19/06/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

19/06/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:46 Δημιουργία 19/06/19, 10:40

Κριός

Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα φέρνει κακά μαντάτα για μια σημαντική υπόθεσή σου, ίσως μάλιστα να συνειδητοποιήσεις πως… περίπου σε εκβιάζουν. Επιπλέον, στο σπίτι και την οικογένειά σου υφαίνεται μια συνωμοσία αλλά μην πάρεις θέση, τουλάχιστον μέχρι να διευκρινίσεις το κατά πόσον ο διαφαινόμενος «ένοχος» είναι και ο πραγματικός. Σε κάθε περίπτωση πάντως μια επίσκεψη που θα δεχθείς δεν είναι διόλου αθώα. Κατά τα άλλα με την Σελήνη στον Αιγόκερω καλείσαι να «ξετρυπώσεις» τους «κακούς», που επιχειρούν να σε φέρουν προ τετελεσμένων στην καριέρα σου.

Ταύρος

Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα φέρνει εκμυστηρεύσεις αλλά και «παιχνίδια κατασκόπων» στην καθημερινότητά σου, γι’ αυτό διατήρησε τις επιφυλάξεις και την δυσπιστία σου μέχρι νεωτέρας. Επιπλέον, είναι πιθανό να χαθούν έγγραφα ή αρχεία που χρειάζεσαι άμεσα ή να πάθεις μια καίρια ζημιά σε ένα μέσον που χρησιμοποιείς, ενώ αν ταξιδέψεις να ξέρεις ότι θα ταλαιπωρηθείς. Παράλληλα η Σελήνη στον Αιγόκερω σε βοηθά να βρεις απαντήσεις σε διάφορα μυστήρια και να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου, αν όμως έχεις ανοικτή μια νομική υπόθεση, έχε τον νου σου για συνεννοήσεις «κάτω από το τραπέζι».

Δίδυμοι

Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σε ωθεί να διερευνήσεις οτιδήποτε κρύβεται πίσω από μια οικονομική προοπτική ή επένδυση, σε κάθε περίπτωση όμως έχεις να κάνεις με ισχυρά συμφέροντα και για να κερδίσεις θα πρέπει «να πας με τα νερά τους». Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω «ρίχνει μαύρο» στις προσδοκίες σου για μια ανεμπόδιστη ροή χρημάτων, αφού για να πάρεις πρέπει πρώτα να δώσεις και μάλιστα σε βαθμό που σε καθιστά άμεσα εξαρτημένο από άλλους, υπάρχει ωστόσο και το καλό σενάριο, να πέσεις στην περίπτωση δηλαδή και να επωφεληθείς από μια εξέλιξη που αφορά τρίτους.

Καρκίνος

Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σε κάνει πιο παθιασμένο/η στις επιδιώξεις σου κι είναι πιθανό να βιώσεις μοναδικές εμπειρίες, πρόσεξε ωστόσο μήπως οι ζήλειες και οι μηχανορραφίες μετατρέψουν στην πορεία μια «σούπερ» κατάσταση σε… εφιάλτη! Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει κοντά σου ένα ισχυρό άτομο, το οποίο όμως δεν κάνει «εκπτώσεις» σε αυτά που ζητά από σένα, σε αντάλλαγμα της στήριξής του κι αν τελικά ενδώσεις, κινδυνεύεις να γίνεις υποχείριό του ή να χάσεις την ελευθερία σου. Κατά τα άλλα βέβαια θα αποκτήσεις πρόσβαση σε μυστικά και ντοκουμέντα».

Λέων

Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα φέρνει αποκαλύψεις για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο και ιδιαίτερα στην δουλειά ή τα προσωπικά σου. όπου κάποιος/α που δεν υποψιάζεσαι παίζει παιχνίδια στην πλάτη σου. Επιπλέον όμως είναι πιθανό να «βγουν» κακίες και από σένα, αφού η «σκοτεινή πλευρά» του εαυτού σου έρχεται στην επιφάνεια. Κατά τα άλλα, φαίνεται πως ήρθε η στιγμή για να «μεταλλάξεις» τα μέσα παραγωγής στην δουλειά σου, ξεκινώντας ίσως από το μηδέν Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω να «δείχνει» την υγεία σου, οφείλεις να κόψεις κάθε συνήθεια που την βλάπτει.

Παρθένος

Με την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα να επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, η όποια «ουδετερότητα» πάει… περίπατο και θα κληθείς να πάρεις θέση είτε υπέρ, είτε κατά. Επιπλέον, είναι πιθανόν να γνωρίσεις κάποιον/α, που θα «κολλήσει» αμέσως μαζί σου αλλά και να «τα σπάσεις» με έναν φίλο ή μια φίλη που «οργιάζει» πίσω από την πλάτη σου, την ίδια στιγμή που σου κάνει τα... γλυκά μάτια! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω διεγείρει κι αυτή τα πάθη σου, πρόσεξε λοιπόν μήπως μπλέξεις σε μια «παλιοκατάσταση», από την οποία θα είναι δύσκολο να ξεφύγεις χωρίς να «ματώσεις».

Ζυγός

Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα την καριέρα σου και τις σχέσεις σου με «ισχυρούς», σε παραπέμπει ωστόσο σε «κτυπήματα κάτω από την ζώνη», γι’ αυτό δεν είναι κακή ιδέα να λάβεις τα μέτρα σου ή να αποπροσανατολίσεις τους ανταγωνιστές σου, ώστε να κτυπάνε στον… αέρα! Από την άλλη πλευρά μπορείς να προσδεθείς στο «άρμα» ενός ισχυρού προσώπου, ανταλλάσσοντας την υποστήριξή του με ένα αντίστοιχο δικό σου «συμβόλαιο». Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει μια αναστάτωση στο σπίτι και την οικογένειά σου, μέσω της οποίας όμως θα αποκαλυφθούν πολλά… κρυμμένα!

Σκορπιός

Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σου δίνει το πλεονέκτημα σε κάθε υπόθεση που χρήζει διερεύνησης, πολύ περισσότερο αν αυτά που συμβαίνουν καμουφλάρονται από μια «άσχετη» βιτρίνα. Κι εδώ βέβαια «παίζουν» από μυστήρια του σύμπαντος και απόκρυφες γνώσεις, μέχρι καθημερινές δοσοληψίες που έχουν κάτι το ύποπτο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε βοηθά να αντλήσεις πληροφορίες επί παντός επιστητού, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια σημαντική εκμυστήρευση, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις σου είναι πιθανόν να «πέσεις» πάνω σε κάτι δυσάρεστο.

Τοξότης

Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει στην ενίσχυση των οικονομικών σου, με έναν «αόρατο» τρόπο, η έλλειψη νομιμοποίησης ωστόσο θα σε αναγκάσει να «ξεπλύνεις» τα κέρδη σου, θέτοντας ίσως τον εαυτό σου στο στόχαστρο των αρχών! Κι όσο κι αν η Σελήνη στον Αιγόκερω σε βοηθά να βρεις «ευέλικτους» τρόπους για να ρυθμίσεις τις οικονομικές υποθέσεις σου, κινδυνεύεις ουσιαστικά να γίνεις το «έξυπνο πουλί», που… πιάνεται από την μύτη! Από την άλλη πλευρά βέβαια έχεις κάθε δικαίωμα να αποκαλύψεις παράνομες δράσεις, ξέροντας φυσικά ότι τα βάζεις με «θηρία».

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καθιστά κομβικό παράγοντα στις εξελίξεις, με την τελειομανία σου να είναι «δίκοπο μαχαίρι», αφού από την μια πλευρά «κόβει» δημιουργικές εμπνεύσεις, από την άλλη όμως θα σε προστατέψει από «υποχθόνιες» κινήσεις, οι οποίες... ίσα-ίσα που φαίνονται! Έτσι κι αλλιώς πάντως, με την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, ότι κι αν συμβαίνει γύρω σου απαιτεί προσεκτική διερεύνηση, ξεκινώντας από το ότι θα σου παρουσιαστούν ως «εχθροί» κάποιοι που δεν έχουν καν… ιδέα για το τι συμβαίνει, με εκείνον/η που έχει «λερωμένη την φωλιά του/της» να αρχίσει να κατηγορεί τους άλλους.

Υδροχόος

Την ίδια στιγμή που η Σελήνη στον Αιγόκερω αναμοχλεύει το παρασκήνιο, η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα φέρνει υπονομεύσεις και κακολογίες που απορρέουν βέβαια από μια αντιζηλία αλλά «πατάνε» πάνω σε ένα «εύλογο» πρόσχημα. Κι επειδή «αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες», μην βιαστείς να κατακρίνεις κάποιον/α, αφού μπορεί να είναι εντελώς αθώος/α! Κατά τα άλλα οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα υγείας και διατροφής, παίρνοντας «τελειωτικές» αποφάσεις, αφού αν δεν «κόψεις» τώρα μια κακή συνήθεια, στην συνέχεια μπορεί να είναι αργά.

Ιχθύες

Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα φέρνει αποκαλύψεις και εκμυστηρεύσεις για προσωπικά κυρίως ζητήματα, από την πλευρά σου όμως κράτα και μια επιφύλαξη, αφού το «παιχνίδι» μπορεί να είναι «στημένο» και μέχρι να ξεκαθαρίσει εντελώς η κατάσταση, τήρησε μια στάση αναμονής. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις κάτι δυσάρεστο για ένα πρόσωπο που εκτιμάς, ενώ αν έχεις παιδιά είναι επιβεβλημένο να φροντίσεις για την ασφάλειά τους, αφού είναι εύκολο να «μπλέξουν» με κυκλώματα. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω, μπορεί κι εσύ να μπλέξεις με άτομα που δεν είναι δα και τα καλύτερα παιδιά!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε