28/06/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

28/06/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 15:09 Δημιουργία 28/06/19, 15:03

Κριός

Η Αφροδίτη στους Διδύμους «απαιτεί» να θέσεις όρια στην σχέση σου με ένα γείτονα ή συγγενή σου, που μάλλον κοιτά την ευκολία του και ζητά περισσότερα από αυτά που μπορείς να δώσεις. Επιπλέον, ίσως αναβάλεις κάποιες δράσεις σου λόγω έκτακτων υποχρεώσεων, ενώ αν ταξιδέψεις, καλό είναι να γίνει για επαγγελματικούς λόγους, αφού κάθε απόπειρά σου να το συνδυάσεις με διασκέδαση, θα «σκοντάψει». Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σου φέρνει αυξημένα καθήκοντα και μια περίπλοκη υπόθεση στην οποία πρέπει να βρεις λύσεις αλλά αν δεις πως δεν βγαίνει άκρη, μην επιμείνεις.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στους Διδύμους αναπαράγει ένα… στερητικό σύνδρομο, αφού κάποια πράγματα που θέλεις, αντί να έρχονται προς εσένα, τελικά απομακρύνονται! Επιπλέον οφείλεις να είσαι αρκετά φειδωλός στα έξοδα σου, αφού οι αγορές δεν θα «σου βγουν», ενώ θα υπάρξει και μια έκτακτη ανάγκη. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να χαλάσει και κάτι που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου, αντίθετα όμως ως προς τις πνευματικές αναζητήσεις και τα διαβάσματά σου θα λειτουργήσει μια χαρά!

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου «σε ρίχνει στα σκληρά» και καλό είναι να… ξεχάσεις για την ώρα οτιδήποτε έχει να κάνει με την ευχαρίστηση ή την διασκέδαση σου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που καλώς ή κακώς πρέπει να γίνουν. Επιπλέον, η διάθεσή σου για «νιάτα και φρεσκάδα» δεν θα βρει ανταπόκριση, ενώ μην προβείς σε αισθητικές επεμβάσεις, ούτε σε αγορές ρούχων και αξεσουάρ. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερωσε πιέζει να βάλεις ένα στοπ στις αγορές και τα έξοδα ευχαρίστησης, αφού προέχει το να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου και να λύσεις τις οικονομικές εκκρεμότητες σου.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους να αναδεικνύει μεταξύ άλλων θέματα υγείας, που η αφετηρία τους ανάγεται σε μια περίοδο που πιέστηκες υπέρ το δέον, το σωστό θα ήταν να κάνεις πρώτα μια «στάση» ως προς τις εξωτερικές δράσεις σου κι ύστερα να πάρεις τις αποφάσεις σου.. Επιπλέον αν έχεις αφήσει ημιτελείς εργασίες, θα πρέπει να τις ολοκληρώσεις, μειώνοντας στο ελάχιστο τον ελεύθερο χρόνο σου. Παράλληλα, ο Κρόνος απέναντί σου μπορεί να δημιουργήσει ένα αδιέξοδο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, εξ αιτίας ενός ζητήματος που αντιμετωπίζεις περισσότερο συναισθηματικά από όσο θα έπρεπε.

Λέων

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε πιέζει να ανταποκριθείς σε υποχρεώσεις που συνδέονται είτε με ένα φιλικό σου άτομο, είτε με μια συλλογική προσπάθεια, να ξέρεις όμως πως ότι υλικό προσφέρεις δεν θα «πιάσει τόπο» και είναι πιο σωστό να του/τους δείξεις κυρίως τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να λυθούν διάφορα ζητήματα, χωρίς φυσικά να τα πάρεις όλα επάνω σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η παρέα σου με πρεσβύτερους μπορεί να αποδώσει. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σου συνιστά έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής αλλά και το να είσαι νομότυπος στις δουλειές σου.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε πιέζει να ανταποκριθείς σε καθήκοντα και υποχρεώσεις, που μπορεί να είναι και… άλλων, χωρίς να υπολογίζεις σε εξωτερική βοήθεια παρά μόνον στις δικές σου προσπάθειες. Ίσως μάλιστα να βιώσεις μια απόρριψη από ένα ισχυρό πρόσωπο ή να συνειδητοποιήσεις ότι σε χρησιμοποιεί για να πετύχει τους σκοπούς του, αδιαφορώντας για όλα τα υπόλοιπα. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μπορεί μεν να «τα δώσεις όλα» προκειμένου να ευχαριστήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είναι όμως απίθανο να αναγνωριστούν οι θυσίες σου.

Ζυγός

Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για εξωστρεφείς δραστηριότητες κι ίσως να κουραστείς ή να ταλαιπωρηθείς αν αποφασίσεις να μετακινηθείς για λόγους αναψυχής και μόνον. Αντίθετα, με την Αφροδίτη στους Διδύμουςνα παραπέμπει σε μάλλον πληκτικές όσο και αναγκαστικές επιλογές, «επιβάλλεται» να ακολουθήσεις ένα τυπικό και να κάνεις εκείνα που πρέπει, σε βάρος των «θέλω» σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερωμπορεί να σε φέρει σε αδιέξοδο με αφορμή κι αιτία ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα, που ναι μεν εξελίσσεται στενόχωρα αλλά δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς!

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους να «υποφέρει», οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις αγορές σου, αφού μπορεί να «φορτωθείς» με σκάρτα ή ελαττωματικά προϊόντα. Επιπλέον αν σου ζητηθούν δανεικά και τα δώσεις, θεώρησέ ντα ως… χαμένα! Αντίθετα όμως μπορείς να «τρέξεις» μια σημαντική πώληση, που θα σου δώσει την δυνατότητα να κλείσεις κάποιες «τρύπες» στον ισολογισμό σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω θέτει εμπόδια στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, μπορείς ωστόσο να μελετήσεις στοιχεία και δεδομένα, ώστε να είσαι προετοιμασμένος/η για κάθε ενδεχόμενο.

Τοξότης

Η Αφροδίτη απέναντί σου, σε αναγκάζει -θέλοντας και μη- να ασχοληθείς με υποθέσεις άλλων και δραστηριότητες που ίσως να τις βρίσκεις πληκτικές αλλά πρέπει να προχωρήσουν. Αν μάλιστα, αντιδράσεις, θα σου ασκηθεί αυστηρή κριτική από έναν συνεργάτη ή τον κοινωνικό σου περίγυρο, κάτι που μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα αλλά και να αναδείξει προβλήματα που τόσο καιρό ήταν «κάτω από το χαλί». Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να ματαιώσει μια αγορά εξ αιτίας μιας έκτακτης υποχρέωσης που θα προκύψει, ενώ σοβαρές αντενδείξεις υπάρχουν και για τυχόν επενδυτικά σχέδια.

Αιγόκερως

Η μέρα θα αποδειχθεί περισσότερο κουραστική από όσο υπολόγιζες, οι κόποι σου όμως μπορεί να «πιάσουν τόπο», αν μπεις πρώτα στην διαδικασία να αποδώσεις ευθύνες και καθήκοντα όπου δει. Αν όμως τα πάρεις όλα επάνω σου τότε θα μείνεις με το παράπονο ότι εσύ κοπιάζεις κι οι άλλο… κάθονται! Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να κάνεις δίαιτα και να περιορίσεις συνήθειες που σε βλάπτουν. Σε ανάλογο «μήκος κύματος», ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε θέλει πιο σοβαρό/η και «ποιοτικό/η», έστω κι αν με αυτόν τον τρόπο περιοριστούν οι χαρές σου.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στους Διδύμους… δοκιμάζεται και δοκιμάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι ίσως μάθεις κάτι που θα σε στενοχωρήσει. Αν όμως απογοητευθείς από την συμπεριφορά κάποιου/ας, το «μήνυμα» είναι ότι αν δώσεις «χώρο», απλά σου ζητάνε κι άλλο! Επιπλέον δεν πρέπει να επενδύσεις σε άτομα ή προοπτικές αφού τα αποτελέσματα θα είναι πολύ φτωχά, ούτε όμως κι εσύ να τάζεις υπολογίζοντας χωρίς τον «ξενοδόχο». Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να μην προχωρήσεις άμεσα σε μια θεραπευτική αγωγή αλλά να κάνεις συντήρηση δυνάμεων, περιμένοντας καλύτερες μέρες.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στους Διδύμους αναδεικνύει πιέσεις σε ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια σου και αφού μια στενοχώρια θα την... πάρεις φρόντισε τουλάχιστον να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ορίζοντας τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του καθενός. Επιπλέον καλείσαι να ξεφορτωθείς κάποια αντικείμενα που δεν έχουν πια χώρο στην ζωή σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να σε «εγκλωβίσει» σε μια παρέα που θέλεις μεν να ξεφορτωθείς αλλά κοινές υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις σε εμποδίζουν να το πράξεις, ενώ δεν αποκλείεται να σου «φορτωθεί» κι ένα προβληματικό άτομο.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε