παρασύρει σε μια «δυνατή» εμπειρία και μένει να αποφασίσεις, το τι συνέχεια θα δώσεις σε αυτήν την περιπέτεια, αφού σίγουρα καλείσαι να διανύσεις έναν δρόμο… μετά παθών και εμποδίων! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι πιθανό να χάσεις την ηρεμία σου, αφού το ταίρι σου δεν σου τα λέει καλά και «κρύβεται» πίσω από προσχήματα και υπεκφυγές.

Υδροχόος

Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να επιδιώξεις το «κάτι παραπάνω» στην προσωπική σου ζωή, όχι όμως στην κατεύθυνση μιας μόνιμης σχέσης. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, είτε θα έχεις την ευκαιρία να «δέσεις» περισσότερο την σχέση σου, με μια από κοινού αντιμετώπιση υπευθυνοτήτων, είτε θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχουν πλέον ικανά ερείσματα, ξεκινώντας μια αντίστροφη μέτρηση, που αργά ή γρήγορα θα φτάσει στο… μηδέν!

Ιχθύες

Εξακολουθείς να συγκεντρώνεις την αποδοχή των άλλων ωστόσο, στην «μάχη» της διεκδίκησης χρησιμοποιούνται και αθέμιτα μέσα και μάλιστα από άτομα που κινούνται στο φιλικό σου περιβάλλον και μάλλον «στήνουν» καταστάσεις. Ας μην πιστεύεις λοιπόν όλα αυτά που σου λένε. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε απλά… διασκέδασε το, ξέροντας πως ότι κι αν γίνει είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκτήσει έναν μόνιμο χαρακτήρα!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε