08/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές επενδύσεις

08/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές επενδύσεις

ΖΩΔΙΑ UPD 14:19 Δημιουργία 08/07/19, 14:13

Κριός

Ακόμη κι αν γίνεις πολύ απαιτητικός/η, ζητώντας τον… ουρανό με τα’ άστρα, το σύμπαν δείχνει πρόθυμο να εκπληρώσει κάθε σου επιθυμία, με την προοπτική μάλιστα να δρομολογηθούν και αρκούντως σοβαρές εξελίξεις, που θα σε φέρουν ακόμη πιο κοντά στην ευτυχία! Από εκεί και ύστερα βέβαια, φρόντισε να φερθείς με τον δέοντα σεβασμό στο ταίρι σου, βγάζοντας από το μυαλό σου κάθε άλλο «πειρασμό»!

Ταύρος

Το πάθος σου μπορεί να σε παρασύρει σε μια «ριψοκίνδυνη» επιλογή για τα δεδομένα σου αλλά σε πρώτη φάση σίγουρα θα αποζημιωθείς με αυτά που θα… βιώσεις. Το πρόβλημα ξεκινά από εκεί και ύστερα, αφού θα διαπιστώσεις ότι δεν θα είναι εύκολο να ελέγξεις τον εαυτό σου, με πιθανή συνέπεια να τον «χάσεις», προκειμένου να ζήσεις τον έρωτά σου! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε προετοιμάσου για «φουρτούνες».

Δίδυμοι

Αν είσαι σε μια σχέση, καλό είναι να την «φρεσκάρεις» είτε μέσα από δώρα και προσφορές, είτε ανατρέχοντας στο παρελθόν και απευθυνόμενος/η στον ρομαντισμό του/της συντρόφου σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να κάνεις μια «τσακ μπαμ» γνωριμία σε ταξίδι ή με άτομο που αρχικά θα «φάτε τα μουστάκια σας» αλλά επειδή πίσω από τον ανταγωνισμό κρύβεται μια έλξη, τα πράγματα μπορεί να έχουν ραγδαία εξέλιξη!

Καρκίνος

Αν πραγματικά επιθυμείς μια σχέση με έναν άνθρωπο που θα βρίσκεται για πολύ χρόνο κοντά σου και θα σε στηρίζει συναισθηματικά, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα είναι πολύ πιθανό να βρεις αυτό που ζητάς, έστω κι αν συνοδεύεται από δυνατές εξαρτήσεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να την «δέσεις» τονίζοντας περισσότερο τα ενωτικά στοιχεία της αλλά και μέσα από μια τρυφερή σεξουαλική «συνομιλία».

Λέων

Με τον Άρη στο ζώδιό σου να αίρει κάθε… δισταγμό και να σου προσδίδει έναν «αέρα» νίκης, σίγουρα θα νομίζεις ότι μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις κι όπως το θέλεις. Πρόσεξε όμως μήπως τελικά κάνεις αυτά που έντεχνα έχουν ήδη δρομολογήσει οι άλλοι για σένα, αφήνοντάς σε να πιστεύεις ότι θέλεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να τα «τσουγκρίσεις» για θέματα ελευθερίας και να «ψαχτείς» αλλού!

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σου υπόσχεται μια πολύ «ζεστή» ερωτική εμπειρία, παράλληλα όμως ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου φαίνεται να υποκινεί ζήλειες και κακίες από ένα πρόσωπο που –υποτίθεται- πως διάκειται φιλικά απέναντι σου, έχει όμως άλλα στο μυαλό του! Κι αν βέβαια πάρεις την πρωτοβουλία να «ανακατευτείς» σε προσωπικές υποθέσεις φίλων σου, μπορεί εύκολα να βρεθείς μπλεγμένος/η και… κατηγορούμενος/η για κάτι που δεν έκανες.

Ζυγός

Σήμερα οι εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες, το πρόσημό τους ωστόσο είναι μεικτό αφού από την μια πλευρά, ο ενεργός Άρης ζητά μια δυνατή περιπέτεια, ενώ δεν θέλει και πολύ για να σε κάνει άνω-κάτω με αφορμή κι αιτία υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται και φίλοι/ες σου. Στον αντίποδα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε παραπέμπει σε μια πλήρη… αποκατάσταση και μένει να αποφασίσεις το τι θα πράξεις!

Σκορπιός

Εντάσεις και διαξιφισμοί σε «απειλούν» αλλά αν θες να διατηρήσεις την ψυχική σου ηρεμία, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι το να μην παίρνεις και τόσο σοβαρά συμπεριφορές που έχουν «προβοκατόρικα» κίνητρα. Αν πάντως δεν έχεις κάποια συγκεκριμένη δέσμευση, θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να πάρεις το όλο θέμα πιο ανάλαφρα και να το… γλεντήσεις σε μια εκδρομή ή έξοδό σου, με κάποιον/α πρώην!

Τοξότης

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάποιος/α «βάζει λόγια» προσπαθώντας να διαταράξει τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή, είτε επειδή έχει ίδιες βλέψεις, είτε από ζήλεια. Άσε τους άλλους όμως να λένε τα δικά τους και μην εξομοιώνεσαι μαζί τους, παρασυρμένος/η από το θυμικό σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε περιόρισε τις… ορέξεις σου για κάτι σταθερό, αφού κάτι τέτοιο δεν «παίζει»!

Αιγόκερως

Όσο κι αν οι προτεραιότητες σου είναι… πάντα επαγγελματικές, υπάρχει αρκετός χώρος και για τα προσωπικά σου, είτε πρόκειται για ένα πρόσωπο με το οποίο σε συνδέουν δυνατά αισθήματα, είτε για φάση «της μιας βραδιάς», που κι αυτή όμως μπορεί να εξελιχθεί σε «σχέση ζωής». Αν λοιπόν είσαι μόνος/η, κάνε λίγο «σκόντο» στις λοιπές ασχολίες σου, αφού πραγματικά αξίζει τον κόπο να επικεντρωθείς στα προσωπικά σου!

Υδροχόος

Με τον Άρη να έχει αναλάβει τα ηνία των εξελίξεων είναι… εύκολο να υποκύψεις και να ενδώσεις σε μια κατάσταση που μέχρι χθες κατέκρινες ή απέρριπτες. Ίσως μάλιστα να συμβούν όλα στον χώρο της εργασίας σου ή με ένα πρόσωπο που συνδέεται με αυτήν. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση και δεν έχεις… όρεξη για μπερδέματα, τότε θα χρειαστεί να αποκρούσεις κάποια επίμονη παρενόχληση.

Ιχθύες

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σε συγκινεί και σου ξυπνά μνήμες κι αν πραγματικά το θέλεις, η συναισθηματική σας επαφή μπορεί να προχωρήσει σε κάτι περισσότερο από μια «φιλική» ή νοσταλγική αγκαλιά. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για την εκπλήρωση ενός απωθημένου. Επιπλέον, ενδέχεται να βιώσεις κάτι… σέξι και μόνον σέξι με ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου ή σου παρέχει υπηρεσίες.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε