Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα 1 έως 7 Ιουλίου

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα 1 έως 7 Ιουλίου

ΖΩΔΙΑ UPD 12:38 Δημιουργία 01/07/19, 12:34

Κριός

Επηρεάζονται όλες οι ευαίσθητες σχέσεις, αλλά και θέματα που αφορούν στο σπίτι αυτό καθ εαυτό και την οικογένεια. Οι περισσότεροι από εσάς θα χρειαστεί να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας και ότι θεωρείτε δικό σας. Το συναίσθημα δεν οδηγεί εύκολα σε επιτυχίες, επομένως θα πρέπει να λειτουργήσετε με τη λογική και όχι με την παρόρμηση. Προστατεύστε ακόμα περισσότερο αυτά που δεν θέλετε να γίνουν γνωστά στους άλλους.Διατηρήστε ανέπαφες τις ψυχικές σας δυνάμεις!

Ταύρος

Η εβδομάδα ανατρέπει τα επαγγελματικά σας σχέδια και προβάλλει εμπόδια στην εκτέλεση των καθηκόντων σας. Περιορίστε τον θυμό και την απαισιοδοξία σας και προσπαθήστε να βρείτε κατάλληλες διεξόδους για την ενεργητικότητά σας. Οικονομικά κάποιες υποχρεώσεις θα δοκιμάσουν την επιμονή σας, ενώ ένα προγραμματισμένο ταξίδι μπορεί να αναβληθεί για λόγους που δεν εξαρτώνται από εσάς.Φανείτε διπλωμάτες στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων σας!

Δίδυμοι

Προσοχή στα οικονομικά σας και στις σχετικές συμφωνίες. Αυτά που περιμένετε, είτε πρόκειται για έσοδα, είτε τακτοποίηση κάποιων λογαριασμών, είναι πιθανόν να σκοντάψουν σε εμπόδια, κυρίως γραφειοκρατικά. Η εβδομάδα αυτή θα επηρεάσει γενικότερα τις εξελίξεις του μήνα, θα σας ενοχλήσει κοινωνικά και αισθηματικά και θα σας αναγκάσει να περιορίσετε τις προσδοκίες που τρέφετε σε αυτούς τους τομείς.Παραδεχτείτε αυτά που δεν αλλάζουν και προσαρμοστείτε στις συνθήκες που τα καθορίζουν.

Καρκίνος

Η έκλειψη του Ήλιου στο ζώδιό σας την Τρίτη, είναι αισθητή στον ψυχισμό σας, στις υποχρεώσεις, στην αισθηματική σας ζωή, αλλά και στα οικονομικά σας. Ιεραρχήστε τις υποχρεώσεις σας, προφυλαχτείτε από παρεξηγήσεις και αδικίες και μην ξεκινάτε τώρα τις αλλαγές που έχετε σκεφτεί στα θέματα που πιστεύετε ότι χρειάζονται βελτίωση. Ορισμένοι από εσάς θα δώσετε έναν αγώνα για να μην αλλάξει μια βολική σας καθημερινότητα.Ενεργήστε με πολιτική και διπλωματία στις αντιπαραθέσεις που θα προκύψουν.

Λέων

Η έκλειψη του Ήλιου στον Καρκίνο επηρεάζει τις πεποιθήσεις σας και μπορεί ένα τυχαίο γεγονός να πυροδοτήσει αντιδράσεις στον χαρακτήρα σας, που θα είναι δύσκολο να τις ελέγξετε. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με θέματα που μπορούν να τακτοποιηθούν, κερδίστε χρόνο σε υποχρεώσεις που σας πιέζουν και μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Κάποιοι από εσάς θα δυσκολευτείτε στις κοινωνικές και στις ουσιαστικές επαγγελματικές σας σχέσεις. Μη σπαταλάτε άσκοπα τις δυνάμεις και τον χρόνο σας!

Παρθένος

Σημαντική περίοδος για τις επαγγελματικές και οικονομικές σας επιδιώξεις. Οι εκλείψεις του μήνα η πρώτη από τις οποίες συμβαίνει την Τρίτη στον Καρκίνο, βάζουν σε κίνδυνο την υγεία και την εργασία σας. Προσέξτε τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειες σας προς κάθε κατεύθυνση. Μην αφήνετε εκκρεμότητες κυρίως στα πρακτικά ζητήματα, μην δημιουργείτε αντιθέσεις στο περιβάλλον της εργασίας σας και μην κάνετε αλλαγές που θα ήταν επικίνδυνες για την πορεία των συμφερόντων σας.Διαφυλάξτε μια καλή σας ιδέα προόδου για πιο κατάλληλη εποχή!

Ζυγός

Προσέξτε πολύ την συμπεριφορά και τις ενέργειες σας σε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει. Μην βιάζεστε να σχηματίσετε γνώμη για ανθρώπους και καταστάσεις, μην κάνετε κανένα καινούργιο ξεκίνημα και επωφεληθείτε από τις καινούργιες προοπτικές που υπάρχουν πίσω και πέρα από τα επεισόδια της καθημερινότητας. Αποφύγετε παρεξηγήσεις και σχόλια στο περιβάλλον σας, και προσέχετε τα οικονομικά σας!Ακολουθήστε τη συμβουλή κάποιου ανθρώπου που εμπιστεύεστε!

Σκορπιός

Νιώθετε έντονα την ανάγκη να τα αλλάξετε όλα και να αρχίσετε την ζωή σας από καινούργιες αφετηρίες. Φροντίστε κυρίως τη σχέση με τον εαυτό σας και αποφύγετε να εκτεθείτε σε ταλαιπωρίες και κινδύνους. Βρείτε το θάρρος να διαγράψετε σχέσεις του παρελθόντος και παραμείνετε ανεπηρέαστοι μέχρι να αποφασίσετε τι θέλετε ώστε να το διεκδικήσετε. Επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα επίσης θα σας απασχολήσουν.Μην αφήνετε το άγχος να σας καταβάλει ψυχικά και σωματικά

Τοξότης

Προγραμματίστε με μέθοδο όλα αυτά που πρέπει να κάνετε προσαρμοζόμενοι στο γενικότερο κλίμα αν και αυτό θα αλλάξει στην διάρκεια αυτού του μήνα, λόγω κυρίως των εκλείψεων, αρχής γενομένης από την έκλειψη του Ήλιου στον Καρκίνο, την Τρίτη. Φανείτε πιο προνοητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας και καθόλου ριψοκίνδυνοι στην ερωτική σας συμπεριφορά. Κινηθείτε λογικά και ευέλικτα στις προσωπικές σας σχέσεις, υπολογίστε σε καθυστερήσεις στα οικονομικά και στην πιθανότητα να μην καλυφτούν όλες οι πρακτικές σας ανάγκες.Αποφύγετε συγκρούσεις, ρήξεις και διαφωνίες

Αιγόκερως

Φροντίστε τα αιτήματα σας να μην καθυστερήσουν και αυτό θα το επιτύχετε ανάλογα με την ευελιξία που θα επιδείξετε. Ακόμα μην απογοητευτείτε αν ένα γεγονός σας υποχρεώσει να εγκαταλείψετε ένα σχέδιο σας που ίσως ήταν υπερβολικά ρομαντικό ή φιλόδοξο για την τρέχουσα εποχή. Η βελτίωση των οικονομικών σας προς το παρόν καθυστερεί. Η έκλειψη του Ήλιου στον απέναντί σας Καρκίνο, επηρεάζει επίσης την αισθηματική σας ζωή και φέρνει στην επιφάνεια ελλείψεις και ανικανοποίητο.Αποφύγετε λάθος εκτίμηση ανθρώπων και καταστάσεων!

Υδροχόος

Η έκλειψη Ηλίου της Τρίτης στον Καρκίνο φέρνει περιστασιακές δυσκολίες και αναπόφευκτες ελλείψεις. Η προσκόλληση σε καταστάσεις που δεν είναι δυνατόν να αναβιώσουν, ας μην γίνει αιτία να χάσετε επαγγελματικές και αισθηματικές επιτυχίες. Καλείστε να αντιμετωπίσετε υπεύθυνα τον εαυτό σας και μαζί ότι συμβαίνει και εξελίσσεται στο χώρο της καριέρας και της δουλειάς σας.Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν αλλά η αντοχή και η δύναμη σας θα είναι το ίδιο έντονες.

Ιχθύες

Ρίξτε το βάρος της δραστηριότητας σας στην εργασία και στα οικονομικά. Μην αφήνετε τα συναισθηματικά σας προβλήματα να σας αποδιοργανώσουν. Μην πιέζετε ανθρώπους και καταστάσεις. Προσπαθήστε να κλείσετε τις εκκρεμότητες εκείνες που είναι επιζήμιες αν διατηρηθούν στο τωρινό τους βαθμό. Η έκλειψη του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω την Τρίτη, επηρεάζει τις φιλοδοξίες σας, αλλάζει τη δυναμική των πραγμάτων και σας αναγκάζει σε μια υποχρεωτική ανακωχή με εκείνους που βρίσκονται απέναντί σας.Ενισχύστε την άμυνα του οργανισμού και προφυλάξτε τα ευαίσθητα νεύρα σας!

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε