21/06/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

21/06/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:46 Δημιουργία 21/06/19, 14:41

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε βοηθά να ανοίξεις έναν νέο κύκλο επαφών ή δραστηριοτήτων με άτομα που πέρα από «φρέσκες» ιδέες θα σου προσφέρουν και εναλλακτικές επιλογές στα… προσωπικά σου! Επιπλέον είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ένα όχι και τόσο συνηθισμένο αντικείμενο. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να κάνεις πιο λειτουργικό τον χώρο σου αλλά και να βρεις ρεαλιστικές λύσεις σε οικογενειακά ή περιουσιακά ζητήματα. Υπάρχουν ωστόσο και οι ειδικοί, που γνωρίζουν καλύτερα κάποια πράγματα.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε… προκαλεί να προχωρήσεις τα σχέδια σου κάτω από αντίξοες ή «παράδοξες» για τα δεδομένα σου συνθήκες, τελικά όμως οι αντιδράσεις από «δικούς σου» ανθρώπους είναι εκείνες που θα σε εκπλήξουν δυσάρεστα. Αντίθετα στις τάξεις των «ξένων» θα βρεις φανατικούς υποστηρικτές! Επιπλέον είναι πιθανό να προβείς σε αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σε ωθεί να διευθετήσεις μια σειρά από πρακτικά ζητήματα κι αν δεν… σκαμπάζεις γρι από τεχνολογία, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στα κατάλληλα πρόσωπα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Υδροχόο τονίζει τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα και οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή το έργο σου σε νέα «μετερίζια», ιδίως σε σχέση με το εξωτερικό ή με άτομα που κατέχουν ειδικές γνώσεις στο αντικείμενό τους. Επιπλέον μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι εκτός προγράμματος. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο σου επισημαίνει ότι δεν πρέπει να… ξεχάσεις να ρυθμίσεις πρώτα κάποια οικονομικά όσο και τεχνικά ζητήματα. Ίσως μάλιστα να προκύψει μια εμπλοκή σε μια συναλλαγή σου, που θα σε αναγκάσει να ξαναδείς προσεκτικά κάποιες λεπτομέρειες.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι που στην παρούσα φάση θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως «πολυτέλεια», ίσως όμως να είναι και αυτό που χρειάζεσαι για να νοιώσεις καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση πάντως τα οικονομικά σου θα είναι ασταθή. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στο ζώδιο σου σε καλεί να γίνεις πιο πρακτικός/η, αφήνοντας κατά μέρος τις… κλάψες! Επιπλέον μπορεί να μετακινηθείς ή να ταξιδέψεις για επαγγελματικούς λόγους, ίσως μάλιστα να σου τεθεί κι ένα δισεπίλυτο ζήτημα –κάτι σαν σπαζοκεφαλιά- που θα σε «κολλήσει», μέχρι τουλάχιστον να βρεθεί λύση.

Λέων

Με την Σελήνη απέναντί σου καλείσαι να αφήσεις τα «σίγουρα» και να τολμήσεις με νέες επιλογές, αφού ανεξάρτητα από τα όποια «προγνωστικά», τελικά είναι εκείνες που θα απελευθερώσουν το δημιουργικό «ψώνιο» σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν θα λείψουν και οι δυσάρεστες εκπλήξεις, από πρόσωπα που –υποτίθεται- πως θα έπρεπε να σε στηρίξουν αλλά δεν το κάνουν. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να αναδείξεις τις ειδικές γνώσεις σου και να επιβεβαιώσεις πως οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά! Επιπλέον καλείσαι να βάλεις στο… ζύγι την διατροφή σου!

Παρθένος

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να προσεγγίσεις άτομα που κινούνται στον χώρο της εργασίας σου αλλά μέχρι σήμερα σας χώριζε μια απόσταση. Επιπλέον είναι πιθανό να αλλάξεις για λίγο πόστο στην δουλειά σου, ενώ σε ζητήματα που άπτονται της διατροφής και της ψυχικής-σωματικής σου ευεξίας καλείσαι να υιοθετήσεις πρωτοποριακές εφαρμογές ή απλά να αλλάξεις ρότα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνοσε φέρνει κοντά σε άτομα που ειδικεύονται σε κάτι και συμβατά με τον δικό σου τρόπο σκέψης, με συνέπεια το αποτέλεσμα που θα προκύψει να είναι χρήσιμο για όλους/ες.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει «extreme» καταστάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και κάποια στιγμή θα βρεθείς σε αμηχανία, συνάμα όμως έλκει και άτομα που διακρίνονται για το ελεύθερο πνεύμα τους και τα οποία θα σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις κι εσύ από στερεότυπα και παρωχημένες αντιλήψεις. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να «κρατήσεις» τους τύπους και να ακολουθήσεις την δεοντολογία στα επαγγελματικά σου, αφού όλα θα κριθούν στις… λεπτομέρειες! Ίσως μάλιστα να προκύψει ένα τεχνικό θέμα ή μια γραφειοκρατική εμπλοκή που θα σε ταλαιπωρήσει.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να ανανεώσεις τον χώρο σου, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί και με την έλευση φίλων αλλά και ενός… μάλλον απρόσκλητου επισκέπτη. Μπορεί ωστόσο να αιφνιδιαστείς από τις επιλογές ενός «δικού σου» ανθρώπου, ενώ στα περιουσιακά σου αναμένονται εκπλήξεις και απρόοπτα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνοσε καλεί να «ξεσκονίσεις» τις γνώσεις και τις τεχνικές σου, τόσο σε καθημερινά ζητήματα, όσο και στην δουλειά σου. Ίσως βέβαια να προκύψουν και… μπελάδες εξ αιτίας προβλημάτων, που απαιτούν ειδικές γνώσεις τις οποίες δεν διαθέτεις.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να είσαι ανοικτός/η ακόμη και σε «παλαβομάρες», αφού σήμερα έχουν έναν γόνιμο χαρακτήρα, ίσως μάλιστα να προσελκύσεις άτομα που ταιριάζουν με τις πιο «προχωρημένες» αντιλήψεις σου! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις ένα ειδικό πρόγραμμα σπουδών ή να κάνεις ένα έκτακτο ταξίδι. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να εφαρμόσεις έξυπνες και λειτουργικές λύσεις στα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν είσαι «τσίμα-τσίμα» κι αν τυχόν «πελαγώσεις» με λεπτομέρειες δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε έναν ειδικό σύμβουλο ή φοροτεχνικό.

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στον Υδροχόο καλείσαι να αξιοποιήσεις νέες οικονομικές προοπτικές και δυνατότητες, αφήνοντας κατά μέρος τις συνήθεις επιλογές σου. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «προχωρημένο», αφού σήμερα προέχει το πρεστίζ σου κι όχι τόσο η κάλυψη βασικών αναγκών. Παράλληλα, ο Ερμής απέναντί σου, σου συνιστά να επιμείνεις περισσότερο σε σχέση με τους όρους μια συμφωνίας ή συνεργασίας, αφού αν δεν προσέξεις τα «ψιλά γράμματα», θα έχεις πρόβλημα. Μπορεί ωστόσο κάποιες εξελίξεις να «κολλήσουν» εξ αιτίας της επιμονής άλλων σε αυτό.

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου, σε θέλει πιο ρηξικέλευθο και πρωτοπόρο στις επιλογές σου και σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή, στην ζωή αλλά και τις σχέσεις σου, κάτι που μπορεί να συνοδευτεί από την απεμπλοκή σου από πρόσωπα ή καταστάσεις που σε δεσμεύουν. Σε κάποιες περιπτώσεις ωστόσο η διάθεσή σου θα θυμίζει ασανσέρ κι όλη αυτή η αστάθεια θα δημιουργήσει… απορίες στους άλλους! Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να ασχοληθείς με λεπτομερείς εργασίες, ενδέχεται όμως να προκαλέσει δυσλειτουργίες στον εξοπλισμό σου, αναγκάζοντας σε να καταφύγεις στους ειδικούς.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μια πλούσια εσωτερική ζωή με όνειρα, διαισθήσεις κλπ αλλά και μια σειρά αποκαλύψεων για πρόσωπα και καταστάσεις, που μπορεί να αφορούν τόσο στα προσωπικά σου, όσο και στην δουλειά σου. Ίσως μάλιστα σου λυθούν πολλές απορίες για το παρασκήνιο μιας υπόθεσης, έστω κι αν πάθεις μια μικρή… ταραχή! Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σε θέλει λειτουργικό/η και πιο χρήσιμο/η στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, αφού πέρα από τις… αγάπες και τα λουλούδια, υπάρχουν πρακτικά ζητήματα και συμφέροντα που καθορίζουν την εξέλιξή τους.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε