24/06/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

24/06/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:45 Δημιουργία 24/06/19, 14:39

Κριός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου και να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον είναι πιθανό να σου αποκαλυφθούν τεκταινόμενα του παρασκηνίου μέσα από διαισθήσεις και όνειρα, γι’ αυτό «άκου» το μέσα σου! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε φέρνει σε θέση του τύπου «χάνομαι γιατί ρεμβάζω» αλλά πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να δίνεις υπερβολική σημασία σε όσα συμβαίνουν γύρω σου, αφού τα φαινόμενα απατούν. «Κλέψε» λοιπόν χρόνο για να ασχοληθείς έμπρακτα με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σου.

Ταύρος

Η Σελήνη στους Ιχθύς προάγει την κοινωνικότητα σου και πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου σε άτομα που θα μπορούσαν να γίνουν φίλοι/ες σου αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να αποδειχθούν και αξιόπιστοι/ες υπάρχει μεγάλη απόσταση. Πέρνα λοιπόν τις επαφές σου από την «κρησάρα» και ύστερα… βλέπεις! Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα όλα δείχνουν ωραία και καλά, κάτι όμως που… δεν ισχύει και υπάρχει σοβαρό το ενδεχόμενο να πέσεις σε λάθη που δεν συνηθίζεις. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως ξεγελαστείς σε ένα οικονομικό ζήτημα ή σε μια αγορά.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε θέλει στις «επάλξεις», αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλα ζητήματα, που απαιτούν την λύση τους αλλά και συναλλαγές με άτομα μιας διαφορετικής νοοτροπίας κι εδώ είναι που πρέπει να εμπιστευθείς την διαίσθησή σου, αφού με την λογική άκρη δεν θα βγάλεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να «αποσπαστείς από τα εγκόσμια» ή να στοχαστείς, μακριά από εξωτερικές εντάσεις, πολύ περισσότερο που στον «πραγματικό κόσμο», οι αλήθειες δεν ξεχωρίζουν από τα ψέματα! Επιπλέον μπορεί να σου φέρει ένα προφητικό όνειρο ή μια μεγάλη έμπνευση αλλά και να «βγάλει» στο προσκήνιο τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να εντρυφήσεις στις τέχνες ή την φιλοσοφία, αφού έτσι κι αλλιώς στις τρέχουσες εξωτερικές συναλλαγές σου και τις μετακινήσεις σου θα προκύψουν λάθη και μπερδέματα. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να προσπεράσεις αυτά που «πρέπει» να κάνεις στην δουλειά σου, αφού προηγείται η ξεκούρασή σου. Κι αν κοιμηθείς λίγο παραπάνω, καλό θα σου κάνει. Επιπλέον, ένα όνειρο ή μια δυνατό προαίσθημα μπορεί να σε προστατέψει και τελικά να βρεθείς μακριά από όλα εκείνα που δυνητικά θα σε στενοχωρούσαν.

Λέων

Η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει μια οικονομική αστάθεια και διλήμματα αλλά εδώ δεν έχεις παρά να αξιολογήσεις και να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου, ώστε να μην προβείς σε αχρείαστες αγορές ή σε μια δήθεν «σούπερ» επένδυση, που δεν θα αποδώσει. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα «ρίχνει ομίχλη» σε ζητήματα που αφορούν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου ή μια συλλογική προσπάθεια και τελικά η καλή σου πίστη μπορεί να σε κάνει «εκμεταλλεύσιμο/η». Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς να αποστασιοποιηθείς από όλα αυτά, καλλιεργώντας τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου.

Παρθένος

Η Σελήνη στους Ιχθύς θολώνει την οπτική σου, ενώ μια ανάλογα ασαφή εικόνα εισπράττεις και από τους άλλους και κάτω από αυτές τις συνθήκες καμία σχέση ή συνεργασία δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη ή σίγουρη, γι’ αυτό μην «δένεις» τίποτε. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να διερευνήσεις τις κρυφές πτυχές και των όσων γίνονται στην επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή, έχοντας κατά νου ότι κάποια πράγματα είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά! Από την άλλη πλευρά βέβαια, το να κάνεις όνειρα δεν… βλάπτει, αρκεί να μην έχουν αντίκτυπο στην τσέπη σου.

Ζυγός

Η Σελήνη στους Ιχθύς αναμένεται να αναδείξει κάποιες έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις, σε μια στιγμή μάλιστα που θέλεις να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Πριν όμως αρχίσεις να τρέχεις δεξιά κι αριστερά, ας διασταυρώσεις πρώτα αν όλα αυτά που σου ζητούν ή προκύπτουν έχουν πραγματικά λόγο ύπαρξης! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα φέρνει και κάποιες «τζούφιες» μετακινήσεις ή ακυρώσεις στις επαφές σου, από την άλλη πλευρά όμως μπορείς να «ξεχαστείς» μέσα από διαβάσματα, παραστάσεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά και υποκειμενικό/η, με «κίνδυνο» να μην αξιολογήσεις σωστά πρόσωπα και καταστάσεις, από την άλλη πλευρά όμως ένα «ραντεβού στα τυφλά» μπορεί να εξελιχθεί πολύ καλύτερα από όσο υπολόγιζες. Επιπλέον, μπορεί να ανησυχήσεις από τις τάσεις φυγής ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι λιγότερο αφηρημένος/η αλλά και εύπιστος σε οικονομικά ζητήματα, αφού κάπου υπάρχει λάθος ή… απάτη! Από την άλλη πλευρά, μπορεί να σου χαρίσουν κάτι, που θα σε συγκινήσει.

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει μεταβολές στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου ή να φιλοξενηθείς εσύ κάπου αλλού. Επιπλέον όμως έχε τον νου σου για υγρασίες. μούχλες και… παράσιτα! Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου επικρατεί ένα μάλλον ρομαντικό και «ονειρικό» κλίμα, το οποίο όμως ουδεμία σχέση έχει με την αυριανή πραγματικότητα. Ζήσε λοιπόν τα όσα «θαυμαστά» συμβαίνουν, χωρίς να επενδύσεις συναισθηματικά, ενώ πρόσεξε μήπως τελικά προσφέρεις στον… λάθος άνθρωπο!

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Ιχθύς αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να δεις και να ακούσεις πολλά, τα οποία όμως θα πρέπει να αξιολογήσεις για να μην τρέχεις άσκοπα. Μην σου πω κιόλας ότι τα περισσότερα θα είναι «μούφες»! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σου επισημαίνει πως μάλλον ήρθε η ώρα να ξεκουραστείς, αφήνοντας στην άκρη υπευθυνότητες και καθήκοντα, που… έτσι κι αλλιώς δεν «τραβάνε». Επιπλέον, φρόντισε να προστατέψεις τον οργανισμό σου αλλά και ζώα ή φυτά από μυκητιάσεις και αλλεργίες.

Υδροχόος

Η Σελήνη στους Ιχθύς «σκαλίζει» τα οικονομικά σου, συμβάλλοντας σε έκτακτα έξοδα αλλά και έσοδα, ωστόσο δεν ενδείκνυται για μια σημαντικής επένδυση ή αγορά, αφού… κάπου υπάρχει λάθος! Μπορείς όμως να χαρίσεις κάτι ή να μοιραστείς τα υπάρχοντά σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα δημιουργεί μια «θολούρα» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι είναι πιθανό να λαθέψεις στις εκτιμήσεις σου ή να αρχίσεις να φαντάζεσαι πράγματα που δεν συμβαίνουν. Από την άλλη πλευρά, σε ωθεί να εντρυφήσεις σε οτιδήποτε καλλιεργεί την φαντασία σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιο σου τονίζει τα ενδιαφέροντα σου και σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις αλλά να θυμάσαι ότι «κάποιο λάκκο έχει η φάβα»! Επιπλέον, ενδέχεται να μην πάρεις την σωστή απόφαση σε ένα προσωπικό σου ζήτημα, ενώ οι τάσεις φυγής «παίρνουν κεφάλι» στην ζωή σου, φρόντισε λοιπόν να μην είναι «ανθυγιεινές». Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε ωθεί να γίνεις ακόμη πιο φινετσάτος/η στις επιλογές σου, καλό είναι όμως να προνοήσεις και για κάποια… πονηρά «ποντικάκια», που με «όχημα» την λύπηση, παίρνουν τελικά αυτά που θέλουν!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε