18/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

18/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:48 Δημιουργία 18/06/19, 09:35

Κριός

Με την Αφροδίτη στην «αγκαλιά» του Χείρωνα, είναι πιθανό να αναβιώσει μια σχέση, που στο παρελθόν δεν «τράβηξε» λόγω «ανωτέρας βίας» και μέσα στο επόμενο διάστημα θα διαπιστώσεις αν όντως υπάρχουν οι προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε κάτι όμορφο. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε η σχέση σου θα μπει «στο μίξερ» και είτε θα περάσει σε μια νέα δυναμική φάση, είτε θα… διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη!

Ταύρος

Παρότι ένα πρόσωπο μπορεί να σου εκφράσει το ενδιαφέρον του με ένα δώρο, ανήκεις μάλλον στους… προβληματισμένους της ημέρας, αφού ανάμεσα σε σένα και τον έρωτά σου παρεισφρέουν πρόσωπα που έχουν να πουν έναν… κακό λόγο για αυτόν! Αν θες λοιπόν να συντηρήσεις την ευτυχία σου, απλά κλείσε τα αυτιά σου. Μπορεί βέβαια να στερηθείς το ταίρι σου, εξ αιτίας μιας έκτακτης υποχρέωσης.

Δίδυμοι

Κάποιος/α φαίνεται να εκφράζει την προτίμησή του για σένα με έναν ευαίσθητο τρόπο που μπορεί να σε κάνει να ονειρεύεσαι τα καλύτερα. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια παλιά σου αγάπη που διεκδικεί ξανά το μερίδιό της στο παρόν σου. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να της δώσεις νόημα και περιεχόμενο μέσα από σχέδια και δράσεις για μια ακόμη πιο «επίσημη» κατάσταση.

Καρκίνος

Βρίσκεσαι σε φάση όπου όλα «παίζονται» αλλά θα σου είναι δύσκολο να αποφασίσεις με ποιο «παιχνίδι» θα ασχοληθείς περισσότερο. Θεωρητικά προηγείται βέβαια εκείνος ή εκείνη που σου δείχνει απροκάλυπτα τον θαυμασμό του/της, ίσως όμως να βρεθείς σε δίλημμα, αφού κάποια άλλη «ψυχή» έχει τον τρόπο να σε παρασύρει κάπου… κρυφά! Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος, θα χρειαστεί να αντισταθείς στον πειρασμό.

Λέων

Η ολοένα και αυξανόμενη διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου ενδέχεται να σου… ανοίξει την όρεξη για περαιτέρω κινήσεις ερωτικού χαρακτήρα κι επειδή ανάμεσα σε αυτούς/ες που απευθύνεσαι υπάρχουν και πρόσωπα «παλιομοδίτικα» και ευαίσθητα, δεν έχεις παρά να τηρήσεις τους κανόνες του savoir vivre που κατέχεις. Επιπλέον όμως πάρε όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας και υγιεινής στις σεξουαλικές επαφές σου.

Παρθένος

Σήμερα, η αυξημένη ευαισθησία σου μπορεί να σε κάνει να πληγωθείς από πράγματα που σε μια άλλη περίπτωση δεν θα υπολόγιζες ή θα τα έπαιρνες αλλιώς. Επιπλέον «παίζει δυνατά» το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης, κάτι που αν είσαι ήδη σε μια σχέση σίγουρα θα… μπερδέψει τα πράγματα, σε διαφορετική περίπτωση όμως δεν έχεις παρά να «τρέξεις» το θέμα, έτσι για να σου λυθούν και κάποιες απορίες για τα παλιά!

Ζυγός

Τα ευχάριστα μηνύματα που λαμβάνεις μπορεί μεν να σου ανυψώσουν το ηθικό, ίσως όμως να υπάρξει και μια παρενόχληση που θα σε φέρει σε δύσκολη ή αμήχανη θέση, γι’ αυτό μην δίνεις και πολύ θάρρος! Επιπλέον, μπορεί να γίνεις μάρτυρας μιας ερωτικής αντιζηλίας στο περιβάλλον σου, αν όμως θελήσεις να ανακατευτείς, τότε τα «σκάγια» μπορεί να πάρουν κι εσένα, γι’ αυτό αν δεις το… κακό να πλησιάζει, κάνε πως δεν είδες και δεν ξέρεις.

Σκορπιός

Περί σταθερότητας… ουδείς λόγος να γίνεται, μπορείς ωστόσο να δείξεις την προτίμησή σου προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει χαρίζοντας του κάτι με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία. Μπορεί φυσικά να λάβεις κι εσύ ένα αντίστοιχο δώρο, αν αυτό όμως συμβεί από ένα πρόσωπο, που «κανονικά» δεν έχει λόγους να το κάνει, τότε θα υπάρξουν αντιδράσεις από το ταίρι σου, που μάλλον βλέπει κάτι… περισσότερο σε αυτήν την κίνηση!

Τοξότης

Ο έρωτας σου κτυπά την πόρτα και αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις μια παλιά σου αγάπη, που εκπληρώνει αρκετές από τις προδιαγραφές σου, ίσως μάλιστα η επανασύνδεσή σας να συνδυαστεί με πολύ… ερωτικές στιγμές. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε πρόσεξε μήπως η «ολική επαναφορά» μιας παλιάς σχέσης σου καταστήσει τα πράγματα… ασύμφορα, εγκλωβίζοντάς σε ανάμεσα στο χθες και το σήμερα!

Αιγόκερως

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις μεν τις ευκαιρίες σου, είτε διά ζώσης, είτε στο διαδίκτυο αλλά μπορεί απλά να πρόκειται για κομπλιμέντα με μόνη συνέπεια την τόνωση της αυτοπεποίθησής σου. Δεν χρειάζεται λοιπόν να… καταξοδευτείς για να θέλξεις ένα πρόσωπο, που σήμερα είναι κι αύριο δεν είναι. Ως δεσμευμένος/η βέβαια… επιτρέπεται να εξέλθεις με το ταίρι σου και με παλιούς γνωστούς, αφού έχετε να θυμηθείτε πολλά.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, οι πιθανότητές σου για κάτι καλό στον ερωτικό τομέα είναι αυξημένες, ίσως μάλιστα το… καλό να γίνει με μια παλιά σου αγάπη. Στην περίπτωση όμως που είσαι μόνος/η και θελήσεις να προχωρήσεις, προσβλέποντας σε μια σχέση, σύντομα θα καταλάβεις ότι το κλίμα παραείναι «πνιγηρό» και το τίμημα της ελευθερίας σου, είναι ίσως πολύ μεγάλο για να πεις το «ναι»

Ιχθύες

«Κάτι» ταράζει τα ύδατα της προσωπικής σου ζωής και η επιθυμία σου για ένα πρόσωπο «φουντώνει» ξανά! Είναι λοιπόν εξαιρετικά πιθανό να βιώσεις πράγματα που ίσως και να υπάρχουν για καιρό στο μυαλό σου, είτε αυτό συμβεί με κάποιον/α πρώην, που επανέρχεται… δριμύτερος/η, είτε με μια νέα γνωριμία, που «έτρεξε» μετ’ εμποδίων. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να προκύψουν εντάσεις και καβγάδες.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε