17/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

17/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:34 Δημιουργία 17/06/19, 09:26

Κριός

Αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να σου «ανοίξει την όρεξη» για κάτι περισσότερο από μια κοινωνική συναναστροφή, ίσως όμως τελικά να νιώσεις άβολα από την απόρριψη ενός προσώπου που εσύ μεν επέλεξες αλλά δεν… αρέσει στα πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντός σου! Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να μην δίνεις και πολύ «αέρα» σε όσους/ες «φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν».

Ταύρος

Αν είσαι σε μια σχέση, φαίνεται πως δεν θα μπορέσεις να την χαρείς, εξ αιτίας κάποιων εμποδίων ή υποχρεώσεων, ενώ δεν αποκλείεται να δοκιμάσεις και μια απογοήτευση ή να διαψευστούν οι προσδοκίες σου, βλέποντας κάτι που δεν… έπρεπε να δεις! Αν πάλι «ψάχνεσαι» για κάτι νέο, τότε να θυμάσαι πως μια ενδεχόμενη σχέση θα σε βάλει να αμφισβητήσεις τις σταθερές σου, κάτι που δεν το λες κι εύκολο.

Δίδυμοι

Αν είσαι μόνος/η, τότε «ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα», ίσως μάλιστα να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο που σε συγκινεί, με την σχέση σας να κινείται στα πλαίσια του «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού». Μπορείς μάλιστα να «σιγουρέψεις» τα πράγματα, μέσα από μια… επίδειξη οικονομικής δύναμης! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε μήπως τα «πεταλουδίσματά» σου, ενοχλήσουν το ταίρι σου.

Καρκίνος

Ο Άρης φέρνει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή, με θετικό αλλά και αρνητικό «πρόσημο», φαίνεται όμως πως ένα αντικειμενικό πρόβλημα επαγγελματικής ή οικογενειακής φύσεως σε αγχώνει και δεν σε αφήνει να χαρείς, ίσως μάλιστα να υπάρξει μια σχετική δυστοκία και στην σεξουαλική απόλαυσή σου. Ωστόσο δεν αποκλείεται να βρεις τελικά… παρηγοριά σε ένα άτομο αρκετά μικρότερο ή μεγαλύτερό σου!

Λέων

Σήμερα είναι πολύ εύκολο να σε πιάσει το παράπονο ή να νοιώσεις εγκλωβισμένος/η συναισθηματικά, από την στιγμή όμως που γύρω σου υπάρχουν πρόσωπα που σε αγαπούν, θα λάβεις μια τονωτική «ένεση», ικανή να σε «απογειώσει» και να σε κάνει να ξεχάσεις γρήγορα τους… καημούς σου! Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να μπλέξεις σε μια «παράνομη» ιστορία, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις ή «κάνεις παιχνίδι» στο διαδίκτυο.

Παρθένος

Αν είσαι μόνος/η, τότε η ανάγκη σου για κάποιες πρακτικές λύσεις θα προσελκύσει ένα πρόσωπο με το οποίο μπορεί να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα συνέχεια. Φαίνεται ωστόσο να μην υπάρχει μια συναισθηματική επαφή αλλά κυρίως όσα υπαγορεύονται από το κοινό συμφέρον! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να υπάρξουν «αψιμαχίες» ύστερα από μια αναπόφευκτη απομάκρυνση, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ζυγός

Καλές είναι οι συζητήσεις, θα πρέπει να θυμάσαι όμως ότι οι άλλοι συνήθως τις θεωρούν ως μια ενδιαφέρουσα ένδειξη φιλίας και όχι ερωτικού ενδιαφέροντος. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για μια πιο στενή σχέση, μην αφήσεις τα πράγματα να «αιωρούνται», πολύ περισσότερο που διαφαίνονται προοπτικές… αποκατάστασης! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, κάποιες υποχρεώσεις δεν θα σε αφήσουν να την χαρείς.

Σκορπιός

Αν είσαι μόνος/η μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο, πρόθυμο να σε καλύψει οικονομικά και κοινωνικά, σε συναισθηματικό επίπεδο όμως είναι δύσκολο να καλυφθείς, αντίθετα κάποια πράγματα θα σε ξενίσουν. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται πως οι όροι της αλλάζουν… απότομα και χωρίς προειδοποίηση. Για να μην σου έρθει λοιπόν «ταμπλάς», ας είσαι προετοιμασμένος/η για το οτιδήποτε!

Τοξότης

Η ελευθερία κινήσεων είναι βέβαια απαραίτητη προϋπόθεση για να μείνεις σε μια σχέση, αυτή όμως δεν μπορεί να είναι μονόπλευρη. Δείξε λοιπόν περισσότερη εμπιστοσύνη στον άνθρωπο σου και μην αξιολογείς την συμπεριφορά του έχοντας εγωιστικά κίνητρα ή «κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια»! Κατά τα άλλα, είναι πιθανό να προκύψει μια δυστοκία ως προς την σεξουαλική σου έκφραση, λόγω υπερβολικού άγχους

Αιγόκερως

Εξακολουθείς να έχεις μεγάλη «ζήτηση», αφού ο Άρης απέναντί σου σε φέρνει κοντά σε «ενδιαφέροντα» πρόσωπα, αν όμως στοχεύεις σε μια μόνιμη σχέση, μάλλον δεν θα «σου κάτσει»! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, καλείσαι να διαχειριστείς εντάσεις , μετατρέποντας τον «πόλεμο» σε… έρωτα, αλλά αν δεν τα καταφέρεις δεν χάλασε κι ο κόσμος! Πρόσεξε ακόμη μήπως μια γνωριμία στην δουλειά σου λάβει άλλη τροπή.

Υδροχόος

Αν είσαι μόνος/η, αναμένονται «κομβικές» εξελίξεις, ίσως μάλιστα να γίνει «κάτι» με ένα πρόσωπο που κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον! Σε κάθε περίπτωση όμως, πάρε τα αναγκαία μέτρα προστασίας και υγιεινής. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δώσε στο ταίρι σου να καταλάβει πως τα ζητήματα ανεξαρτησίας είναι κορυφαία και αδιαπραγμάτευτα για σένα, όπως και το δικαίωμά σου να βλέπεις τους/τις φίλους/ες σου.

Ιχθύες

Ο «υπερβάλλων ζήλος» σου προς ένα πρόσωπο μπορεί να παρεξηγηθεί ή να δώσει δικαιώματα, οπότε αν είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να κρατήσεις τις αποστάσεις σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου προσάψουν κατηγορίες για κάτι που ούτε καν πέρασε από το μυαλό σου. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε θα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να έχεις να διαλέξεις μεταξύ αρκετών υποψηφίων, που όλοι/ες τους έχουν κάτι το ενδιαφέρον!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε