21/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

21/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 14:30 Δημιουργία 21/06/19, 14:23

Κριός

Μια διαμάχη ή έντονη διαφωνία με τον άνθρωπο σου θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις πολλά. Κι αν μεν το καβγαδάκι γίνεται απλά για να τραβήξει ο ένας την προσοχή του άλλου, όλα θα «στρώσουν» όταν φύγει η ένταση και λυθούν οι παρεξηγήσεις. Αν όμως σου αποκαλυφθεί ότι τελικά δεν είστε και τόσο… ταιριαστό ζευγάρι σε ζητήματα ουσίας, τότε δεν έχεις παρά να πάρεις το καπελάκι σου και να αποχωρήσεις!

Ταύρος

Σήμερα ίσως διαπιστώσεις ότι τελικά δεν ενδιαφέρεσαι και τόσο για άτομα που επιδοκιμάζουν ανοικτά τις επιλογές σου αλλά πολύ περισσότερο για εκείνα που θεωρείς ότι σου προσφέρουν κάτι διαφορετικό, όσο κι αν προκαλούν τα «χρηστά ήθη»! Είναι πιθανό μάλιστα να βιώσεις κάτι πολύ «δυνατό» με ένα πρόσωπο που σε κοντράρει αλλά τουλάχιστον για… σήμερα μπορεί να γίνει το αταίριαστο ταίρι σου!

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δεν παύει να σε «κανακεύει», σήμερα μάλιστα καλείσαι να ανταποκριθείς στο απρόβλεπτο και φυσικά όση μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων διαθέτεις, τόσο το καλύτερο για σένα. Από την άλλη πλευρά, αν έχεις κατά νου «συνηθισμένες» καταστάσεις, καλύτερα να το… ξεχάσεις, αφού κυριαρχούν οι «εξαιρέσεις»! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και θες να την διατηρήσεις, δείξε ένα άλλο πρόσωπο στο ταίρι σου.

Καρκίνος

Μέσα σε διαρκώς αυξανόμενα άγχη και καθήκοντα καλείσαι να διευθετήσεις και τα προσωπικά σου, με κριτήριο όμως την χρησιμότητα της κάθε σχέσης και μένοντας μακριά από συναισθηματισμούς, που σε αυτήν την φάση δεν ωφελούν. Είτε λοιπόν θα «υπηρετήσεις» το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε θα σε «υπηρετήσει» και το καλύτερο βέβαια είναι να υπάρξει μια αμοιβαία ανταλλαγή υπηρεσιών, που θα σας φέρει πιο κοντά.

Λέων

Μια συναισθηματική αστάθεια ή ένταση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και προστριβές με το ταίρι σου, κάτι που θα σε ταράξει. Από την άλλη πλευρά βέβαια αναμένεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που ξεχωρίζουν και ανταποκρίνονται στην γοητεία σου, δεν θέλει και πολύ λοιπόν για να δράσεις ανοικτά και… προκλητικά, δείχνοντας μια μάλλον ασυνήθιστη πτυχή της προσωπικότητάς σου!

Παρθένος

Οι «μετοχές» σου εξακολουθούν να είναι ανεβασμένες και σίγουρα θα έχεις περισσότερες επιλογές στην διάθεσή σου, ίσως μάλιστα μια από αυτές να σε «εξιτάρει» με την εγκεφαλικότητά της. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να ανατραπεί το καθεστώς της, ενώ αναμένεται να σε απασχολήσουν και προβλήματα ή «κατορθώματα» φίλων, σε τέτοιο βαθμό που τελικά να… ξεχάσεις τα δικά σου!

Ζυγός

Αν είσαι μόνος/η, οι «προσφορές» της ημέρας μπορεί να ξεπεράσουν τις προσδοκίες σου, με αποτέλεσμα να βρεθείς σε δίλημμα και σε μια τέτοια περίπτωση σε «συμφέρει» να επιλέξεις ένα πρόσωπο ή μια σχέση που δεν κινείται σε συμβατικά πλαίσια, αφού αυτή είναι η κατεύθυνση των… ουρανών! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, τότε η πλήξη και η ρουτίνα θα φέρουν μια ανατροπή των ισορροπιών.

Σκορπιός

Αν είσαι μόνος/η, τότε μια απροσδόκητη εξέλιξη θα σου δώσει να καταλάβεις ότι στον έρωτα δεν έχει κανένα νόημα να σχεδιάζεις τις κινήσεις σου. Αντίθετα τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχεις όταν αφήνεσαι στη ροή των γεγονότων! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να ενοχληθείς σφόδρα με όλα αυτά που θα υποπέσουν στην αντίληψή σου, μάλλον όμως θα ήταν σοφότερο να παραχωρήσεις κάποιες ελευθερίες στο ταίρι σου!

Τοξότης

Ένας άνεμος ανανέωσης πνέει στις σχέσεις σου κάτι που σίγουρα θα σε δυσκολέψει αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η ή έχεις μάθει να κινείσαι με «κλισέ». Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος δρόμος, ίσως μάλιστα κάτω από… παράξενες συνθήκες για τα δεδομένα σου! Επιπλέον, με την Αφροδίτη απέναντί σου αναμένεται να γίνεις αποδέκτης πολλών κολακευτικών σχολίων αλλά και προτάσεων.

Αιγόκερως

Το κλίμα στην προσωπική σου ζωή τείνει να γίνει περισσότερο φιλελεύθερο από όσο «σηκώνεις», ιδιαίτερα σε σχέση με την συμπεριφορά του/της συντρόφου σου. Πρόσεξε λοιπόν, μήπως από μια «παρεξήγηση» έρθουν τα χειρότερα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε μπορεί μεν να συναντήσεις ένα γοητευτικό πρόσωπο, που θα σε «τρελάνει», αν όμως προσδοκάς σε μια συμβατική σχέση, μην μπεις καν στον κόπο!

Υδροχόος

Παρότι ο αυξημένος φόρτος εργασιών θα «κόψει» αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου, η ρέντα σου είναι δεδομένη κι αν πραγματικά το θέλεις μπορείς να έχεις δίπλα σου όποιον/α σου αρέσει και με τους όρους που επιθυμείς, ίσως μάλιστα να βιώσεις στα… ξαφνικά και μια «σούπερ» ερωτική εμπειρία, που θα συνδυάζει το πάθος με την εγκεφαλικότητα. Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε τις… κινήσεις σου!

Ιχθύες

Η αποκάλυψη ή εκμυστήρευση μιας επιθυμίας που μέχρι σήμερα έμενε κρυφή, θα σε βοηθήσει να νοιώσεις πολύ καλύτερα και σίγουρα θα σου επιτρέψει να κινηθείς ελεύθερα. Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση που «βολοδέρνει» και ψάχνεις αφορμή για να την τελειώσεις, δεν αποκλείεται να μάθεις και κάτι που θα σου δώσει ένα γενναίο… άλλοθι για την επιλογή σου! Πρόσεξε ωστόσο μήπως γίνεις εσύ το «θύμα» μιας ανατροπής.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε