02/07/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

02/07/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:50 Δημιουργία 02/07/19, 10:45

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη φέρνει νέες προοπτικές και «ανοίγματα» σε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να μοιραστείς μια μεγάλη χαρά με τους οικείους σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους διανθίζει την καθημερινότητα σου με ευχάριστες επαφές, συζητήσεις ή μετακινήσεις, βοηθώντας σε να «τρέξεις» κάποιες υποθέσεις σου με την συνδρομή τρίτων. Παράλληλα βέβαια, ο Άρηςπερνώντας στον Λέοντα «βάζει φωτιά» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, δίνοντάς σου το κίνητρο για να υπερβείς τον εαυτό σου, εκφράζοντας ανοικτά τις επιθυμίες σου.

Ταύρος

Η Ηλιακή έκλειψη σε καλεί να επικοινωνήσεις και να ταξιδέψεις, αφού θα αποκομίσεις μοναδικές εμπειρίες, ενώ δεν αποκλείεται να σημάνει και την έναρξη ενός κύκλου επιμόρφωσης ή την απόκτηση ενός μέσου που θα αναβαθμίσει τις δυνατότητές σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς πολύ. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Λέοντα δοκιμάζει την υπομονή σου με καταστάσεις και συμπεριφορές στο σπίτι ή την οικογένειά σου, που σίγουρα δεν είναι της αρεσκείας σου ή διαταράσσουν πάγιες ισορροπίες.

Δίδυμοι

Η Ηλιακή έκλειψη διώχνει μακριά κάθε οικονομικό άγχος σου, εξασφαλίζοντάς σου όσα χρειάζεσαι κι ακόμη περισσότερα, έστω κι αν αυτό συμβεί μέσω μιας «αρπαχτής», δεν έχει δηλαδή μόνιμο χαρακτήρα. Επιπλέον, σήμερα προηγείται η… καλοπέρασή σου, αφού η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φροντίζει για όλα τα υπόλοιπα, διώχνοντας μακριά έγνοιες και σκοτούρες. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη να περνά στον Λέοντα, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου αποκτούν έναν πιο «περιπετειώδη» χαρακτήρα, το ίδιο και οι σχέσεις σου με γείτονες ή συγγενείς, ενώ οφείλεις να είσαι προσεκτικός/η στην οδήγηση.

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου σηματοδοτεί μια νέα και ενδιαφέρουσα αρχή στην ζωή σου, τόσο σε προσωπικά, όσο και σε επαγγελματικά θέματα και δεν έχεις παρά να ξεπεράσεις τους όποιους ενδοιασμούς σου και «να κάνεις την διαφορά» τόσο συγκριτικά με τους άλλους, όσο και με τον… πρότερο εαυτό σου! Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμουςσου προσφέρει την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να αφεθείς σε… έξτρα περιποιήσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης μπαίνοντας στον Λέοντα, περνά τα οικονομικά σου σε φάση διεκδίκησης, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ανοικτό.

Λέων

Ο Άρης περνώντας στο ζώδιό σου σε βάζει σε περιπέτειες ιδίως σε συναισθηματικά θέματα, ίσως μάλιστα κάποια στιγμή να νιώσεις πως «άγεσαι και φέρεσαι» από ακατανίκητες επιθυμίες ή παρορμήσεις. Ωστόσο, η Ηλιακή έκλειψη σε καλεί να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς περισσότερο, ώστε να ανακτήσεις πλήρως τις δυνάμεις σου και να μην… μείνεις από καύσιμα! Εξ άλλου το παρασκήνιο δουλεύει υπέρ σου και δεν υπάρχει ουδείς λόγος να κοπιάζεις, αφού πολλές από τις επιθυμίες σου θα εκπληρωθούν μέσω φίλων ή γνωστών. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου προτείνει να βγεις έξω με παρέα.

Παρθένος

Η Ηλιακή έκλειψη θα σε βοηθήσει να κερδίσεις έναν καλό φίλο αλλά και να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, από την οποία θα βγεις ωφελημένος/η.. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα, που θέλουν και μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδό σου, ενώ μπορεί να εξωραΐσεις και την εξωτερική εικόνα σου, ωστόσο έχε τον νου σου και στα παρασκήνια αφού κάποιος/α δεν… αντέχει να σε βλέπει τόσο επιτυχημένο/η! Παράλληλα, ο Άρης περνώντας στον Λέοντα, θίγει το… ευαίσθητο σημείο σου, δηλαδή την υγεία σου, όπου και θα χρειαστεί να λάβεις τα μέτρα σου.

Ζυγός

Η Ηλιακή έκλειψη στηρίζει μια νέα αρχή στην ζωή σου, φρόντισε λοιπόν να επιδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να έχεις το… τέλειο αποτέλεσμα, έστω κι αν πρόκειται για ένα project με σχετικά περιορισμένο χρονικό ορίζοντα! Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε προτρέπει να ταξιδέψεις ή να «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο, όπου σε περιμένουν πολλά ενδιαφέροντα αλλά και… τυχερά! Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη να περνά στον Λέοντα ενδέχεται να προκύψει «θέμα» με φίλο ή φίλη, που «φυτρώνει εκεί που δεν τον/την σπέρνουν», από την άλλη πλευρά όμως φαίνεται να γεννιέται και μια νέα «δυνατή» φιλία.

Σκορπιός

Η Ηλιακή έκλειψη σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στην επιμόρφωσή σου, ίσως όμως και να σηματοδοτήσει ένα «μοναδικό» ταξίδι στο εξωτερικό ή την απόκτηση ενός μέσου που… πάντα ονειρευόσουν! Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου δίνει τρόπους για να κερδίσεις ή να εξασφαλίσεις περισσότερα, έστω κι αν αυτό συμβεί κατά λάθος, αφού ο παράγων τύχη υπερβαίνει τα όποια «κολλήματά» σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Λέοντα θα βρει τον… τρόπο να σε «τρέξει» αλλάζοντας τα δεδομένα σε μια υπόθεση που «σε καίει» κι ίσως τελικά να συγκρουστείς με ένα ισχυρό πρόσωπο.

Τοξότης

Αν ανησυχείς για τα οικονομικά σου, η Ηλιακή έκλειψη δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο/η κι ότι δεν έχεις θα σου προσφερθεί από άλλους/ες. Ίσως μάλιστα να λάβεις μια σημαντική χρηματοδότηση που θα σου επιτρέψει να «ανοίξεις τα φτερά σου». Επιπλέον και η Αφροδίτη απέναντί σου σε βοηθά να περάσεις όμορφα αλλά και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σου παρέχουν διευκολύνσεις και όλα τα… καλά! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Λέοντα σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου και τον χειρισμό εργαλείων ή συσκευών για να μην γίνει η «ζημιά».

Αιγόκερως

Με την Ηλιακή έκλειψη να επηρεάζει θετικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, δρομολογείται κάτι «σούπερ», το οποίο μάλιστα μπορεί να έχει τις ρίζες του στο παρελθόν και ανεξάρτητα με το πόσο θα κρατήσει, θα λειτουργήσει υπέρ και των δύο πλευρών. Επιπλέον, με την Αφροδίτη στους Διδύμους φαίνεται να κατοχυρώνεις εργασιακά δικαιώματα ή να αποκτάς ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα στην δουλειά σου. Παράλληλα, βέβαια, με τον Άρη να περνά στον Λέοντα τα οικονομικά σου τελούν πλέον υπό διεκδίκηση κι αν θες να κερδίσεις, θα χρειαστεί τόσο να ρισκάρεις ως «επιτιθέμενος/η», όσο και να… αμυνθείς σθεναρά!

Υδροχόος

Η Ηλιακή έκλειψη σου δίνει το πλεονέκτημα στα εργασιακά σου, ορίζοντας την αφετηρία εξελίξεων που μπορεί μεν να έχουν έναν περιορισμένο χρονικό ορίζοντα αλλά θα σε ωφελήσουν πολλαπλά. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους αναλαμβάνει «εργολαβικά» την καλοπέραση και την διασκέδασή σου και το πιθανότερο είναι να περάσεις πολλές όμορφες στιγμές με πολλές… συμπαθείς παρουσίες γύρω σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης «πατώντας» στον Λέοντα αλλάζει το τοπίο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με τα νέα πρόσωπα να αποκτούν… προτεραιότητα!

Ιχθύες

Η Ηλιακή έκλειψη… φροντίζει για την καλοπέρασή σου και δεν είναι σκόπιμο να χάσεις τις ευκαιρίες σου με διλήμματα που δεν οδηγούν πουθενά. Απλά ακολούθησε την ροή και θα έρθουν όλα όπως τα θες, ενώ αν έχεις παιδιά αναμένονται επιτυχίες και χαρές! Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους έλκει… όμορφες παρουσίες στο σπίτι ή το γραφείο σου, ενώ δεν αποκλείεται να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης από τον Λέοντα μπορεί να αναδείξει «με το καλημέρα» ένα θέμα υγείας, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά υπό την επίβλεψή σου, προνόησε και για την δική τους ασφάλεια.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε