26/06/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

26/06/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 15:00 Δημιουργία 26/06/19, 14:51

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε κάνει πιο αυθόρμητο αλλά και επιτακτικό στα «θέλω» σου, με συνέπεια να… εκνευρίσεις κάποιους/ες! Αναζήτησε λοιπόν άτομα που σε «πάνε» και τα «πηγαίνεις», σε κάθε περίπτωση όμως έχεις την ευκαιρία να διεκπεραιώσεις γρήγορα και άμεσα τα σχέδιά σου, έστω κι αν μαζί με τα «ξερά» κάψεις και μερικά «χλωρά». Παράλληλα, με την Αφροδίτη στους Διδύμους οι δημόσιες σχέσεις σου βελτιώνονται –έστω και επιφανειακά- ίσως μάλιστα η παρουσία σου σε μια κοινωνική εκδήλωση να γίνει αφορμή για να ενημερωθείς και να δοθούν λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Κριό προσδίδει μια αστάθεια στην υγεία σου γι’ αυτό μην πας… γυρεύοντας με επιλογές που την ταλαιπωρούν. Επιπλέον, κάνε σωστή κατανομή των δυνάμεών σου, ώστε να μην εξαντληθείς κι αν νοιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο, μην διστάσεις να το πράξεις αφού έτσι θα φορτώσεις τις «μπαταρίες» σου και αύριο θα είσαι έτοιμος/η για όλα! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να κάνεις μια έρευνα αγοράς, προκειμένου να πετύχεις το καλύτερο για σένα, ιδιαίτερα σε σχέση με την απόκτηση μέσων που διευκολύνουν την καθημερινότητά σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Κριό διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί και ένα συλλογικό εγχείρημα, που θα ξεκινήσει «χαλαρά» για να επεκταθεί στην συνέχεια. Επιπλέον μπορεί να ασχοληθείς και με ζητήματα φίλων αλλά σίγουρα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, το δυνατό σου σημείο σήμερα είναι τα δικά σου προσωπικά. Επιπλέον θα… μάθεις ότι δεν ξέρεις, μέσα από επαφές και γνωριμίες, κάποιες από αυτές μάλιστα θα σου είναι ιδιαίτερα συμπαθείς! Κι επειδή ουδείς λόγος υπάρχει για στενοχώριες, στην ανάγκη ένα αθώο ψέμα αρκεί για να νοιώσουν όλοι/ες καλύτερα.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να αναλάβεις ηγετικό ρόλο στα πράγματα, έστω κι αν σε πρώτη φάση χρειαστεί να αποκρούσεις θέσεις που αντίκεινται στις δικές σου. Εξ άλλου… δημοκρατία έχουμε, φαίνεται μάλιστα πως οι ποικίλες «κόντρες» θα σου βγουν τελικά σε καλό, αναδεικνύοντας τις φιλοδοξίες σου σε πρώτη επιλογή και για κάποιους άλλους. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στους Διδύμους ένα παρασκηνιακό «πάρε- δώσε» θα σου αποκαλύψει ενδιαφέροντα μυστικά. Επιπλέον, θα σου δοθούν εναλλακτικές σε θέματα υγείας ή διατροφής, μέσω ατόμων, που ξέρουν πολλά γύρω από το θέμα σου.

Λέων

Η Σελήνη στον Κριό φέρνει περισσότερες επαφές και μετακινήσεις προς… κάθε κατεύθυνση, καλό είναι όμως να «απέχεις» σε κάθε περίπτωση που θα διαπιστώσεις πως όλοι ασχολούνται μόνον με το τι κάνει ο ένας κι ο άλλος, αφού έχεις κι ένα… επίπεδο να κρατήσεις! Αντίθετα επικεντρώσου σε εκείνα που προάγουν τις πνευματικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με πρόσωπα που διακρίνονται για την καπατσοσύνη τους και δεν αποκλείεται να σου δοθούν ιδέες και λύσεις που θα διευρύνουν συνολικά τις προοπτικές σου.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Κριό προσδίδει μια κινητικότητα στα οικονομικά σου κι αν αναζητάς χρηματοδότες ή εγγυητές, θα πετύχεις τον στόχο σου. Αν όμως σου γίνει μια πρόταση οικονομικής συνέργειας για έναν υποτίθεται «ιερό» σκοπό, κάνε τον… Κινέζο! Παράλληλα με την Αφροδίτη στους Διδύμουςοι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προωθήσεις οτιδήποτε σε «ανεβάζει» στα μάτια της κοινωνίας αλλά και να έρθεις σε επαφή με «ισχυρούς» κύκλους που θα μπορούσαν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στις υποθέσεις σου. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις όμορφα και λειτουργικά αξεσουάρ.

Ζυγός

Η Σελήνη απέναντί σου σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα, που την μια λένε άσπρο και την άλλη μαύρο, πριμοδοτώντας μια αστάθεια στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου. Ίσως μάλιστα προς στιγμή να εκνευριστείς εξ αιτίας συμπεριφορών ή αντιδράσεων των άλλων, κάτι όμως που δεν πρέπει να σε πτοήσει, αφού όπου υπάρχουν ζυμώσεις, έχεις το «πάνω χέρι»! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να «ξεπορτίσεις», να ταξιδέψεις αλλά και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου, αφού θα συναντήσεις και άτομα πολύ ενημερωμένα για ζητήματα που απασχολούν κι εσένα, είτε «σοβαρά», είτε όχι.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Κριό φέρνει μια κάποια αναστάτωση ή αβεβαιότητα στα εργασιακά σου αλλά τελικά, όπως θα διαπιστώσεις, τα πράγματα θα επανέλθουν στις πρότερες ισορροπίες τους, ίσως μάλιστα να ωφεληθείς από τις συγκυρίες, κτίζοντας νέες συμμαχίες. Φρόντισε ωστόσο να μην ταλαιπωρήσεις την υγεία σου με καταχρήσεις, αφού είναι ασταθής. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βοηθά να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα σχετικά με τα οικονομικά σου, μέσα από επαφές και διαμεσολαβήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια ενίσχυση σε είδος.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Κριό σε παραπέμπει σε μεταβολές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, κάτι που σίγουρα θα σε «ξεβολέψει», από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την ευκαιρία να «ανοίξεις» τον χώρο σου στο κοινό και να κάνεις κάποιες αλλαγές που είχες από καιρό στο μυαλό σου. Παράλληλα, στα εργασιακά σου, η Αφροδίτη στους Διδύμους«δουλεύει» για σένα και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τα «κονέ» σου. Ίσως μάλιστα να πετύχεις μια συμφωνία η ρύθμιση που σου λύνει τα χέρια, ενώ ανάλογα θετικές είναι και οι προοπτικές για να βρεις μια δουλειά, που σε εκφράζει.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να αυξήσει τις επαφές σου, ενώ ένα μικρό ταξίδι θα σου προσφέρει το «αλατοπίπερο», ίσως και την… ελαφρότητα που λείπει από την ζωή σου! Φρόντισε ωστόσο να μην χάσεις όλον τον χρόνο σου με συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων» αλλά να επικεντρωθείς σε εκείνα που έχουν πραγματική αξία για σένα, ξεκινώντας από την επιμόρφωσή σου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στους Διδύμους μπορείς να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και σε εκείνα που σε ευχαριστούν, έχοντας μάλιστα και μια καλή παρέα να σε συντροφεύει στο «σήμερα» αλλά και τα… όνειρά σου για το αύριο!

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Κριό σου φέρνει οικονομικές βοήθειες και παροχές από τους άλλους, από την άλλη πλευρά όμως σε κάνει λιγότερο εγκρατή κι… επειδή το χρήμα πρέπει να «γυρίζει» δεν αποκλείεται τελικά να τα ξοδέψεις όλα, προκειμένου να ικανοποιήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου, δεν αποκλείεται όμως να βρεθείς εσύ σε μια όμορφη εκδήλωση «εκτός έδρας». Επιπλέον, μπορεί να βρεις τις «άκρες» σου σε ζητήματα που αφορούν τα περιουσιακά ή πολεοδομικά ζητήματα αλλά και να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε