09/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

09/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 15:06 Δημιουργία 09/07/19, 14:58

Κριός

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να στερηθείς το ταίρι σου, ένεκα υποχρεώσεων ή οικογενειακών προβλημάτων αλλά εδώ είναι που ισχύει το «κάθε πράγμα στην ώρα του»! Αν πάλι είσαι μόνος/η, το πρόβλημα είναι ότι έλκεις άτομα που με κάποιο τρόπο θα σε… βασανίσουν, οπότε δεν συμφέρει να «ξανοιχτείς» σε μια καινούρια κατάσταση. Επιπλέον, τσέκαρε μήπως «το πρόσωπο» έχει ήδη μια σχέση και δεν σου το λέει.

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η και το θέλεις πραγματικά, μπορείς να χαρείς τον έρωτα χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις. Ίσως μάλιστα να σου προσφερθούν περισσότερα από όσα θα ζητήσεις σε ένα ταξίδι. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τότε το «αντάρτικο» που θα προκύψει θα σε κάνει «έξω φρενών», τσέκαρε όμως μήπως πίσω από όλα κρύβεται ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που για τους δικούς του λόγους «βάζει λόγια» στο ταίρι σου.

Δίδυμοι

Τα συναισθήματα σου είναι μάλλον αβέβαια, ανάλογη όμως μπορεί να είναι η κατάσταση και στην… απέναντι πλευρά, οπότε αν ενδιαφέρεσαι για κάτι «σοβαρό», τότε ας μην αναλάβεις κάποια σημαντική πρωτοβουλία, πριν καταλήξεις οριστικά σε αυτό που θέλεις. Αν όμως θες απλά να ζήσεις μια περιπέτεια, τότε δεν υπάρχει λόγος να «το βασανίζεις», ίσως μάλιστα να έχεις μια ενδιαφέρουσα εμπειρία σε έναν χωρο διασκέδασης.

Καρκίνος

Σήμερα οι προτεραιότητες σου είναι κυρίως επαγγελματικές ή οικονομικές και το πιθανότερο είναι να αμελήσεις τα προσωπικά σου, παρότι θα υπάρξουν εκδηλώσεις ενδιαφέροντος. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αφιέρωσε και λίγο χρόνο στην διασκέδαση ή της ψυχαγωγία σου, αφού πρώτον θα έχεις τις… δέουσες εκδηλώσεις θαυμασμού προς το πρόσωπό σου και δεύτερον οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ!

Λέων

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ανυποχώρητο/η σε σχέση με εκείνα που κάποιος/α προσπαθεί να σου επιβάλλει κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να χωρίσετε τα «τσανάκια» σας για λίγο. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε το πρόβλημα είναι το ότι μπορεί να «πέσεις» σε ένα ήδη δεσμευμένο άτομο, κάτι που σίγουρα δεν βοηθά στο να έχετε μια «κανονική» σχέση, παρά την έντονη μεταξύ σας έλξη.

Παρθένος

Από την μια πλευρά, οι υποχρεώσεις σου δεν σου επιτρέπουν να αφιερώσεις τον χρόνο που θα ήθελες στην προσωπική σου ζωή, ίσως μάλιστα μια αδιαθεσία να κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα. Επειδή ωστόσο οι γνωριμίες δεν σου λείπουν, αν είσαι μόνος δεν έχεις παρά να υποχωρήσεις προσωρινά, αναμένοντας τις καλύτερες ημέρες που έρχονται. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως δώσεις δικαιώματα που δεν θα έπρεπε!

Ζυγός

Με την Σελήνη να «ψάχνεται» διαρκώς, οι προτάσεις δεν σου λείπουν κι αν είσαι μόνος/η, μπορείς… τουλάχιστον να κρατήσεις επαφή για την συνέχεια! Για την ώρα πάντως φαίνεται να προηγούνται οικονομικά και επαγγελματικά θέματα που δεν σου επιτρέπουν να χαρείς την ζωή σου όπως πραγματικά θα ήθελες. Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η και πλήττεις με αυτό, τότε οι δουλειές «είναι κι αυτές μια κάποια λύσις»!

Σκορπιός

Το πράγμα για δουλειά ξεκίνησε αλλά… αλλού πηγαίνει κι αν βέβαια δεν έχεις μια συγκεκριμένη δέσμευση, τότε το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι ότι μια νέα σχέση θα διέπεται από ανταγωνισμούς. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν αντιδράσεις και σκηνές ζήλειας, εξ αιτίας μιας φιλικής ή κοινωνικής υποχρέωσης που έχεις αναλάβει και στο ταίρι σου μοιάζει εξαιρετικά… ύποπτη!

Τοξότης

Η λογική σου υποχωρεί, χάριν του συναισθήματος και των… παθών σου και από αυτήν την άποψη όλα είναι ανοικτά, ίσως μάλιστα να πάρεις κι ένα «ρίσκο» που θα σου προσφέρει την χαρά της κατάκτησης! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πολλά θα κριθούν από το κατά πόσο σε καλύπτει σεξουαλικά, αφού αν δεν συμβαίνει αυτό, το πιθανότερο είναι να αγνοήσεις την «δέσμευσή» σου με ότι συνεπάγεται αυτό.

Αιγόκερως

Κάποιες οικογενειακές ή επαγγελματικές ευθύνες δεν σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις και το πρώτο που πρέπει να προσέξεις είναι το να μην μεταφέρεις τα άγχη και τα προβλήματα στην σχέση σου. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να περιθάλψεις και να φροντίσεις το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε μπορεί μεν να προκύψει κάτι σε χώρο αναψυχής αλλά μάλλον πρόκειται για μια κατάσταση προσωρινή και φευγαλέα!

Υδροχόος

Μια νέα γνωριμία φαίνεται να σε συναρπάζει, ίσως μάλιστα να υπάρξει μια «ραγδαία» εξέλιξη στην περίπτωση που δεν έχεις κάποια δέσμευση να σε «κολλάει» και το καλό είναι πως ότι ζήσεις δεν θα είναι ούτε μέτριο, ούτε αδιάφορο. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε σίγουρα θα μπεις σε πειρασμό, κι αν τελικά ενδώσεις σε αυτόν το πιθανότερο είναι να καταλήξεις στην… γνωστή ατάκα «δεν είναι αυτό που νομίζεις»!

Ιχθύες

Ανεξάρτητα με το αν οι προτεραιότητές σου είναι κυρίως επαγγελματικές, μπορείς να συζητήσεις με τον άνθρωπο σου τι είναι αυτό που λείπει από την σχέση σας και τι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει, με αφορμή ίσως μια «δυστοκία» που παρατηρείται. Ανάλογα διερευνητική μπορεί να είναι και η στάση σου απέναντι σε μια νέα γνωριμία, αφού το πραγματικό πρόβλημα μπορεί να είναι ότι κάποιος/α έχει ήδη μια σχέση και σου το κρύβει.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε