24/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

24/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 14:26 Δημιουργία 24/06/19, 14:19

Κριός

Οι προδιαγραφές σου για κάτι «καλό» είναι σίγουρα κάτι περισσότερο από υπαρκτές και στην χειρότερη περίπτωση αναμένεται να περάσεις όμορφα με καλή παρέα. Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο να αρχίσεις να… τάζεις τον ουρανό μετ’ άστρα, υποστηρίζοντας μια προοπτική που κι εσύ ξέρεις ότι δεν έχει μέλλον. Επειδή ωστόσο αυτή η τακτική της παραπλάνησης θα «πιάσει», φρόντισε τουλάχιστον να ζήσεις ένα… ευτυχές «σήμερα»!

Ταύρος

Μια διάψευση μπορεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά ή να σε στενοχωρήσει αλλά σε κάθε περίπτωση ισχύει το «ουδέν κακόν, αμιγές καλού» και τελικά το «ξύπνημα» σου είναι εκείνο που θα σου επιτρέψει να κινηθείς πιο κοντά στην αλήθεια σου, ανεξάρτητα από τις όποιες «απώλειες». Επιπλέον, φαίνεται να δημιουργείται ένα «μπέρδεμα» με υπαιτιότητα ενός φίλου ή μιας φίλης, που έχει μεν καλές προθέσεις αλλά κατά τα άλλα, τα κάνει… θάλασσα!

Δίδυμοι

Μπορεί να ελπίζεις στο «θαύμα» περισσότερο από ποτέ αλλά αν είσαι ήδη σε μια «πληκτική» σχέση και θελήσεις να «σπρώξεις» τα πράγματα προς μια… άλλη κατεύθυνση, θα υιοθετήσεις τελικά κάποιες πρακτικές, που δεν συνάδουν ούτε με την νομιμότητα, ούτε με την τιμιότητα. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε έχεις κάθε δικαίωμα να ονειρεύεσαι «τα ουρί του παραδείσου», μέχρι τουλάχιστον να… διαψευστείς!

Καρκίνος

Ένας «πειρασμός» σου γνέφει, μάλλον όμως πρόκειται για… αντικατοπτρισμό κι αν βέβαια από πλευράς σου δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες, το πιθανότερο είναι να απογοητευθείς από τις εξελίξεις. Μπορείς βέβαια κι εσύ να δώσεις την εντύπωση ότι ενδιαφέρεσαι για κάποιον/α, προκειμένου να «ξεφύγεις» από ένα επίμονο φλερτ, που ξεπερνά τα όρια της αδιακρισίας ή απλά να «παίξεις», χωρίς συγκεκριμένο «στόχο».

Λέων

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, υπάρχουν όλα συγκλίνουν στο να δημιουργηθεί μια κρίση εμπιστοσύνης στην προσωπική σου ζωή. Μάλιστα παρά τις όποιες προσπάθειες σου να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις, το ταίρι σου δεν δείχνει να… πείθεται! Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε δεν έχεις παρά να εξασκήσεις το ταλέντο σου να κάνεις τους άλλους να περνούν όμορφα και σίγουρα θα πάρεις το «δωράκι» σου… κάτω από το τραπέζι!

Παρθένος

Το μυαλό σου δεν είναι στην… θέση του, με συνέπεια να γίνεις ένας εύκολος «στόχος» για κάθε «επιτήδειο», που στοχεύει στην παραπλάνησή σου. ‘Όπως κι αν έχει καλό είναι να μην πάρεις σήμερα κάποια σημαντική απόφαση, αφού σύντομα θα μετανιώσεις γι’ αυτήν. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς να το… γλεντήσεις αν δεν έχεις άλλες προσδοκίες, πέραν μιας ερωτικής απόλαυσης που θα σου μείνει αξέχαστη!

Ζυγός

Η φυσική σου παρουσία είναι εκείνη που παίζει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις και είτε επειδή «εκπέμπεις», είτε γιατί… έτσι το έφεραν τα πράγματα, δέχεσαι «βροχή» φιλοφρονήσεων και μηνυμάτων που δηλώνουν το πόσο επιθυμητός/η είσαι. Η συνέχεια βέβαια επαφίεται στην διακριτική σου ευχέρεια κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε καλό είναι να αρκεστείς στην δεδομένη βελτίωση της ψυχολογίας σου, χωρίς να μπεις σε… πειρασμό!

Σκορπιός

Το τοπίο είναι τόσο… θολό ή ασαφές, που κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι «παίζεται». Επειδή ωστόσο δείχνει απίθανο το να μην «μαγευτείς» από μια θελκτική ύπαρξη, φρόντισε να μην εκφράσεις τον θαυμασμό σου με δώρα ή προσφορές, που θα σε εξουθενώσουν οικονομικά, πολύ περισσότερο που μια «ταπεινή» αλλά ευαίσθητη προσφορά είναι ο συντομότερος δρόμος για να κατακτήσεις το πρόσωπο που επιθυμείς.

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η και θέλεις να αλλάξεις αυτό το καθεστώς, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε φίλους/ες και γνωστούς/ες που έχουν τα… κατάλληλα «κονέ»! Ίσως όμως να αρκεί και η φυσική σου παρουσία σε ένα κοινωνικό δρώμενο, αφού σίγουρα θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των άλλων για σένα. Αν όμως λάβεις υποσχέσεις ή ακούσεις «παχιά λόγια», μην πιστέψεις σε τίποτε και μην παρασυρθείς στο να «ενδώσεις».

Αιγόκερως

Η διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου μπορεί να σου… βάλει ιδέες για κάτι περισσότερο κι ίσως μελλοντικά να δικαιωθείς. Για την ώρα όμως όλα εξαντλούνται σε επικοινωνιακό επίπεδο, με την φαντασία σου να συμπληρώνει τα υπόλοιπα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί μεν να κολακευτείς από μια «κρούση» που θα σου γίνει, σηκώνει όμως πολύ συζήτηση το αν αξίζει να ρισκάρεις για κάτι εφήμερο.

Υδροχόος

Η γοητεία σου κορυφώνεται και οι προτάσεις «πέφτουν βροχή» αλλά αν θες να αποφύγεις παγίδες και λάθη, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός/η απέναντι σε υποσχέσεις ή συμπεριφορές, που δείχνουν μεν «θεϊκές» αλλά δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς κι εσύ να «παραμυθιάσεις» κόσμο, αν μάλιστα έχεις για σύμμαχό σου το… αλκοόλ, ουδείς και καμία μπορεί να αντισταθεί στην σαγήνη σου!

Ιχθύες

Μπορείς να «παίξεις» όσο θέλεις διατηρώντας τις ελπίδες σου για μια «σούπερ» ερωτική συνεύρεση, οι πιθανότητές σου ωστόσο για κάτι με διάρκεια και αξιοπιστία είναι αισθητά μειωμένες. Υπάρχει μάλιστα μπόλικη «ομίχλη», που παραπέμπει σε φαινόμενα απιστίας, είτε από την δική σου πλευρά, είτε από την… άλλη! Σε κάθε περίπτωση πάντως η «μυστηριακή» ατμόσφαιρα και το αλκοόλ θα παίξουν τον ρόλο τους.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε