03/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

03/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:52 Δημιουργία 03/07/19, 09:47

Κριός

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, κάτι που θα μάθεις ή θα ανακαλύψεις μπορεί να σε απογοητεύσει και από εκεί που ήσουν «μέσα στην τρελή χαρά να «χύσεις την καρδάρα με το γάλα»! Καλό είναι ωστόσο να αποφύγεις τις ακρότητες, αφού αύριο… ξημερώνει μια άλλη μέρα και μπορεί να δεις το όλο θέμα διαφορετικά. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε θα λάβεις άκρως ενθαρρυντικό μηνύματα, που θα σε κάνουν να ελπίζεις στο καλύτερο!

Ταύρος

Πέρα από τις «αμαρτωλές» αναζητήσεις σου, θα νιώσεις την ανάγκη να αξιολογήσεις την σχέση σου ή το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα, δεν χρειάζεσαι ωστόσο την βοήθεια κανενός «καλοθελητή» και καλό είναι να μην επιτρέψεις σε άλλους/ες να ανακατευτούν στα προσωπικά σου. Κι αν τελικά καταλήξεις σε κάποια αρνητικά συμπεράσματα, το σοφότερο από την πλευρά σου θα ήταν να συζητήσεις με τον άνθρωπό σου, αποφεύγοντας να πλάσεις σενάρια.

Δίδυμοι

Ο Δίας απέναντί σου φτάνει και… περισσεύει για κάτι «καλό» στην προσωπική σου ζωή κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις την ροή των καταστάσεων, αξιοποιώντας ενδεχομένως και το ότι δείχνεις «πιο πολύ» από αυτό που είσαι στην πραγματικότητα. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τότε… πρόσεχε τους πειρασμούς, κλείσε όμως και τα αυτιά σου σε όσα «ευφάνταστα» λέγονται για το ταίρι σου!

Καρκίνος

Η συναισθηματική σου αστάθεια σε δυσκολεύει στο να αποφασίσεις οριστικά, για το τι ακριβώς θα πράξεις, ουσιαστικά όμως ουδείς λόγος βιασύνης υπάρχει, αφού σε λίγες ημέρες το πράγμα θα «δείξει» από μόνο του. Επιπλέον, θα ήταν μέγα λάθος να υποδυθείς κάτι που δεν είσαι, προκειμένου να κατακτήσεις κάποιον/α, που σου έχει «κολλήσει» στο μυαλό, αφού έτσι κι αλλιώς δεν σου κάνει, ενώ έχει στο μυαλό του μόνον στο σεξ!

Λέων

Με τον Άρη στο ζώδιό σου μπορεί να περάσεις μέσα από μια σειρά συναισθηματικών εντάσεων, όπου οι «νίκες» θα διαδέχονται τις «ήττες», μπορεί όμως να βιώσεις τα πράγματα και με αντίστροφη σειρά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μην «δένεις κόμπο» τίποτα και επιπλέον μην δίνεις σημασία σε όσα λέγονται κι ακούγονται για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφού πιθανότατα πρόκειται για συκοφαντίες ή κακίες.

Παρθένος

Αν είσαι διαθέσιμος/η, θα έχεις μεν μια «καυτή» πρόκληση ή πρόταση αλλά αν ενδώσεις, τότε θα περάσεις δύσκολα στην συνέχεια, ίσως μάλιστα να προκύψει «εμπλοκή» με ένα τρίτο πρόσωπο που έχει τις ίδιες βλέψεις με σένα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να σου γίνει μια «πονηρή» κρούση, επειδή ωστόσο υπάρχουν μάτια που… βλέπουν, διατήρησε τις επιφυλάξεις σου ή λάβε τα μέτρα σου!

Ζυγός

Η διάθεση σου να «παίξεις» μπορεί να βρει μεν ανταπόκριση αλλά από ένα πρόσωπο που έχει στο μυαλό του μια «σοβαρή» σχέση διαρκείας και δεν είναι διατεθειμένο να σου προσφέρει αυτά που ζητάς αν δεν αποδείξεις έμπρακτα, ότι είσαι πρόθυμος/η να θυσιάσεις πολλές από τις προτεραιότητές και τις ελευθερίες σου σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι πιθανό να γίνει «σκηνή», αφού το ταίρι σου δεν πείθεται από τις εξηγήσεις σου

Σκορπιός

Στους… πονηρούς καιρούς που ζεις, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, οφείλεις να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι στους άλλους και ιδιαίτερα σε εκείνους/ες που στα παρουσιάζουν όλα όμορφα κι ωραία, αφού στην πραγματικότητα απεργάζονται την αποδόμηση της σχέσης σου και μην ρωτάς το γιατί, είναι κάτι που θα σου αποκαλυφθεί αργότερα. Επιπλέον αν έχεις κάποιο μυστικό οφείλεις να το κρατήσεις για τον εαυτό σου

Τοξότης

Ο Δίας στο ζώδιό σου εξακολουθεί να διευρύνει τις προοπτικές σου και είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, το πιθανότερο είναι να περάσεις όμορφα, έχοντας μάλιστα και αρκετά «τυχερά». Το πώς βέβαια θα ανταποκριθείς σε όλα αυτά είναι δικό σου ζήτημα, αφού τίποτε δεν σε πιέζει, αν όμως αποφασίσεις να «βουτήξεις στα βαθιά», το πιθανότερο είναι να ανταμειφθείς με μια «σούπερ» ερωτική εμπειρία που θα τα έχει όλα!

Αιγόκερως

Σήμερα, είναι πιο πιθανό να περάσεις καλά με γνωστούς/ες, και φίλους/ες, παρά με ένα «δικό σου» πρόσωπο, αφού το πιθανότερο είναι να σε «φορτώσει» με προβλήματα. Αλλά και μόνος/η να είσαι, δεν… γλιτώνεις τους μπελάδες αφού θα δημιουργηθούν προβλήματα εξ αιτίας μιας προσωπικής αντιζηλίας, ανεξάρτητα με το αν εσύ δεν… γνωρίζεις τίποτε για όλα αυτά με τα οποία εμπλέκεται το όνομά σου.

Υδροχόος

Αν είσαι μόνος/η, τότε με τον Δία να «αβγατίζει» τις γνωριμίες σου, δεν έχεις ανάγκη από συμβουλές, πλην μιας: Να τηρήσεις δηλαδή τα μέτρα υγιεινής και προστασίας! Προβλήματα ωστόσο μπορεί να υπάρξουν στην περίπτωση που είσαι δεσμευμένος/η, αφού στα πλαίσια μιας «φιλικής» ή επαγγελματικής σχέσης, ένα πρόσωπο θα προσπαθήσει να σε «τυλίξει» με κάθε μέσον, στοχεύοντας σε υλικά ή κοινωνικά οφέλη από σένα.

Ιχθύες

Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες δεν ευνοούν ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, αφού στην πορεία θα «λουστείς» ποικίλα προβλήματα, ενώ και σεξουαλικά δεν θα σου «βγει». Παρ’ όλες τις «προκλήσεις» λοιπόν, είναι προτιμότερο να κάνεις μια «στάση», ξεκαθαρίζοντας πρώτα τι είναι αυτό που ζητάς πραγματικά. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ρίξε το βάρος στην αντιμετώπιση των παθογενειών της σχέσης σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε