05/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

05/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:21 Δημιουργία 05/07/19, 09:16

Κριός

Αν είσαι διαθέσιμος/η, τότε με τον Άρη και την Σελήνη στον Λέοντα είναι πολύ πιθανό να μπεις στον «χορό» μιας διεκδίκησης που θα αναδείξει τα πιο καλά και γενναιόδωρα στοιχεία σου. Πρόσεξε μόνον μήπως μαζέψεις γύρω σου άτομα που ξέρουν πώς να σε εκμεταλλευτούν. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, κράτα τις σωστές αποστάσεις, αφού η παραμικρή επίδειξη εύνοιας από ή προς το πρόσωπο σου θα δημιουργήσει «σκηνικό»!

Ταύρος

Όπου βρεθείς κι όπου σταθείς συγκεντρώνεις τα κολακευτικά σχόλια των παρισταμένων, ίσως όμως να υπάρξουν και κάποια «πειράγματα» που θα σε φέρουν σε αμηχανία. Από εκεί και ύστερα είναι στο χέρι σου να ενδώσεις ή όχι σε ένα «φλογερό» ως προς την εξέλιξη του συναπάντημα, αν όμως αποδεχθείς μια πρόσκληση στο σπίτι κάποιου/ας και πιεις κάτι παραπάνω, μην… απορήσεις για αυτά που θα συμβούν!

Δίδυμοι

Σήμερα καλείσαι να «αποδείξεις» την αγάπη σου με μια συγκεκριμένη προσφορά αλλά δεν αποκλείεται να «τιμηθείς» κι εσύ ανάλογα από ένα πρόσωπο που σε «περιτριγυρίζει». Ωστόσο, σε αυτήν την φάση φαίνεται να έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα μια «εδώ και τώρα» απόλαυση, παρά κάτι πιο διαρκές. Εξ άλλου είσαι σε μια περίοδο όπου «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» και σίγουρα θα έχεις ακόμη μερικές πολύ καλές ευκαιρίες.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σου, θα διαπιστώσεις πως έχεις πολύ «πέραση», με την συνέχεια να επαφίεται στην… διακριτική σου ευχέρεια! Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους/ες και καλό είναι να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο που σου δείχνει εμφανώς την προτίμησή του. Μπορεί ωστόσο να «υποκύψεις» και σε κάποιον/α, που χρειάζεται… παρηγοριά!

Λέων

Με τον Άρη να «κάνει παιχνίδι» στην προσωπική σου ζωή, το πρώτο που χρειάζεσαι είναι η κάλυψη των σεξουαλικών αναγκών σου κι όχι μια σχέση με την κλασική έννοια του όρου, οπότε οι κάθε είδους δεσμεύσεις μπορούν να περιμένουν. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε παραπέμπει σε μια «κρυφή» κατάσταση, κι αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ενδέχεται να υποκύψεις σε έναν πειρασμό ή τουλάχιστον να σου… μπουν ιδέες!

Παρθένος

Ίσως να βρεθείς σε αμηχανία από την πολύ «θερμή» αντίδραση ενός προσώπου που ενδιαφέρεται για σένα αλλά συνάμα έχει κι έναν ευαίσθητο ψυχικό κόσμο. Και σε μια τέτοια περίπτωση, η συνήθως επιβοηθητική στάση σου μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί ως ερωτικό ενδιαφέρον. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα σου δοθούν περισσότερες ευκαιρίες για μια ρομαντική ερωτική περιπέτεια που θα ξεκινήσει σε ένα φιλικό περιβάλλον.

Ζυγός

Οι φίλοι και οι φίλες σου φαίνεται να είναι ο καθοριστικός παράγοντας σε σχέση με μια υπόθεση που σε απασχολεί, αφού είτε με την θετική μεσολάβηση τους, είτε με την… αυθαίρετη παρέμβασή τους, θα ορίσουν το αποτέλεσμα! Κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε το πιθανότερο είναι να ευνοηθείς από τις εξελίξεις και να βρεθείς σε ια αγκαλιά, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα προκύψει πρόβλημα εξ αιτίας των ανταγωνισμών στο περιβάλλον σου.

Σκορπιός

Αν είσαι μόνος/η, πολλά μπορεί να συμβούν σε επικοινωνιακό επίπεδο αλλά… μέχρι εκεί, αφού τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η φαντασία σου! Επιπλέον όμως μπορεί να προκύψει ένας ερωτικός ανταγωνισμός στον χώρο της δουλειάς σου και μένει να αποφασίσεις το πώς θα το διαχειριστείς. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μην «πάρεις επάνω σου» την εξέλιξή της, αφού είσαι σε φάση που… κάνεις σχέδια και ο θεός γελάει!

Τοξότης

Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, καλείσαι να διαχειριστείς ένα πλήθος προτάσεων κι αυτό βέβαια μπορεί τελικά να σε… μπερδέψει! Ωστόσο δεν έχεις παρά να αφεθείς σε όσα σου συμβαίνουν, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου και τα πράγματα θα εξελιχθούν για σένα θετικά, ακόμη κι αν προβείς σε ενέργειες που «σκανδαλίζουν» ή δίνουν την εντύπωση πως ότι «σου κάτσει» καλό είναι, κάτι βέβαια που… μπορεί και να ισχύει!

Αιγόκερως

Αν είσαι μόνος/η, με την Αφροδίτη απέναντί σου όλα λειτουργούν υπέρ σου, αν θέλεις λοιπόν «κάθεσαι» κι αν δεν θέλεις φεύγεις. Και φυσικά να ξέρεις ότι ακόμη κι αν απορρίψεις κάποιον/α ή αντίθετα απορριφθείς ως επιλογή, δεν σημαίνει και κάτι σπουδαίο αφού σύντομα θα υπάρξει και… δεύτερος γύρος! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να ζητήσεις (και θα πάρεις) περισσότερα χάδια και φιλιά από το ταίρι σου.

Υδροχόος

Ο Άρης απέναντί σου μπορεί να συμβάλλει σε σχετικά ακραίες ή παθιασμένες καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή κι αν είσαι σε μια σχέση, θα κληθείς να διαχειριστείς ζήλειες κι ανταγωνισμούς, που εκπορεύονται είτε από εσένα, είτε από το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε οι πιθανότητές σου για να ζήσεις κάτι πολύ «δυνατό» είναι υπαρκτές, καλό είναι όμως να μην χάσεις το μέτρο, αφού η κατάσταση θα σου γυρίσει μπούμερανγκ.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε κάνει πολύ πιο αποδεκτό/η, είναι όμως εύκολο να σε παρασύρει σε μια επιλογή προσώπου, η οποία υπαγορεύεται περισσότερο από συμπόνια, παρά από έρωτα. Κι όχι πως δεν θα περάσεις όμορφα αλλά να θυμάσαι ότι ο ρόλος του «σωτήρα» δεν αρμόζει σε μια ισότιμη σχέση. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε μήπως βρεθείς πολύ κοντά στην… απιστία, εξ αιτίας της κατανάλωσης αλκοόλ!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε