04/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

04/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:06 Δημιουργία 04/07/19, 09:57

Κριός

Το θυμικό σου είναι εκείνο που ορίζει τις εξελίξεις κι είναι πιθανό να πάρεις μια πρωτοβουλία με «κλειστά μάτια» αδιαφορώντας για τις παραινέσεις όσων σου επισημαίνουν πως «έχεις χάσει το μυαλό σου». Και βέβαια ένα τέτοιο ρίσκο έχει τις συναρπαστικές του πλευρές, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να εκτεθείς κι ύστερα να νιώσεις άσχημα. Επιπλέον είναι πιθανό να επανεμφανιστεί στο προσκήνιο μια παλιά σου αγάπη.

Ταύρος

Το θυμικό σου είναι εκείνο που ορίζει τις εξελίξεις κι είναι πιθανό να πάρεις μια πρωτοβουλία με «κλειστά μάτια» αδιαφορώντας για τις παραινέσεις όσων σου επισημαίνουν πως «έχεις χάσει το μυαλό σου». Και βέβαια ένα τέτοιο ρίσκο έχει τις συναρπαστικές του πλευρές, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να εκτεθείς κι ύστερα να νιώσεις άσχημα. Επιπλέον είναι πιθανό να επανεμφανιστεί στο προσκήνιο μια παλιά σου αγάπη.

Δίδυμοι

Όσες εντάσεις κι αν υπάρχουν γύρω σου, υπάρχει τρόπος, ώστε να μην σε… αγγίξουν, αντίθετα μπορεί να επωφεληθείς από εξελίξεις που είναι δυσάρεστες ή «ταραχώδεις» για άλλους/ες. Επιπλέον, είναι πιθανό να έχεις μια… σούπερ εμπειρία σε ταξίδι ή σε μια έξοδό σου, έχοντας μάλιστα την ευχέρεια να χειριστείς το θέμα σου, όπως αγαπάς. Επιπλέον, λόγια αγάπης και εγκωμιαστικά σχόλια θα σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα.

Καρκίνος

Τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή μπορεί να αλλάξουν θεαματικά και προς το καλύτερο, αρκεί κι εσύ να τολμήσεις να «ξανοιχτείς», προσπερνώντας τους όποιους ενδοιασμούς σου. Εξ άλλου αν παραμείνεις εγκλωβισμένος/η σε όσα έχουν συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να «καθηλωθείς» σε μια κατάσταση, που σου στερεί το δικαίωμα στην ευτυχία και με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου δεν είναι το… πρέπον!

Λέων

Φαίνεται να βρίσκεσαι σε συναισθηματική «τρικυμία» και όσο εύκολο είναι να βιώσεις κάτι «σούπερ» άλλο τόσο είναι να «πέσεις στα πατώματα», εξ αιτίας μιας παθιασμένης κατάστασης. Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η «πέτρα του σκανδάλου» μπορεί να είναι ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου αλλά σε κάθε περίπτωση πρόσεξε μήπως η εκπλήρωση ενός «απωθημένου», σε ξαναρίξει τελικά στα «σκληρά»!

Παρθένος

Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να βρεις «παρηγοριά» σε μια παρέα, τελικά όμως ίσως διαπιστώσεις ότι εσύ είσαι που εμψυχώνεις και δίνεις φτερά στους άλλους, ξεκινώντας βέβαια από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Έχε λοιπόν μεγαλύτερη πίστη στις δυνάμεις σου και μην κάνεις πίσω, λόγω ανασφάλειας. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε έχε τον νου σου στα… παρασκήνια, αφού εκεί γίνονται «Σόδομα και Γόμορρα»!

Ζυγός

Τα όποια προβλήματα αφορούν κυρίως άλλους/ες και είναι στην διακριτική σου ευχέρεια να συμμετάσχεις είτε στην λύση τους, είτε –άθελά σου- στην… επιδείνωσή τους, αφού η παρέμβασή σου είναι εύκολο να παρεξηγηθεί ως ένδειξη ενός πολύ πιο προσωπικού ενδιαφέροντος! Κι αν βέβαια δεν έχεις καμία όρεξη να μπλεχτείς σε περιπέτειες τέτοιου είδους, προτίμησε να μείνεις στην ασφάλεια του σπιτιού σου και την αγκαλιά του/της συντρόφου σου.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό οίκο σου έχει τον πρώτο λόγο στα προσωπικά σου και μπορεί να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις, θετικές στην περίπτωση που είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή αλλά «ενοχλητικές» αν είσαι ήδη σε μια σχέση ή απλά θέλεις την ησυχία σου, αφού οι πειρασμοί θα «παρελαύνουν» διαρκώς μπροστά σου! Ίσως μάλιστα να συμβούν όλα κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή σε μια φιλική παρέα.

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες ευνοούν μια νέα σχέση με ένα πρόσωπο που εκπληρώνει πολλές από τις προδιαγραφές σου, τόσο σεξουαλικά, όσο και συναισθηματικά. Ακόμα λοιπόν κι αν σε πρώτη φάση κληθείς να διαχειριστείς μια περίπλοκη κατάσταση, με ζήλειες ανταγωνισμούς κλπ, προχώρα και οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως η ζήλεια κτυπήσει την δική σου πόρτα!

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη απέναντί σου, όλα γίνονται πιο συμβατά με τα «θέλω» σου και έχοντας το πλεονέκτημα μπορείς να χαρείς ότι επιθυμείς κι ακόμη περισσότερα! Επιπλέον, μια επαγγελματική σχέση ενδέχεται να πάρει… άλλες διαστάσεις και παρότι δεν υπάρχουν τα εχέγγυα μιας διάρκειας, ίσως να αξίζει τον κόπο να μπεις στην διαδικασία μιας πιο ερωτικής κατάστασης, αρκεί βέβαια να μην υπάρχουν εκατέρωθεν «ανειλημμένες υποχρεώσεις».

Υδροχόος

Όλα είναι ανοικτά κι όλα παίζονται, ξεκινώντας ίσως από ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου ή σου παρέχει τις υπηρεσίες του και με τον ερωτισμό που εκπέμπει δεν θέλει και πολύ για να συμβεί το… μοιραίο! Ακόμη όμως και μια ανταλλαγή «πικάντικων» φιλοφρονήσεων ή «καυτών» ματιών… οπουδήποτε, αρκεί για να σε «ανάψει», αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε κράτα τις σωστές αποστάσεις.

Ιχθύες

Μέσα στις πολλές επαφές σου μπορεί να υπάρξει και μια που θα «μιλήσει» στην καρδιά σου και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Ενδέχεται μάλιστα να πρόκειται για κάτι όλως διόλου διαφορετικό σε σχέση με τα όσα συνέβαιναν μέχρι τώρα στην ζωή σου, ιδού η ευκαιρία λοιπόν για να ανανεωθείς πλήρως! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση όλα αυτά συνιστούν πρόβλημα, κι αν δεν «περπατάει», αργά ή γρήγορα θα λήξει.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε