28/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

28/06/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 15:01 Δημιουργία 28/06/19, 14:57

Κριός

Φαίνεται να βασανίζεσαι από μια σύγκρουση συναισθήματος και λογικής η οποία «αποτυπώνεται» σε μια διλημματική κατάσταση, μεταξύ δύο προσώπων. Επειδή όμως για την ώρα δεν πρόκειται να βρεθεί κάποια διέξοδος είναι προτιμότερο να αποφασίσεις όταν πια θα έχεις πιο καθαρό μυαλό. Επιπλέον, αν βρεθείς σε μια εκδρομή ή ταξιδέψεις, έχοντας κατά νου και κάτι ερωτικό, το πιθανότερο είναι να μην σου «βγει» όπως θα το ήθελες.

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, μπορεί μεν να έρθεις κοντά σε ένα πρόσωπο με κοινωνικό πρεστίζ αλλά φαίνεται ότι ή όποια σχέση μεταξύ σας θα ορίζεται περισσότερο από το συμφέρον, παρά από συναισθήματα. Ίσως μάλιστα να σου ζητηθεί άμεσα να «ξηλωθείς» ώστε να αποδείξεις τις καλές προθέσεις σου, το παράδοξο όμως είναι ότι αν προβείς εθελούσια σε μια τέτοια κίνηση, μπορεί να μην ακούσεις ούτε ευχαριστώ!

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, τονίζει την γοητεία σου, αναδεικνύει ωστόσο και τις ανασφάλειές σου, με πιθανή συνέχεια το να «μπλέξεις» σε μια κατάσταση με περίπλοκη συνέχεια και… άδοξο τέλος, Ας είσαι λοιπόν πολύ πιο επιφυλακτικός/η. Επιπλέον, τα άτομα που έλκεις είτε «κουβαλάνε» προβλήματα που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά, είτε έχουν ήδη μια άλλη σχέση και δεν το λένε, με το ψέμα να «πηγαίνει σύννεφο»!

Καρκίνος

Αν σου αρέσει ο ρόλος της «νοσοκόμας» σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να τον… απολαύσεις, προσφέροντας τις υπηρεσίες σου σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, πρόσεξε όμως μήπως σου μείνει η… συνήθεια και μπεις σε μια διαδικασία όπου μόνον θα προσφέρεις. Ίσως πάλι να σου τύχει «κάτι» στον χώρο της εργασίας σου αλλά σίγουρα υπάρχει «μπέρδεμα» από πίσω και η υπόθεση δεν θα προχωρήσει εύκολα.

Λέων

Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, το πιθανότερο είναι να μπεις σε μια ιστορία, που αργά ή γρήγορα θα φτάσει σε αδιέξοδο, ίσως μάλιστα να εμπλέκεται σε αυτήν με κάποιο τρόπο κι ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, ίσως νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς με θέματα… άλλων, προκαλώντας ωστόσο μια διακριτή δυσφορία στο ταίρι σου, που θα σε προτιμούσε εντελώς δικό του!

Παρθένος

Αν είσαι μόνος/η και θελήσεις να αλλάξεις αυτό το καθεστώς, μάλλον θα «παντρευτείς» με τα… προβλήματα, αφού σε αυτήν την φάση ο Κρόνοςέχει το «πάνω χέρι» στα προσωπικά σου! Αν πάλι είσαι σε μια σχέση, είτε σου αρέσει είτε όχι, μπορεί να επιβιώσει και να εξελιχθεί μόνον αν πάρει τα χαρακτηριστικά μιας «σύμβασης», που θα εμπεριέχει ξεκάθαρα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του καθένα.

Ζυγός

Ο Κρόνος αναδεικνύει την ικανότητά σου να δίνεις λύσεις στα δύσκολα, κάτι όμως που στην παρούσα φάση μπορεί να αποδειχθεί μεγάλος μπελάς, αφού τα άτομα που σε προσεγγίζουν δεν έρχονται με αγνά κίνητρα αλλά κυρίως για να σου «φορτωθούν» με τα προβλήματά τους. Κι αν δεν «μυριστείς» έγκαιρα την όλη κατάσταση, το πιθανότερο είναι τελικά να «φας» την ώρα σου ασχολούμενος/η με όλα αυτά, χωρίς καν να… πληρώνεσαι!

Σκορπιός

Οι συνθήκες δεν ευνοούν το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης, αφού το πιθανότερο είναι να σε φορτώσει με περισσότερους μπελάδες. Επιπλέον, δείχνει δύσκολο να «την βρεις» σεξουαλικά εκτός πια κι αν ανήκεις στις τάξεις των… μαζοχιστών! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως χρειαστεί να «τελειώσεις» μια υπόθεση που δεν έχει μέλλον ή τουλάχιστον να θέσεις όρους που θα περιορίσουν τυχόν επιπολαιότητες της άλλης πλευράς.

Τοξότης

Σήμερα έλκεις άτομα, που διαθέτουν μια σοφία και με τα οποία σας χωρίζουν αρκετά… χρονάκια αλλά και άτομα που είναι ήδη δεσμευμένα, όσο και συναισθηματικά στερημένα ή πολύ πληγωμένα και ψάχνουν το ερωτικό «αποκούμπι» τους. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ενδέχεται να στενοχωρηθείς από την συμπεριφορά του/της συντρόφου σου, μπορεί όμως να περνά και μια δύσκολη κατάσταση.

Αιγόκερως

Αν είσαι μόνος/η μπορεί να σου γίνει μια «κρούση» από ένα άτομο που σχετίζεται με την δουλειά σου αλλά μάλλον δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπεις σε μια κατάσταση που μπορεί να αποδειχθεί αρκετά περίπλοκη αλλά και ασύμφορη επαγγελματικά. Επιπλέον, είναι πιθανό να παρεμποδιστεί η ερωτική σου δράση από ένα πρόβλημα υγείας και σε κάθε περίπτωση φρόντισε να τηρήσεις τους κανόνες υγιεινής.

Υδροχόος

Ίσως υπάρξει μια «εμπλοκή» με ένα πρόσωπο που ξέρεις από παλιά αλλά αν ενδώσεις στην πρόκληση είναι βέβαιο ότι θα δημιουργηθούν πολλά προβλήματα, αφού «παίζει» κάτι… παράλληλο! Όσο κι αν κολακεύεσαι λοιπόν, είναι πολύ πιο σοφό να απέχεις. Επιπλέον, αν σχεδιάζεις να περάσεις με το ταίρι σου μια ξένοιαστη μέρα, να ξέρεις ότι σίγουρα θα προκύψουν θέματα προς επίλυση, που δεν θα σου το επιτρέψουν.

Ιχθύες

Σήμερα η Αφροδίτη γίνεται «persona non grata» στα προσωπικά σου, αφού ένα ραντεβού σε κλειστό χώρο μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση, ιδιαίτερα αν έχεις να κάνεις με άτομα (αρκετά) μεγαλύτερης ηλικίας που σε «καλοβλέπουν». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ένα οικογενειακό πρόβλημα δεν θα σου επιτρέψει να την χαρείς όπως θα ήθελες, μπορείς όμως να «δραπετεύσεις» από αυτό, αναθέτοντάς το σε κάποιον/α άλλον/η!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε