17/06/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

17/06/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:50 Δημιουργία 17/06/19, 10:41

Κριός

Σήμερα θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις το πρακτικό πνεύμα σου αλλά και κάποιες ειδικές γνώσεις που αν βέβαια δεν τις έχεις θα πρέπει να τις αποκτήσεις! Επιπλέον, η Πανσέληνος μπορεί να συμβάλλει στην συλλογή πληροφοριών που σχετίζονται κυρίως με την δουλειά σου αλλά και να σου δώσει την αφορμή για ένα επαγγελματικό ταξίδι. Στις υπόλοιπες μετακινήσεις σου ωστόσο αναμένονται καθυστερήσεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να «τα πάρεις όλα σβάρνα» στο σπίτι, πρόσεξε ωστόσο αφού το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος στον χώρο σου είναι υπαρκτό.

Ταύρος

Με την Πανσέληνο του Ιουνίου, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και να ιεραρχήσεις τα έξοδα σου δίνοντας έμφαση σε εκείνα που σχετίζονται με την κάλυψη καθημερινών αναγκών αλλά και με την υγεία σου. Μπορείς ακόμη να δρομολογήσεις μια πώληση, αντίθετα όμως δεν πρέπει να δανείσεις χρήματα ή να προβείς σε μια σημαντική αγορά. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό θα εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, κάποιες από αυτές όμως δεν θα είναι για ευχάριστο λόγο. Σε κάθε περίπτωση πάντως μην βιάζεσαι γιατί θα κτυπήσεις.

Δίδυμοι

Με την Πανσέληνο καλείσαι να γίνεις δυό κομμάτια προκειμένου να καλύψεις ισότιμα τόσο τις δικές σου ανάγκες, όσο και τις απαιτήσεις των άλλων. Επιπλέον, καλείσαι να αναζητήσεις συμμάχους, που θα συμβάλλουν πρακτικά κι όχι με… θεωρίες στην εκπλήρωση των στόχων σου αλλά και να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου και αυτές σίγουρα περιλαμβάνουν και οικονομικά ζητήματα που πρέπει να λυθούν… χθες! Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σου συνιστά να είσαι πιο υποψιασμένος με αυτά, αφού υπάρχουν σκοτεινά κυκλώματα, που αναζητούν υποψήφια θύματα.

Καρκίνος

Οι προτεραιότητες της ημέρας είναι κυρίως επαγγελματικές και θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μιας σειρά από πρακτικά ζητήματα, που μπορεί να αφορούν είτε στις εργασιακές σχέσεις σου, είτε στην προμήθεια εξοπλισμού. Επιπλέον, η Πανσέληνος σε καλεί να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή γενικότερα να επιμεληθείς θέματα σχετικά με την υγεία σου, κάτω από την επίβλεψη ενός ειδικού. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ενεργητικό/η, ως προς το αποτέλεσμα όμως των προσπαθειών σου πολλά θα εξαρτηθούν από τις γνώσεις, την εμπειρία και τα καλά αντανακλαστικά σου.

Λέων

Η Πανσέληνος σε καλεί να επικεντρωθείς σε όσους ή όσες μπορούν να σου φανούν χρήσιμοι/ες αλλά και σε πρακτικές εφαρμογές, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την «καθαυτό» διασκέδασή σου. Ίσως μάλιστα κληθείς να αντιμετωπίσεις θέματα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον φρόντισε να οργανωθείς, ώστε να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ενώ η πολιτική του «παίζω και μαθαίνω» να είναι η πιο ενδεδειγμένη σε αυτήν την φάση. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να σου φέρει μια έντονη αλλά περαστική αδιαθεσία, ενώ σε καλεί να έχεις τον νου σου και στα τεκταινόμενα του παρασκηνίου

Παρθένος

Η Πανσέληνος στρέφει την προσοχή σου στο σπίτι και την οικογένειά σου, ξεκινώντας από το «κλασικό» νοικοκυριό και φτάνοντας μέχρι την τεχνική υποστήριξη ή τον εξοπλισμό, που θα μπορούσε να σου διευκολύνει τις κινήσεις. Επιπλέον όμως υπάρχουν και επαγγελματικές υποχρεώσεις ή αναγκαιότητες που πρέπει να καλυφθούν, οπότε «τρεχάτα ποδαράκια μου»! Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να ανοίξει έναν νέο «θερμό» κύκλο στις φιλίες ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια αλλά και να κλείσει, κάτω από μεγάλη ένταση, έναν άλλον!

Ζυγός

Σήμερα αναμένεται να σου δοθούν καλές αλλά και… κακές αφορμές για να μάθεις περισσότερα γύρω από την λειτουργία συσκευών ή μηχανημάτων που έχουν γίνει απαραίτητα στην καθημερινότητα σου. Επιπλέον, η Πανσέληνος μπορεί να συμβάλλει σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή την αξιοποίηση του διαδικτύου είτε για να αποκτήσεις κάποιες ειδικές γνώσεις, είτε για να κάνεις τις δουλειές σου εξ αποστάσεως. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να δράσεις, επειδή ωστόσο θα βρίσκεις απέναντί σου «θηρία» κι αν ακόμη κερδίσεις μια μάχη, μην πιστέψεις πως έληξε κι ο πόλεμος.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου καλύπτοντας πρωτίστως τις υποχρεώσεις σου κι αφήνοντας κατά μέρος κάθε σκέψη για περιττά έξοδα. Αντίθετα μπορείς να πουλήσεις κάτι ή να απαλλαγείς από βάρη, ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με ειδικούς ή άτομα που γνωρίζουν καλά κάποιες «κρίσιμες» λεπτομέρειες. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο ενισχύει την «δίψα» σου για νέες γνώσεις, οφείλεις όμως να είσαι πιο προσεκτικός στις εξωτερικές συναλλαγές σου και στην οδήγηση. Επιπλέον, είναι πιθανό να ενοχληθείς… σφόδρα από τις απαιτήσεις κάποιων συγγενών σου.

Τοξότης

Με την Πανσέληνο να σε «πιάνει» άμεσα, το πρώτο που πρέπει να φροντίσεις είναι το να είσαι «εντάξει» στις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σου, δίνοντας μάλιστα ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες. Επιπλέον, πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούν θα έχουν καλύτερη εξέλιξη από την στιγμή που θα αποφασίσεις να ζητήσεις την γνώμη κάποιων ειδικών ή απλά δεν αρχίσεις να… τάζεις ασύστολα! Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να ξοδέψεις μονομιάς το αποθεματικό σου ή να πάρεις ένα οικονομικό ρίσκο, ξέρεις όμως ότι ο «θρίαμβος» δεν απέχει πολύ από την καταστροφή!

Αιγόκερως

Σήμερα οφείλεις να επικεντρωθείς στα εργασιακά σου και με δεδομένα τα «ήξεις-αφήξεις» των ατόμων που σε περιβάλλουν, ίσως τελικά οι κατάλληλες λύσεις να έρθουν κυρίως μέσω της τεχνολογίας και των δυνατοτήτων που προσφέρει. Επιπλέον όμως, η Πανσέληνος ζητά την… προσοχή σου σε ζητήματα υγείας και διατροφής, είτε πρόκειται για δικά σου, είτε για κάποιου δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλά αν διαπιστώσεις πως «πέφτεις σε τοίχο» μην επιμείνεις, αναζητώντας ένα καλύτερο timing.

Υδροχόος

Παρότι πολύ θα ήθελες να το…. ρίξεις στην «ντόλτσε βίτα», η Πανσέληνος σε «γειώνει» με αναγκαιότητες και από την πλευρά σου οφείλεις να προσδώσεις έναν «χρήσιμο» χαρακτήρα στις επαφές με τους άλλους, αφήνοντας για μια άλλη στιγμή τις πιο «ανάλαφρες» καταστάσεις. Ανάλογες βοήθειες σε συμβουλές ή τεχνογνωσία μπορείς να λάβεις και από έναν συλλογικό φορέα που ειδικεύεται στο πρόβλημά σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να αναδείξει θέματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου, γι’ αυτό προσπάθησε να μείνεις μακριά από κάθε πιθανή εστία μόλυνσης.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος σε καλεί να περιορίσεις φαινόμενα… αναρχίας στην δουλειά και το σπίτι σου, μοιράζοντας όμως αρμοδιότητες όπου δει κι όχι με το να τα πάρεις όλα επάνω σου. Στην περίπτωση δε που δεν έχεις εξοικειωθεί ακόμη με τα καλά και τις δυνατότητες της τεχνολογίας, μάλλον ήρθε η στιγμή να το πράξεις, αφού με τα… πρόσωπα δύσκολα θα βγάλεις άκρη! Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να σε βάλει σε ανησυχία, εξ αιτίας των προβλημάτων ή της συμπεριφοράς ενός αγαπημένου σου προσώπου, ενώ αν έχεις μικρά παιδιά καλό είναι να τα έχεις υπό διαρκή επιτήρηση.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε