Ανάδρομος Ερμής από 8 έως 31/7/2019: Ερωτικές επιστροφές και επανασυνδέσεις

Ανάδρομος Ερμής από 8 έως 31/7/2019: Ερωτικές επιστροφές και επανασυνδέσεις

ΖΩΔΙΑ UPD 15:36 Δημιουργία 05/07/19, 15:34

TAGS

Ταύρε, Καρκίνε, Παρθένε, Σκορπιέ, Αιγόκερε, Ιχθύ του 3ου και Κριέ, Δίδυμε, Λέοντα, Ζυγέ, Τοξότη, Υδροχόε του 1ου, ετοιμάσου για άπειρα μηνύματα, επαφές, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις, αλλά και συναντήσεις με το ερωτικό παρελθόν! Την επανασύνδεση, την έχεις… στο τσεπάκι σου!


Ταύρε του 1ου και Κριέ του 3ου
, ένα μεγάλο όχι πες στο ερωτικό παρελθόν, γιατί θα πληγωθείς! Ασχολήσου με σπίτι και οικογένεια, γιατί αυτά σε «καίνε» τώρα!


Κριέ, Δίδυμε, Λέοντα, Ζυγέ, Τοξότη και Υδροχόε του 2ου, πάμε για καινούργια! Η τύχη είναι με το μέρος σου στον έρωτα και σου ετοιμάζει τα καλύτερα! Γιατί να την χαραμίσεις σε ένα παρελθόν που δεν σου αξίζει;


Ταύρε, Καρκίνε, Παρθένε, Σκορπιέ, Αιγόκερε και Ιχθύ του 2ου, είσαι κουκλάκι ζωγραφιστό και ο έρωτας είναι προτεραιότητα σου τώρα! Ναι οκ, σε ευνοούν όλες οι ερωτικές δραστηριότητες, ακόμα και για το παρελθόν, όμως πίστεψε με, οι νέες ευκαιρίες είναι οι καλύτερες!


Ζυγέ και Υδροχόε του 3ου, Σκορπιέ και Ιχθύ του 1ου, ποιος πρώην βρε; Εδώ έρχονται τα πάνω-κάτω στα επαγγελματικά… Άσε τα ερωτικά πισωγυρίσματα και επικεντρώσου στην δουλειά!


Τοξότη και Δίδυμε του 3ου, Καρκίνε και Αιγόκερε του 1ου, σεξ με πρώην έρχεται! Και θα είναι απολαυστικότατο! Για μόνιμη επανασύνδεση όμως, δεν θα το’λεγα…


Λέοντα του 3ου και Παρθένε του 1ου, το απαγορευμένο είναι γλυκό… Ιδίως αν είναι απωθημένο από το παρελθόν! Ζεις την αμαρτία, με κάτι παλαιό!

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε