Έρωτας και ζώδια: Προβλέψεις Ιουλίου

Έρωτας και ζώδια: Προβλέψεις Ιουλίου

ΖΩΔΙΑ UPD 14:05 Δημιουργία 01/07/19, 13:54

Κριός

Καλό σας μήνα φωτεινά μου πλάσματα! Κι έτσι θέλω να μου είστε και να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε με όσα έχει το πλανητικό μενού αυτόν τον μήνα. Δεν σας το κρύβω ότι έχετε (κι έχουμε) δει και καλύτερους, αλλά με σύνεση και θάρρος, θα τον αλωνίσουμε και τον Ιούλιο.

Ο Καρκίνος κάνει κουμάντο αυτό τον μήνα και τα χίλια μύρια να συμβαίνουν στο ζώδιό του. Στις 2 κιόλας του μήνα, λέμε, έχει Νέα Σελήνη, ενώ στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι μια ολική ηλιακή έκλειψη. Με τις υγείες μας… Κι εσείς να προσέξετε τα θεματάκια στον οικογενειακό σας τομέα, ενώ καλό θα ήταν να στρώσετε τα πράγματα με τον/την σύντροφό σας, πριν πιαστείτε μαλλί με μαλλί. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα προσπαθήσει να αποτρέψει το μαλλιοτράβηγμα και να σώσει την κατάσταση, αλλά θα χρειαστεί και τη δική σας βοήθεια.

Εκτός από την έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο, θα έχουμε και στις 9, τον Ερμή στον Λέοντα να γίνεται ανάδρομος. Με το που θα γίνει ανάδρομος, οι singles κάνετε παύση εργασιών ή -για να το πω αλλιώς- όποιος/α σας προσεγγίσει με ερωτική διάθεση, είτε πείτε «ευχαριστώ δεν θα πάρω» είτε περιμένετε να περάσει η στριμάδα του ανάδρομου.

Κι όχι, δεν τελείωσα με τα ανάποδα νέα. Στις 17 του μήνα έχουμε άλλη μια έκπληξη-έκλειψη στον Αιγόκερω αυτήν την φορά. Κατακαλόκαιρο, θα σας απασχολήσουν ίντριγκες στον χώρο εργασίας που σας υπονομεύουν, ενώ όσοι έχετε έτερο ήμισυ προσέξτε το γιατί θα ανοίξει το στοματάκι του και θα πει πράγματα που δεν πρέπει σε τρίτα πρόσωπα.

Αν ψάχνετε για βοήθεια, θα την έχετε: ο Άρης στον Λέοντα θα σας στέλνει δύναμη και χάρη, αλλά να δω πως θα την χρησιμοποιήσετε. Το νου σας Κριαράκια μου: κυκλοφορεί παραπληροφόρηση αυτό τον μήνα και μεγάλο ψαλίδισμα ονείρων…

Ταύρος

Μήνα ανέλπιστα περίεργο θα βιώσουμε (όλοι, όχι μόνο εσείς) και για αυτό το λόγο θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλη σας την σύνεση, την υπομονή και τη δύναμη για να τον περάσετε όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Δεν θα σας το ζαχαρώσω το χάπι. Μιλάμε για 2 εκλείψεις κι έναν ανάδρομο Ερμή. Η πρώτη με το «καλημέρα σας» στις 2 του μήνα, ολική έκλειψη Ηλίου στον τρυφερό Καρκίνο. Τι προσέχετε; Τα λόγια σας. Μην κόψουν δεσμούς με ανθρώπους που αγαπάτε. Το νου σας στα αδέλφια και τους αδελφικούς φίλους. Προσοχή στα πλάνα που ετοιμάζει το έτερο ήμισυ. Ο,ΤΙ κι αν είναι αυτό.

Ανάδρομος Ερμής. Να τον χαιρόμαστε, διότι πιάνει δουλειά από τις 9 του μήνα, ξεκινώντας την ανάδρομη πορεία του από τον Λέοντα. Πιάνει τα οικογενειακά σας θέματα κι αν δεν θέλετε να γίνετε μύλος, καλύτερα να απέχετε από συζητήσεις. Στις 20 όμως, περνάει με όπισθεν στον Καρκίνο, επομένως, ξαναδιαβάζετε την προηγούμενη παράγραφο κι επαναλαμβάνετε. Παρηγοριά θα έχετε την Αφροδίτη στον Καρκίνο, που δρα σχεδόν πυροσβεστικά: για κάθε πληγή που θα ανοίγει, θα τρέχει να την επουλώνει.

Πάμε και στην Πανσέληνο του μήνα, ή αλλιώς την μερική Σεληνιακή Έκλειψη στις 17, στον φιλικό σας Αιγόκερω. Για καλή σας τύχη, αυτή δε θα την αισθανθείτε απειλητικά. Περισσότερο θα σας βάλει σε σκέψεις και λιγότερο θα σας προκύψει κάποιο γεγονός. Οι δεσμευμένοι ίσως τσινήσετε σε κάποια λόγια ή σκέψεις που θα πει ή θα εκφράσει το έτερο ήμισυ, αλλά μέχρι εκεί.

Οι singles μην ψάχνετε ευκαιρίες για ζευγάρωμα. Απολαύστε ό,τι κι όσο μπορείτε, αλλά αφήστε τις γνωριμίες, τους έρωτες και τα ρέστα στην άκρη. Δεν το λέω μόνο σε εσάς, αλλά σε όλα τα ζώδια. Αντί για έρωτα, θα έχουμε δράματα κι αντί για σχέσεις, χωρισμούς. Κάντε ένα βήμα την φορά και αυτό, προσεχτικά και κρατώντας πισινή.

Δίδυμοι

Ο Ιούλιος -σας υπόσχομαι ένα πράγμα- δεν θα είναι σίγουρα βαρετός. Από την άλλη όμως, όταν θα τελειώσετε την ανάγνωση αυτού του μικρού κειμένου, μάλλον θα ευχόσασταν να ήταν.

Ο Καρκίνος δείχνει τα δόντια του! ΟΚ, πλάκα κάνω, αλλά κάπως έπρεπε να σας σερβίρω το γεγονός ότι ξεκινάμε τον μήνα (στις 2) με μια Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο. Αν πρέπει να προσέξετε κάτι, αυτό είναι τα υπάρχοντά σας. Οι δεσμευμένοι ρίξτε ένα βλέφαρο στο τι συμβαίνει και στα οικονομικά του έτερου ήμισυ. Αν είναι να σας δώσει κάτι, αυτό θα είναι η Αφροδίτη στον Καρκίνο που μπορεί να μετριάσει την ένταση της έκλειψης. Πάλι καλά να λέτε.

Οι singles μείνετε ακίνητοι/ες γιατί στις 9 ξεκινάει κι ένας ωραιότατος ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα. Κι εκεί που το στόμα κι οι σκέψεις μπερδεύονται και όλα γίνονται ένα μεγαλοπρεπές κουλουβάχατο, ο Ερμής που περπατάει προς τα πίσω (ανάδρομος γαρ), πιάνει Καρκίνο στις 20 του μήνα. Ξανά-μανά, να σας θυμίσω να μην ξοδέψετε περισσότερα από όσα αντέχετε, ενώ οι singles, εξακολουθείτε να κάθεστε στα αυγά σας και να τα κλωσάτε με την πρέπουσα προσοχή.

Κάτι θα πάει να παίξει με τον Άρη στον Λέοντα κι η όρεξη θα ανοίξει σε πολλούς και πολλές από εσάς. Εάν όμως δεν θα σας έχω πείσει μέχρι τώρα με μια Ηλιακή έκλειψη κι έναν ανάδρομο Ερμή, τότε θα προσθέσω και μια δεύτερη έκλειψη, για να γαλβανίσω την συμβουλή που σας έδωσα παραπάνω.

Στις 17, λοιπόν, ο Αιγόκερως σερβίρει Πανσέληνο μετά Σεληνιακής έκλειψης στο ζώδιό του. Δεν θα σας αφήσει καθόλου αδιάφορους/ες και θα σας φέρει αντιμέτωπους/ες με τα βαθιά σας σκοτάδια και τα πιο ένοχα μυστικά σας. Μπορεί, μάλιστα, να σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα μεταξύ των οποίων και την ίδια σας την σχέση.

Όπως και να έχει, ο μήνας θέλει προσοχή, εξυπνάδα και… αποστάσεις από ανθρώπους και καταστάσεις.

Καρκίνος

Χρόνια σας πολλά υπέροχα μου πλάσματα! Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι από μόνος του μια γερή πρόκληση, αλλά θέλω να πιστεύω ότι έχετε τα ψυχικά αποθέματα για να τον… βάλετε στην θέση του!

Στις 2 του μήνα, η Νέα Σελήνη, είναι στην ουσία μια Ολική Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας. Ήρθε η ώρα και η στιγμή να αναμετρηθείτε με τον ίδιο σας τον εαυτό. Προτείνω, αντί να επιτρέψετε σε ένα πλανητικό φαινόμενο να σας κλέψει το χαμόγελο και την καλή διάθεση, να δείξετε από τι είστε φτιαγμένοι/ες: από εκείνο το υλικό που αλλάζει μορφή, μα ποτέ δεν σπάει, ποτέ δεν χάνεται, ποτέ δεν παύει να μεταμορφώνεται. Έτσι κι εσείς τώρα, καλείστε να βρείτε τα πατήματά σας. Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι μπορεί να βιώσετε ανατροπές στις ισορροπίες δυνάμεων στην σχέση σας με το έτερο ήμισυ, αλλά ακόμα κι έτσι, κρατήστε τις θέσεις σας γερά. Θα έχετε βοήθεια από την Αφροδίτη που θα είναι στο ζώδιό σας όλο σχεδόν τον μήνα, επομένως, μην παραδώσετε όπλα κι ούτε ένα κομμάτι από τα κεκτημένα σας!

Ο Ερμής ξεβολεύεται και στις 9 του μήνα, αποφασίζει και διατάζει να γίνει ανάδρομος από το ζώδιο του Λέοντα. Προσοχή στο πορτοφολάκι σας και τα έξοδά του, ενώ για να σας τρομάξω λίγο παραπάνω, θα σας πω ότι από τις 20, περνά πάλι στο ζώδιό σας. Ε, θα μπερδέψετε λιγάκι την γλώσσα σας, θα ξεχάστε και τα κλειδιά, το κινητό κι ότι άλλο μπορείτε, αλλά ως εκεί. Μην τρελαθούμε τελείως. Παρ’ όλα αυτά, οι singles, παρακαλείστε να δέσετε τις ζώνες στα καθίσματά σας και να παραμείνετε προσδεμένοι/ες για όλο τον μήνα (Ω, ναι) και να μην κάνετε τίποτα παραπάνω από τσαχπινιές. Για σχέση ξεχάστε το, για χωρισμό, ό,τι ώρα θέλετε. Το πιάσατε το υπονοούμενο που δεν είναι υπονοούμενο;;;

Για να σας αποχαιρετίσω, σας δίνω μια ακόμα Έκλειψη –Σεληνιακή αυτή την φορά- στις 17 του μήνα στον σούπερ αγαπημένο σας Αιγόκερω. Αχ και βαχ για τους δεσμευμένους Καρκίνους που θα τους ψήσει το ψάρι στα χείλη το έτερον ήμισυ, ενώ οι singles παίζει να φάτε και κόλλημα με κάποιον/α που μεσοπρόθεσμα θα αποδειχτεί σκέτη φόλα. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, ένα είναι το ζητούμενο: να την βγάλετε καθαρή. Επομένως, δείξτε ψυχραιμία και μην αντιδράστε σπασμωδικά, απότομα ή κλειστείτε στον εαυτό σας. Υπομονή υπέροχα πλάσματα. Θα περάσει κι αυτό.

Λέων

Ένας μικρός χαμός γίνεται αυτόν τον μήνα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, αλλά βάζετε κι εσείς την ουρίτσα σας λαμπερά μου πλάσματα!

Για να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η Νέα Σελήνη στις 2κιόλας του μήνα στον γείτονα σας τον Καρκίνο, είναι στην πραγματικότητα μια Ολική Ηλιακή Έκλειψη (με τις υγείες μας). Πριν συγκλονιστείτε, να σας πω ότι είστε από τα τυχερά ζώδια που δεν θα τα ταρακουνήσει και πολύ. Το πολύ-πολύ, να έχετε μια «αποκάλυψη», ήτοι, να συνειδητοποιήσετε κάτι για πρώτη φορά στην ζωή σας, αλλά ως εκεί. Οι δεσμευμένοι Λέοντες έχετε το νου σας, το έτερο ήμισυ μπορεί να βιώσει κάποια αλλαγή στην καθημερινότητά του ή στην εργασία. Από την άλλη, πάλι, ίσως και να ξεφορτωθεί μια κακή συνήθεια ή να αλλάξει κάτι στις διατροφικές του/της συνήθειες.

Οι singles, που ψάχνεστε κατακαλόκαιρο, με την παρουσία του Άρη πάνω σας, θα είχατε υπό νορμάλ συνθήκες μεγάλο σουξέ. Λίμπιντο ανεβασμένη και τρελό σεξαπίλ. Κρατήστε όμως την σκέψη και μην μου ξαμοληθείτε γιατί από τις 9, ο Ερμής στο ζώδιό σας ξεκινάει να είναι ανάδρομος.

Με τον Ερμή ανάδρομο, όλοι οι Λέοντες κάνετε παύση εργασιών. Για να σας το πω κι αλλιώς, προσέξτε τι λέτε, σε ποιον το λέτε και πώς το λέτε. Όλα έχουν σημασία γιατί το πλανητικό σκηνικό είναι ήδη βεβαρημένο από την πρώτη έκλειψη κι έπεται και συνέχεια.

Φτάνουμε, λοιπόν, στις 17 του μήνα κι αντί για Πανσέληνο, θα απολαύσουμε μια μερική Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω. Άντε τώρα να βγάλεις γκόμενο/α με το συμπάθιο! Αν προκύψει έρωτας για τους singles, θα είναι μέσα από την καθημερινή επαφή που έχετε με κάποιο πρόσωπο. Αν μπορείτε, περιμένετε για να περάσει όχι απλά η έκλειψη, αλλά και ο ανάδρομος Ερμής για να κάνετε κάποια κίνηση.

Παρθένος

Ο Ιούλιος δεν είναι ακριβώς αυτό που θα λέγαμε μήνας για έρωτες. Για την ακρίβεια, ευχή και κατάρα σας δίνω να προσέξετε πολύ τις κινήσεις σας, αλλά και τις προθέσεις των άλλων. Γιατί τόση καχυποψία; Διαβάστε και θα καταλάβετε.

Στις 2 του μήνα, η Νέα Σελήνη θα μας έρθει χεράκι-χεράκι με μια Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο. Και αν νομίζετε ότι το… κακό αφορά μόνο τον Καρκίνο, απατάσθε. Προσέξτε τους φίλους σας, τις προθέσεις τους. Φιλτράρετε καλά το τι τους λέτε. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις μέσα στον μήνα.

Δεν μας φτάνουν όλα, ο Ερμής στον Λέοντα γίνεται ανάδρομος στις 9του μήνα και στις 20 με την ανάποδη πορεία του, περνάει στον Καρκίνο. Όλο αυτό θα επιδράσει στην ζωή σας. Οι μεν singles δεν θα πρέπει να εμπιστευτείτε χαρωπές γνωριμίες και οι δεσμευμένοι θα πρέπει να φροντίσετε να μην τσακωθείτε με τους υπάρχοντες φίλους σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα αφομοιώσει πολλούς αρνητικούς κραδασμούς και μπορεί να κάνει τα πράγματα να φαίνονται πιο ρόδινα, πιο χαλαρά και πιο ερωτικά, αλλά, για το δικό σας καλό, κρατήστε αποστάσεις από πρόσωπα καινούργια και από λόγια που μπορεί να μπλέξουν τις σχέσεις σας αντί να τις ξεμπλέξουν. Singles ή μη, θα πρέπει να λειτουργήσετε με σύνεση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να ξεχάσετε τα τρελά (καλοκαιρινά) ανοίγματα.

Για Πανσέληνο, δυστυχώς, έχω να σας δώσω μια ακόμα έκλειψη, στις 17, Μερική Σεληνιακή στον Αιγόκερω. Για εσάς συγκεκριμένα αυτή η έκλειψη μπορεί και να είναι μια συγκαλυμμένη ευλογία. Ίσως κάτι να αλλάξει μέσα σας, να πετάξετε από πάνω σας τα «μη» και τα «δεν» και να κάνετε μια μικρή -εσωτερική αρχικά- επανάσταση, επαναπροσδιορίζοντας τα «θέλω» σας με τρόπο σαφή, που να μην επιδέχεται διαπραγμάτευσης. Κάτι μου λέει ότι μεσοπρόθεσμα, οι δεσμευμένοι/ες θα βγείτε πολύ κερδισμένοι/ες από αυτό, ενώ οι singles θα θέσετε νέους ερωτικούς στόχους, που με το καλό, θα τους πετύχετε άμεσα!

Ζυγός

Όμορφά μου πλάσματα, ο Ιούλιος δεν θα είναι ο μήνας γεμάτος έρωτα, αλλά αντίθετα, ο μήνας που πρέπει να φυλάτε να νώτα σας.

Με την Νέα Σελήνη που στην ουσία είναι μια Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο, καλείστε να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις εξουσίας στην ζωή σας κι όχι δεν αναφέρομαι μονάχα στην επαγγελματική σας ζωή. Πρέπει να βάλετε μια τάξη, να πατήσετε το πόδι κάτω και δείτε ποιος και τι πρέπει να μπει σε μια σειρά. Είτε μιλάμε για παιδιά, είτε για τον/την σύντροφό σας, είτε για πρόσωπα τρίτα που έχουν κάποιο λόγο κι ασκούν δύναμη πάνω σας, οφείλετε να αντισταθμίσετε την αρνητική τους επίδραση με μετρημένες, αλλά σωστές αντιδράσεις.

Η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο θα σας βοηθήσει να καλμάρετε τις εντάσεις και να μην ανεβάσετε… θερμοκρασία. Την ίδια στιγμή, οι singles, που ψάχνεστε, μπορεί και να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε μια κίνηση σε πρόσωπο που ασκεί γοητεία πάνω σας, αλλά…

Αλλά ο Ερμής έχει άλλη άποψη, διότι γίνεται ανάδρομος στις 9 του μήναστο ζώδιο του Λέοντα, που ναι μεν θέλει να σας κάνει ωραία προξενιά, αδυνατεί δε, να κρατήσει τις υποσχέσεις του. Σαν μην μας έφτανε το μπέρδεμα του Ερμή, έχουμε και τον Άρη στο ίδιο ζώδιο να μην μπορεί να συγκρατήσει την ενέργεια του και με το ζόρι να θέλει να σας ζευγαρώσει. Άντε να του εξηγήσεις τώρα. Δεν πιστεύω να κάνετε καμία τσαχπινιά και να πάτε να μου ερωτευτείτε, έτσι;

Διότι στις 17, τρώμε μια ακόμα έκλειψη κατακέφαλα. Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω θα έχουμε μαζί με την Πανσέληνο και άντε τώρα να το μαζέψεις το πράγμα. Δεσμευμένοι ή singles, ένα ταρακούνημα στο σπιτάκι σας θα το νιώσετε. Προσοχή στις ενδοοικογενειακές ισορροπίες και μετρημένα τα λογάκια σας. Ο Ερμής στις 20 πιάνει Καρκίνο (αφού είναι ανάδρομος και κάνει όπισθεν) κι αυτό, θα οξύνει πολύ, όχι μόνο την σκέψη σας, αλλά και την γλώσσα σας. Για να μην χάσετε την μπάλα, φροντίστε να κρατήσετε ήπιους τόνους, εντός κι εκτός σπιτιού…

Σκορπιός

Παρ’ όλο που ο Ιούλιος θα έπρεπε να είναι αγαπημένος μήνας για εσάς, μια σειρά από εκλείψεις και ένας ανάδρομος, θα σας κόψουν την φόρα (μην το παίρνετε προσωπικά, σε όλους μας ανακόβουν την όρεξη).

Με το που ξεκινάει ο μήνας, στις 2, έχουμε Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Σούπερ ωραία θα ήταν, εάν δεν ήταν ταυτόχρονα και Έκλειψη Ηλίου. Τι θα σας κόψει; Τη διάθεση για εξορμήσεις. Από την άλλη, θα σας σπρώξει στο εσωτερικό σας, να δείτε τι είναι εκείνο που σας κάθεται στραβά και θα σας ωθήσει να το αλλάξετε. Οι singles μπορεί και να θελήσετε να τα παίξετε όλα για όλα στον έρωτα. Οι δεσμευμένοι/ες, πάλι, ίσως περάσετε αυτήν την έκλειψη λίγο πιο ελαφρά, μιας κι η παρουσία της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα σας ανεβάσει αρκετά την ψυχολογία. Όλοι οι Σκορπιοί ανεξαιρέτως θα θελήσετε να εξερευνήσετε κάποια πράγματα και να δοκιμάστε την τύχη σας. Στην πραγματικότητα, είτε αναφέρομαι σε έρωτα είτε σε θέματα της κοσμικής σας ζωής, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε μια αλλαγή.

Δεν θα είχα κανένα θέμα με αυτό, εάν στις 9 δεν ξεκινούσε ο Ερμής να είναι ανάδρομος στον Λέοντα. Και δε φτάνει αυτό, είναι και σε ένα ζώδιο που δεν σας πάει και πολύ. Επομένως, για να μην δείτε τις προσπάθειές σας να τρώνε κόκκινη κάρτα από τα αποδυτήρια, θα πρότεινα να προσέξετε τι εύχεστε και πώς εκφράζεστε σε πρόσωπα που έχουν κάποιου είδους επιρροής στην ζωή σας. Προσθέσετε εδώ ότι κι ο Άρης θα είναι όλο τον μήνα σχεδόν στον Λέοντα, για να καταλάβετε ότι μαζεύεται πολλή ενέργεια, που όμως δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Οι singles ίσως και να πάτε να ερωτευτείτε κάποιον/α που πιστεύετε ότι είναι αρκετά ώριμος/η, αλλά με τον Ερμή ανάδρομο, θα πρότεινα να μην προχωρήσετε το πράγμα. Οι δεσμευμένοι, δείτε τι παίζει με την οικογένεια του έτερου ήμισυ, διότι το κλίμα εκεί θα είναι πολύ φορτισμένο και φορτωμένο πλανητικά.

Στις 17, που έχουμε και Πανσέληνο, απολαμβάνουμε και μια Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω. Σκέψεις θα πάνε και σκέψεις θα έρθουν, πολλά μικρά πράγματα θα προκύψουν και θα επιζητούν διακαώς λύση, πολλά πήγαινε-έλα θα έχει η καθημερινότητά σας, ίσως ακούσετε και κάτι που θα εκπλήξει από τα αδέλφια σας (εάν έχετε), αλλά μέχρι εκεί.

Ό,τι κι αν φέρει ο μήνας, θα περάσει και θα φύγει. Το ζητούμενο είναι να μην πελαγώσετε με τις εκλείψεις και να ξεφορτωθείτε ό,τι μπορείτε από την ζωή σας που σας βαραίνει. Ο νοών νοείτω…

Τοξότης

Μήνας με πάνω και κάτω του, αλλά κυρίως μήνας με εκπλήξεις και –δυστυχώς- εκλείψεις, θα είναι ο Ιούλιος. Φορτωμένος με τον Καρκίνο, αλλά και τον Λέοντα, ο μήνας θα μπορούσε να σας χαρίσει, σεξάκι, να φωτίσει λαμπρά τα οικονομικά σας και να σας δώσει μια ευχάριστη ώθηση εξωστρέφειας και ανεμελιάς για να περάσετε μούρλια κατακαλόκαιρο.

Στις 2 του μήνα όμως έχουμε την πρώτη από τις δυο εκλείψεις. Η Νέα Σελήνη, αν και πολλά υποσχόμενη στον Καρκίνο, τελικώς είναι μια Ολική Ηλιακή Έκλειψη στο ίδιο ζώδιο και απειλεί να σας αφήσει ρέστους και κυριολεκτώ. Φερθείτε με σύνεση, προασπίστε ό,τι θεωρείτε ότι αποτελεί κεκτημένο σας (ακόμα και τον/την σύντροφό σας) και ξορκίστε μακριά την έκλειψη. Οι singles θα μπορούσατε να την γυρίσετε προς όφελός σας, εάν, αντί να πάτε να μου ερωτευτείτε, αφεθείτε να περάσετε καλά στο σεξάκι, αλλά δεν επιδιώξετε τίποτα παραπάνω από αυτό. Έτσι μάλιστα! Η έκλειψη, δεν θα σας αγγίξει.

Η Αφροδίτη, που θα είναι στον Καρκίνο κι εκείνη, θα προσπαθήσει να απορροφήσει τους όποιους κραδασμούς δημιουργηθούν και θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και τρυφερά αισθήματα. Όμως κι ο Άρης από τον Λέοντα θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να σας δώσει την ευκαιρία να ισοφαρίσετε τις τυχόν (ψυχολογικές) χασούρες.

Κι όλοι θα συνεχίζαμε ωραία και καλά τις ζωές μας, αλλά στις 9 ο Ερμής στον Λέοντα γίνεται ανάδρομος και για να μην μακρηγορώ, στις 17έχουμε άλλη μια έκλειψη (Σελήνης) στον Αιγόκερω. Πανσέληνος πάπαλα. Στην θέση της θα απολαύσουμε (λέμε τώρα) μια Έκλειψη. Άντε πάλι να σας πω το τραγουδάκι από την αρχή: προσέξτε τα οικονομικά σας και τα κεκτημένα σας. Δεσμευμένοι και μη, φροντίστε να μην χάσετε τα αβγά και τα πασχάλια, ενώ οι singles μείνετε σε όποιες γνωριμίες έχετε ήδη κάνει και μην επιδιώξετε καινούργιες.

Αιγόκερως

Το Σύμπαν έχει κέφια κι εν μέσω καλοκαιριού μοιράζει… εκλείψεις κι ανάδρομους. Το ξέρω ότι θα ευχόσασταν για μια καλύτερη εισαγωγή, αλλά μεταξύ μας, τόσα και τόσα έχετε επιβιώσει, εδώ θα κολλήσετε; Όπως θα την παλέψουν και τα υπόλοιπα ζώδια, έτσι κι εσείς θα πάρετε μια βαθιά αναπνοή και θα κάνετε το μακροβούτι.

Στις 2 του μήνα η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, δεν είναι παρά μια Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πιάσει τον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, άρα ναι, σας αφορά άμεσα. Φερθείτε έξυπνα οι δεσμευμένοι και κρατήστε την ψυχραιμία σας, όταν θα ακούσετε και θα βιώσετε κουλαμάρες από το έτερο ήμισυ. Μην διαλύσετε την σχέση σας, μην την πληγώσετε ανεπανόρθωτα. Κι αν αυτό συμβεί, τότε θα είναι για καλύτερα. Πιστέψτε το. Οι singles μπορεί να κάνετε μια γνωριμία που να σας ξεσηκώσει και να χάσετε τα μυαλά σας. Αλλά ακούσετε προσεκτικά τι θα σας πω: είτε θα το ρισκάρετε γερά και θα τα παίξετε όλα για όλα (κινδυνεύοντας να χάσετε) είτε θα σας βγει κάτι ανέλπιστα καλό.

Κολλάω σε ένα πράγμα: ότι από την μια πλευρά η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σας δίνει σήματα για να προχωρήσετε, να κάνετε ό,τι τραβάει η ψυχή σας και κυρίως η καρδιά σας και από την άλλη, ο ανάδρομος Ερμής θα κάνει τα δικά του. Ο ποιος;;;; Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα που θα ξεκινήσει τα χαζά του από τις 9 του μήνα. Είναι για παίρνετε στα σοβαρά λόγια κι υποσχέσεις που θα δοθούν στο κρεβάτι;;; Φυσικά κι όχι! Μπορεί το σεξάκι να παραμείνει ωραίο, αλλά εκεί ας τραβήξετε και την γραμμή. Οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι ενδεχομένως με τον ανάδρομο να βγάλετε στην επιφάνεια κάποιους φόβους κι ανασφάλειες, αλλά αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τα απτά πράγματα, δηλαδή, να έχετε το νου σας στα οικονομικά του έτερου ήμισυ.

Στις 17, η Πανσέληνος αποφασίζει ότι μια έκλειψη δεν είναι ποτέ αρκετή, οπότε και μας χαρίζει μια δεύτερη, στο ζώδιό σας αυτήν την φορά, ως Μερική Σεληνιακή Έκλειψη. Πριν ψάξετε τρύπα να κρυφτείτε, να σας πω ότι θα κάνετε τις αναζητήσεις σας σε επίπεδο προσωπικό, το οποίο δεν είναι και το χειρότερο που μπορεί να σας συμβεί, για να μην σας πω να ξεκινήσετε μια ωραία δίαιτα και να δείτε τι καλά που θα πάτε! Επομένως, μην αρπάζεστε! Θα περάσει κι αυτό!

Υδροχόος

Με τον Καρκίνο να κάνει παιχνίδι και τον Λέοντα να συμμετέχει, θα έπρεπε κανονικά να απογειωθείτε. Έλα όμως που τα πράγματα αυτόν τον μήνα δεν είναι τόσο εύκολα, μήτε τόσο αγαθά.

Ο Καρκίνος, στις 2 του μήνα, κερνάει μια Ολική Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό του. Η καθημερινότητά σας θα αναστατωθεί, πλάνα που έχετε κάνει ίσως να ανατραπούν ή και να ακυρωθούν εντελώς. Από την άλλη πλευρά όμως, ίσως και να καταφέρετε να απαλλαγείτε από μια κακή συνήθεια που έχετε! Οι δεσμευμένοι Υδροχόοι θα ακούσετε τα χίλια μύρια παράπονα από το έτερο ήμισυ, αλλά μην φανταστείτε και κάτι το τρομερό να συμβαίνει.

Η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο (τον Καρκίνο) θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο υποφερτά, αλλά για να είμαι ειλικρινής, είστε από τα ζώδια που θα περάσουν ανώδυνα τα όσα έχει να σερβίρει ο Ιούλιος, άρα, μην ακούσω κιχ!

Ο Λέοντας έχει τον Άρη στο ζώδιό του, άλλα όχι μόνο. Ξαμολάει κι έναν ανάδρομο Ερμή στις 9 και τα κάνει όλα σούπα. Οι δεσμευμένοι θα δώσετε ρέστα. Τα νεύρα σας θα γίνουν μακαρόνια κι η υπομονή σας θα εξαντληθεί, χωρίς να επανακυκλοφορήσει. Οι singles για σχέση και φλερτάκι θα πηγαίνετε και γουλί θα βγαίνετε. Με άλλα λόγια, τι το ψάχνετε; Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν και να… προσπεράσουν. Δυστυχώς, δε θα φάτε γλυκό, αλλά από την άλλη, όλοι νηστικοί θα μείνουμε, επομένως, δεν χάνετε και τίποτα.

Ο Αιγόκερως, που είδε τα μεγαλεία του Καρκίνου, ζηλεύει και μετατρέπει κι αυτός την Πανσέληνο σε Μερική Σεληνιακή Έκλειψη. Με τις υγείες μας! Στις 17 του μήνα, λοιπόν, θα σας πιάσουν τα ακατανόητα ψυχολογικά σας, ένας ευγενής όρος για να περιγράψουμε το γεγονός ότι όλα θα σας ξινίζουν κι όλα θα σας βρωμάνε. Πέρα όμως από αυτή την μίρλα, οι δεσμευμένοι κρατήστε μια πισινή γιατί κάτι παίζει στην εργασία του έτερου ήμισυ, ενώ οι singles ξεπεράστε την όποια ροπή στον… αυτοβασανισμό. Έκλειψη είναι και θα περάσει κι αυτή!

Ιχθύες

Καλό μήνα γλυκά μου πλάσματα. Με τον Καρκίνο, τον Αιγόκερω και τον Λέοντα να κάνουν τα δικά τους, ο μήνας θα κυλήσει κάπως περίεργα για εσάς. Για την ακρίβεια, ο Καρκίνος που δίνει ρέστα (έχει Ήλιο, Νέα Σελήνη, Αφροδίτη στο ζώδιό του), άθελά του, αντί να σας οδηγήσει σε ωραία ερωτικά μονοπάτια, μάλλον θα σας πάει για… βρούβες.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό του, στις 2 του μήνα, είναι μια Ολική Έκλειψη Ηλίου. Πώς να το ζαχαρώσω το χάπι, έκλειψη είναι κι αυτό από μόνο του αρκεί για να παγώσει τα χαμόγελα. Για την ακρίβεια, δεν ξέρω, αν πρέπει να σας κατατάξω στους τυχερούς του ζωδιακού, μιας και δεν θα κάνει και μεγάλη χαλάστρα. ΟΚ, παραδέχομαι ότι οι singles, εκεί που θα είχατε την στρατιά πλανητών του Καρκίνο, να σας σεγκοντάρουν και να σας δίνουν τις ευχές τους για καλά προξενιά, τώρα σας κοιτάνε με βλέμμα άδειο, μιας και δεν μπορούν να σας προσφέρουν τα δέοντα. Μην τους κακίσετε…

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, όντως, μπορεί να φουντώσει έρωτα με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε, αλλά μικρά μου, δεν είναι η εποχή για να κατεβάσετε τις άμυνές σας και να αφεθείτε στην αγκαλιά της.

Η αιτία έχει όνομα και λέγεται Ερμής ανάδρομος στον Λέοντα. Μπορεί στην αρχή να μη χαλάσει την σούπα στα ερωτικά σας (αυτό θα το έχει ήδη πράξει η έκλειψη που σας προανέφερα), αλλά μια αναστάτωση στην καθημερινότητά σας που θα γίνει ένα κουβάρι, θα σας την φέρει. Όμως, προχωρώντας με βήμα προς τα πίσω, περνάει από τον Λέοντα στον Καρκίνο στις 20 κι εκεί να δείτε χαρά. Όσοι έχετε παιδιά ετοιμαστείτε να ακούσετε τα ωραία τα κουλά, από εκείνα που σας κάνουν να θέλετε να κλείσετε αφτιά και μάτια και να κάνετε το παπί.

Σαν να μην σας έφταναν αυτά, στις 17, πάρτε και μια Πανσέληνο πακετάκι με μια Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω, για να εμπεδώσετε τις χαρές του Ιουλίου. Κάπου εκεί μπορεί να σας τελειώσουν και ορισμένες περιττές «φιλικές» σχέσεις με κάποιο πρόσωπο, αλλά μάλλον για καλό σας θα είναι.

Όμως, επαναλαμβάνω, μην περιμένετε έρωτα και σεξάκι που θα σας βγάλουν πέρα από την μια εβδομάδα οι singles, ενώ οι δεσμευμένοι, ίσως χρειαστεί να κάνετε… ψυχολογική υποστήριξη στο έτερο ήμισυ που θα γευτεί κάποια απογοήτευση…

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε