25/06/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

25/06/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 16:32 Δημιουργία 25/06/19, 16:24

Κριός

Σήμερα μπορεί να έχεις μια γόνιμη επαφή με την Παράδοση ή με άτομα που την υπηρετούν, ενώ οι τρεις πλανήτες στον Καρκίνο σε καλούν να φροντίσεις για το σπίτι και την οικογένειά σου, ιδιαίτερα αν δεχθείς ανάλογες περιποιήσεις από τους οικείους σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο αλλάζει τα δεδομένα στα οικονομικά σου, με τις εκπλήξεις και τις εξαιρέσεις να έχουν τον πρώτο λόγο. Και βέβαια σε συμφέρει να είσαι ανοικτός/η στις προκλήσεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να την «πατήσεις», τρέχοντας πίσω από τις εξελίξεις.

Ταύρος

Ήλιος, Ερμής και Άρης στον Καρκίνο οδηγούν τα βήματά σου σε στέκια και άτομα που σου θυμίζουν πολλά, ίσως μάλιστα να ξαναζήσεις κάποιες καταστάσεις μέσα σε μια ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στο ζώδιό σου… επιμένει στο να ανανεωθείς, ερχόμενος/η σε επαφή με άτομα ή κύκλους που ξεχωρίζουν για τον τρόπο ζωής και τα ενδιαφέροντά τους. Ίσως μάλιστα να οδηγηθείς προς τα εκεί ύστερα από κάποιες αρνητικές αντιδράσεις «δικών σου» ανθρώπων, υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να «τα στυλώσεις», ύστερα από ένα σοκ που θα υποστείς.

Δίδυμοι

Με Ήλιο, Ερμή και Άρη στον 2ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα ή να σου γίνει ένα δώρο από εκείνα που έχουν ανεκτίμητη συναισθηματική αξία. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο αλλάζει το σκηνικό στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν απρόβλεπτες αντιδράσεις, από άτομα που θα περίμενες να σε στηρίξουν, από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την υποστήριξη κάποιων «ξένων». Επιπλέον, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αλλάξεις ρότα σε θέματα υγείας και διατροφής, ενώ δεν αποκλείεται να σου αποκαλυφθεί και κάτι που θα σε κάνει «να πέσεις από τα σύννεφα»!

Καρκίνος

Οι τρεις πλανήτες στο ζώδιό σου ενεργοποιούν τις άμυνες σου και είναι πιθανό να «κλειστείς». Επιπλέον, σε κάνουν πολύ πιο συναισθηματικό/η, με συνέπεια να μην αντιδράς λογικά και να είσαι επιρρεπής σε εξαρτήσεις, αυτό όμως είναι που θα σε… ρίξει σε μια ζεστή αγκαλιά! Την ίδια στιγμή βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλεί να «σπάσεις» φόρμες και ταμπού κι εδώ υπάρχει μια μεγάλη αντίφαση που θα πρέπει να βρεις τρόπο για να την διαχειριστείς μέσα από εξ ίσου αντιφατικές επιλογές. Όσον αφορά πάντως στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, καλό είναι να μην παίρνεις τίποτα ως δεδομένο.

Λέων

Ήλιος, Ερμής και Άρης στον Καρκίνο σε καλούν να προσανατολιστείς σε παραδοσιακές αγωγές για την σωματική και ψυχική ευεξία σου, ενώ μπορεί και να σου αποκαλύψουν το παρασκήνιο μιας οικογενειακής ή προσωπικής υπόθεσής σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύροσε καλεί να κάνεις πράγματα, που μπορεί μεν να σε ξενίζουν, στην πορεία όμως θα διαπιστώσεις ότι βρίσκουν μια αναπάντεχη ανταπόκριση. Μην διστάσεις λοιπόν να κινηθείς έξω από τα πλαίσια, είτε στον τρόπο ζωής σου, είτε στην καριέρα σου, αλλάζοντας από μόνος σου κάποια πράγματα, πριν σου τα αλλάξουν… άλλοι/ες!

Παρθένος

Ο «συνωστισμός» πλανητών στον 11ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να συμβάλλει στην αναθέρμανση μιας φιλίας, αλλά και την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια με παραδοσιακό αντικείμενο ή την αναβίωση μιας παλιάς δραστηριότητάς σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο σε ωθεί να αλλάξεις κάτι στην εξωτερική σου εμφάνιση, ώστε να προκαλέσεις το ενδιαφέρον κάποιου/ας. Ίσως πάλι να πρόκειται για εξελίξεις που δεν σε αφορούν προσωπικά κι έχουν να κάνουν με άλλους αλλά σε κάθε περίπτωση θα δεις ή θα μάθεις πράγματα που θα σε αιφνιδιάσουν.

Ζυγός

Οι τρεις πλανήτες στον Καρκίνο σε βάζουν να αναζητάς δοκιμασμένες λύσεις αλλά και «πλάτες» που θα σου προσφέρουν μια σχετική ασφάλεια. Επιπλέον, πολλά εξαρτώνται από το συναισθηματικό «δέσιμο» και τους κοινούς δεσμούς, ίσως μάλιστα να γίνεις ο… ώμος που θα ακουμπήσει κάποιος/α για να κλάψει! Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλεί να εφαρμόσεις κάποιες «αδόκιμες» πρακτικές στα οικονομικά σου, αφού οι «συνήθεις» δεν πρόκειται να αποδώσουν. Επιπλέον, ενδέχεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο».

Σκορπιός

Οι τρεις πλανήτες στον Καρκίνο σε φέρνουν πιο κοντά με συγγενικά πρόσωπα, ενώ δημιουργεί και μια ιδιαίτερη θαλπωρή με άτομα που βρίσκονται μακριά σου και θα ήθελες… πολύ να είναι δίπλα σου! Επιπλέον, είναι πιθανό να ξαναζήσεις καταστάσεις του παρελθόντος. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός απέναντί σου, σε θέλει… πιο πρόθυμο να ανοίξεις νέους δρόμους στην ζωή σου, αφού οι παλιοί κλείνουν οριστικά! Επιπλέον, είναι πιθανό να «σπάσει» μια οικονομική συνεργασία σου, επειδή όμως το κάθε τι που γίνεται, κάπου αποσκοπεί, ετοιμάσου για νέα και μεγάλα πράγματα.

Τοξότης

Οι τρεις πλανήτες στον Καρκίνο σε ωθούν να εξασφαλίσεις… όσα περισσότερα γίνεται και σε αυτήν την προσπάθειά σου θα έχεις σύμμαχο και αρωγό την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις ένα κληροδότημα. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο «ταράζει τα νερά» στα εργασιακά σου και προκειμένου να πέσεις εσύ θύμα κάποιου αιφνιδιασμού, είναι προτιμότερο να προλάβεις τις εξελίξεις, μπαίνοντας εκούσια σε μια νέα «ρότα». Βάλε λοιπόν μπροστά τα πιο «τρελά» ή τολμηρά σχέδιά σου και οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν. Επιπλέον και στην υγεία ή την διατροφή σου, άλλαξε ότι δεν «τραβάει».

Αιγόκερως

Οι τρεις πλανήτες στον Καρκίνο σου σε κάνουν… ανεξήγητα συναισθηματικό/η και «ψυχοπονιάρη/α», ενώ μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που ως «περπατημένα» κατέχουν μια ειδική γνώση-τέχνη ή ξέρουν πολύτιμα μυστικά. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο προοιωνίζει σχέσεις ή κοινωνικές δράσεις μέσω των οποίων θα αναδείξεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, αρκεί βέβαια να μην κινηθείς συντηρητικά. Επιπλέον όμως, μπορεί να ενοχληθείς από την απρόβλεπτη συμπεριφορά ενός «δικού σου» ανθρώπου, που εμφανίζεται πιο… ανεξάρτητος/η απ’ όσο θα ήθελες!

Υδροχόος

Οι τρεις πλανήτες στον Καρκίνο δημιουργούν ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα στην καθημερινότητά σου, -που σημαίνει ότι οι αγκαλιές είναι πιο αποτελεσματικές από τις κριτικές- ενώ ως προς τα θέματα υγείας, που τυχόν σε απασχολούν, σε καλούν να καταφύγεις σε μια παραδοσιακή θεραπεία. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλεί να αλλάξεις ρότα σε περιουσιακά και οικογενειακά θέματα, αφού το «αναμενόμενο» δεν θα συμβεί ποτέ! Επιπλέον είναι πιθανό να φιλοξενήσεις έναν πρόσωπο με το οποίο θα υπάρξουν απρόβλεπτες όσο και… συναρπαστικές εξελίξεις!

Ιχθύες

Οι τρεις πλανήτες στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνουν ακόμη πιο ευαίσθητο/η σε συναισθηματικά ζητήματα κι εδώ είναι που η εμψύχωση και η αγκαλιά σου σε αγαπημένα σου πρόσωπα θα «πιάσει τόπο»! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο πριμοδοτεί σπάνιες στιγμές στα πλαίσια μιας εξόδου ή ενός ταξιδιού, ενώ μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα ή να γνωρίσεις ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο, που θα σε μυήσει σε μια γνώση για λίγους. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι πολύ «προχωρημένο», που θα αναβαθμίσει τις επικοινωνιακές δυνατότητές σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε