19/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

19/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:42 Δημιουργία 19/06/19, 09:44

Κριός

Αν δεν έχεις πειστεί ακόμη για το μάταιο μιας κατάστασης, ίσως το σύμπαν ή πιο σωστά η διαίσθησή σου, θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια οριστική εικόνα. Βέβαια, ποτέ δεν είναι εύκολο να εγκαταλείπεις μια προοπτική στην οποία πίστεψες αλλά εδώ είναι που πρέπει να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου σωστά κι αντί να βασανίζεσαι με τα «πως» και τα «γιατί» μιας κατάστασης, να αφιερωθείς στα νέα και πολλά ενδιαφέροντά σου.

Ταύρος

Αν είσαι σε μια σχέση, το πρώτο που καλείσαι να πράξεις είναι το να μην δώσεις σημασία στους διάφορους «καλοθελητές», έχοντας εμπιστοσύνη στον άνθρωπό σου. Αν όμως είσαι διαθέσιμος/η, πρόσεξε μήπως εμπλακείς σε μια υπόθεση που εξυπηρετεί σκοπιμότητες κι ας φαίνεται αθώα. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα λάβεις μηνύματα που θα σε προβληματίσουν αλλά συνάμα θα σου δώσουν και μια εικόνα για το ποιόν κάποιων ατόμων.

Δίδυμοι

Παρά την αυξημένη αποδοχή σου από τους άλλους, η ημέρα δεν προσφέρεται για… πολλά-πολλά και είναι σκόπιμο να κρατάς μικρό καλάθι. Αν μάλιστα σου γίνει κάποια «κρούση» τσέκαρε το καθεστώς που διέπει την προσωπική ζωή του/της ενδιαφερομένου/ης. Επιπλέον, να ξέρεις πως όσο «φανατικά» κι αν σε στηρίζει ένα πρόσωπο, το «φύλλο» θα… γυρίσει, όταν πάψεις να εξυπηρετείς τα σχέδιά του.

Καρκίνος

Η εσωτερική σου «ανησυχία» εντείνεται και δεν θέλεις και πολύ να κάνεις κάποια «κουτουράδα» για την οποία σύντομα θα μετανιώσεις, αφού ότι κι αν φαίνεται ή νομίζεις αρχικά, το είδος των ατόμων που έλκεις και σε έλκουν σήμερα δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές μιας υγιούς σχέσης. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε δώσε μεγάλη σημασία στα αιτήματα ή τις ανάγκες του/της συντρόφου σου.

Λέων

Αν είσαι μόνος/η, από την στιγμή που όλα κινούνται σε ένα «φιλικό» πλαίσιο, έχεις κι εσύ την άνεση να δράσεις κατά περίπτωση, χωρίς φυσικά να σε δεσμεύει κάτι. Αν όμως σε… ξεμοναχιάσουν, επειδή οι ερωτικές διαθέσεις είναι κάπως «άγριες», δεν αποκλείεται να «στριμωχτείς στα σκοινιά» είτε σου αρέσει, είτε όχι! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι το να… διώξεις τις υποψίες από πάνω σου!

Παρθένος

Μια ερωτική υπόθεση τείνει να εξελιχθεί σε μεγάλο βάσανο, κινδυνεύεις μάλιστα να παγιδευτείς σε μια κατάσταση που σε κάνει «κομμάτια». Αποστασιοποίηση χρειάζεται λοιπόν κι ας έρθει όποιο αποτέλεσμα είναι να έρθει. Μπορεί βέβαια να μην πρόκειται για κάτι δικό σου αλλά να αφορά σε έναν φίλο ή μια φίλη, ακόμη όμως κι αν είναι έτσι, δεν θα αποφύγεις τελικά να «φορτωθείς» κι εσύ ένα μέρος του προβλήματος

Ζυγός

Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες δεν ευνοούν ακόμη την δημιουργία μιας ισότιμης σχέσης ή μιας σχέσης χωρίς παθογένειες, οπότε κράτα μικρό καλάθι. Μπορείς όμως να καταλήξεις ως προς τις πραγματικές επιθυμίες ή ανάγκες σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις πιο σωστά στο μέλλον. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να απολαύσεις μια… σούπερ σεξουαλική ζωή με το ταίρι σου!

Σκορπιός

Κάποιος/α σε εκθέτει διαδίδοντας για σένα κακόβουλες ειδήσεις, κάτι που μπορεί να επηρεάσει ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα και τελικά να μην γίνει τίποτε μεταξύ σας. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως να σου μπουν «ψύλλοι στα αυτιά».Πρόσεξε ωστόσο μήπως η καχυποψία σου σε οδηγήσει στα άκρα ή «πάρει μπάλα» και άτομα που δεν φταίνε. Κατά τα άλλα βέβαια έχεις μια έφεση στα νυχτοπερπατήματα!

Τοξότης

Με την Αφροδίτη απέναντί σου, τα… ευχάριστα διλήμματα περισσεύουν, σίγουρα όμως σε συμφέρει περισσότερο να βρεθεί κάποιος/α άλλος/η σε αυτήν την θέση κι εσύ να κάνεις το «παιχνίδι» σου, χωρίς να παθιάζεσαι με πρόσωπα και καταστάσεις, αφού… κι αύριο μέρα είναι! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να μην εμπλακείς σε ζήλειες και ανταγωνισμούς, αφού μπορεί να πάρουν ακραία μορφή

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πολύ πιο πιθανό να «τελειώσεις» μια σχέση, παρά να αρχίσεις κάτι νέο, αφού κάποια πράγματα που σε πληγώνουν, δυσκολεύουν το να συγχωρέσεις μια «παρασπονδία». Αν όμως μπεις σε μια νέα σχέση, όσο καλά κι αν περάσεις αρχικά, κινδυνεύεις να μπλεχτείς στα «δίχτυα» ενός μεγάλου πάθους ή γενικότερα καταστάσεων που δεν ελέγχεις, με την τελική κατάληξη να είναι δυσάρεστη για όλους.

Υδροχόος

Ο έρωτας σου κτυπά την πόρτα κι αν είσαι μόνος/η, ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε παρασύρει σε εκδηλώσεις που δεν συνηθίζεις, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο μιας ραγδαίας εξέλιξης στα προσωπικά σου. Αν όμως υπάρχουν δεσμεύσεις, είτε από την δική σου πλευρά, είτε από την άλλη, το πιθανότερο είναι να σου βγει «ξινή» η περιπέτεια, ίσως μάλιστα να «λουστείς» μια έκρηξη ζήλειας ή να νιώσεις πως «χρησιμοποιήθηκες».

Ιχθύες

Όλο το σύμπαν «συνωμοτεί» και αναδεικνύει τα προσωπικά σου σε κορυφαίο ζήτημα, αφού τα έχουν… όλα, από εντάσεις και πάθη, μέχρι κρυφές καταστάσεις Ίσως όμως να ασχοληθείς και με προβλήματα φίλων, αφήνοντας στην άκρη τα δικά σου. Αν βέβαια δεν έχεις κάποια δέσμευση, τότε μπορείς να πράξεις κατά το δοκούν, χωρίς όμως να προσδοκάς ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό βάθος, αφού προηγείται η «εκτόνωση» σου!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε