26/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

26/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 14:10 Δημιουργία 26/06/19, 14:03

Κριός

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου να «ψάχνεται», το πιθανότερο είναι να ενθουσιάζεσαι και να απογοητεύεσαι εναλλάξ, μέχρι τουλάχιστον να συναντήσεις ένα πρόσωπο κοντά στις αντιλήψεις και τον τρόπο ζωής σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορείς να περάσεις καλά, είτε μένοντας «εντός των τειχών» με το ταίρι σου, είτε με μια καλή παρέα, μαθαίνοντας συνάμα και ποικίλα παραλειπόμενα από τις σχέσεις… άλλων!

Ταύρος

Με την Σελήνη στον 12ο ηλιακό οίκο σου, οι συνθήκες είναι κατάλληλες όχι για να «δράσεις» άμεσα αλλά για να ξεκουραστείς και να βάλεις κάτω τα πράγματα ώστε να πάρεις τις αποφάσεις σου. Αλλά αν σε πρώτη φάση το μυαλό σου μπορεί να σε βοηθήσει να απεμπλακείς από κάθε είδους «κολλήματα» ή κλισέ που σε καθορίζουν και σε απομακρύνουν από την ευτυχία σου, ύστερα είναι η σειρά της καρδιάς σου να επιλέξει!

Δίδυμοι

Αν είσαι μόνος/η, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και τον Δία απέναντί σου μπορεί να ζήσεις μια ερωτική περιπέτεια κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή διά… τηλεφώνου! Αν όμως δεν έχεις απολύτως καμία διάθεση για τέτοια, τότε να ξέρεις πως το μυαλό κάποιου/ας σκέφτεται πιο πονηρά από όσο θα έπρεπε και η πολιτική των «ανοικτών θυρών» που ακολουθείς καλοπροαίρετα, θα παρεξηγηθεί με συνέπεια να βρεθείς σε αμηχανία.

Καρκίνος

Γύρω σου γίνεται πραγματικό «πανηγύρι», ίσως όμως για σένα το σύμπαν να μην επιφυλάσσει κάτι ιδιαίτερο, πέραν κάποιων γνωριμιών, που θα μπορούσαν να αποδειχθούν πολύ καλές εναλλακτικές επιλογές για το μέλλον, αν φυσικά είσαι… εύκαιρος/η! Δεν αποκλείεται ωστόσο να προκύψει κι ένας πειρασμός, που θα σε οδηγήσει σε ένα μυστικό μέρος για να απολαύσεις τις χαρές του «παράνομου» έρωτα.

Λέων

Ανεξάρτητα από το τι (δεν) θα γίνει τελικά, η ψυχολογία σου βρίσκεται στα ύψη, αφού τα όποια ελαττώματά σου δεν φαίνονται, αντίθετα εκπέμπεις γοητεία. Επιπλέον παίρνεις «άριστα» και επικοινωνιακά, είτε λοιπόν βγεις έξω, είτε «σερφάρεις» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλο και κάτι… ενδιαφέρον θα συμβεί! Αν μάλιστα σκέφτεσαι ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου, θα «ξεσηκωθείς» για να το συναντήσεις!

Παρθένος

Ρόδα είναι και… γυρίζει και μπορεί να «κάτσει» οπουδήποτε, γι’ αυτό έσο έτοιμος/η! Επιπλέον, με την Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου, ένα ισχυρό πρόσωπο σε… καλοβλέπει κι αν είσαι μόνος/η μπορείς βέβαια να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για να πετύχεις «με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια»! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως όλη αυτή η «κινητικότητα» παρεξηγηθεί από το ταίρι σου κι όχι άδικα.

Ζυγός

Ένα μήνυμα ή μια είδηση θα σε ενθαρρύνει και θα «ανεβάσει» την ψυχολογία σου, κάτι που για την ώρα είναι… αρκετό, αφού αν προχωρήσεις στα περαιτέρω σύντομα θα αντιληφθείς ότι πίσω από τα χαμόγελα κρύβονται δυσκολίες και μπερδέματα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να απόσχεις από τα συζυγικά σου καθήκοντα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, μην δώσεις ωστόσο άλλα… δικαιώματα!

Σκορπιός

Τα ευχάριστα μηνύματα πολλαπλασιάζονται κι αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα έχεις τις ευκαιρίες σου για ένα νέο ξεκίνημα. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε δεν έχεις παρά να χαρείς και να διασκεδάσεις με το ταίρι σου κάθε στιγμή, σε ένα περιβάλλον της αρεσκείας σου. Ίσως μάλιστα να λάβεις ή να προσφέρεις ένα δώρο που πιστοποιεί το ενδιαφέρον του ενός για τον/την άλλον/η και αποκαλύπτει ένα βάθος συναισθημάτων.

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η, η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε δυσκολεύει στο να καταλήξεις κάπου οριστικά, ενώ και το ένθερμο ενδιαφέρον που δείχνει κάποιος/α προς το πρόσωπό σου, υποκρύπτει μια κάποια επιπολαιότητα. Όλα αυτά όμως δεν σε εμποδίζουν να χαρείς την ζωή σου κι αν είναι κάτι να εξελιχθεί «σοβαρά» θα το δεις μετά! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να μην δοκιμάσεις τα όριά της.

Αιγόκερως

Ένα πρόσωπο που σχετίζεται με την εργασία σου μπορεί να γίνει ο/η παρτενέρ σου στον έρωτα και να ζήσετε μαζί έντονες στιγμές αλλά αν προσβλέπεις σε μια διάρκεια ή σταθερότητα στην σχέση σου, μάλλον θα απογοητευτείς, αφού… αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα! Κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση φρόντισε να τηρήσεις τα δέοντα μέτρα… ασφαλείας, αφού το ενδεχόμενο ενός ξεσπάσματος ζήλειας δεν είναι και τόσο μακρινό!

Υδροχόος

Η ζωή σου προσφέρει απλόχερα τις ευκαιρίες της κι αν είσαι μόνος/η θα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να διαλέξεις μεταξύ αρκετών υποψηφίων, φρόντισε λοιπόν να μην λαθέψεις! Υπάρχει βέβαια και το δικαίωμα… διαπραγμάτευσης αλλά δεν θες και πολύ για να μπλέξεις εκούσια ή ακούσια σε παράλληλες καταστάσεις. Κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, θα χρειαστεί να ελιχθείς… δεξιοτεχνικά ανάμεσα στο εφικτό και το επιθυμητό!

Ιχθύες

Η ημέρα κρίνεται ως πολύ θετική για τα προσωπικά σου και είτε είσαι εσύ που θα πάρεις την ευθύνη μιας επιλογής, είτε την αφήσεις στην «άλλη πλευρά» ή την… τύχη, το βέβαιο είναι ότι όλα θα εξελιχθούν υπέρ σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να βιώσεις μια απολαυστική σεξουαλική εμπειρία, με το ταίρι σου μάλιστα να κάνει τα πάντα για να μείνεις ικανοποιημένος/η, τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε υλικό επίπεδο.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε