10/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

10/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 14:28 Δημιουργία 10/07/19, 14:21

Κριός

Αν είσαι μόνος/η να ξέρεις ότι αυτό το «καθεστώς» θα αλλάξει πολύ σύντομα, μπορεί και άμεσα, ίσως μάλιστα να βιώσεις καταστάσεις που θα σε πάνε στους «επτά ουρανούς»! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε με τον Άρη στον «οίκο» των ερώτων σου, μια αντίστοιχη αλλαγή θα προκαλέσει αναταράξεις, ίσως και την διακοπή της σχέσης σου, γι’ αυτό «ζύγισε» προσεκτικά τις συνέπειες ενός ενδεχόμενου ρίσκου.

Ταύρος

Μπορεί να σου είναι δύσκολο να αποδεχθείς ένα «φιλελεύθερο» καθεστώς στις σχέσεις σου, όταν έχεις να κάνεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πραγματικά, σήμερα όμως ίσως πρέπει να κάνεις μια εξαίρεση, αφού με την «ανοχή» σου σε κανόνες και «πρέπει» θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η συμπεριφορά σου ενδέχεται να εγείρει αντιδράσεις και να ξεσπάσει μια μικρή κρίση!

Δίδυμοι

Αν είσαι μόνος/η, η ζωή μπορεί να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων που μέχρι χθες μπορεί να θεωρούσες εξαιρετικά απίθανο να σου συμβούν και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά να αφήσεις στην άκρη, δεύτερες σκέψεις και ενδοιασμούς και να μπεις στο «ψητό»! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ο «άνεμος ελευθερίας» που φυσά, θα δυσκολέψει αρκετά την διατήρησή της, τουλάχιστον σε ένα συμβατικό πλαίσιο

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει ότι περνά από το χέρι της για να νοιώσεις όμορφα, έλα όμως που οι λοιπές συγκυρίες δεν βοηθούν και τόσο… Κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, κάποια πράγματα που γίνονται «κάτω από την μύτη σου», μπορεί τελικά να σε κάνουν «έξω φρενών» ή να σε σοκάρουν. Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η, τότε θα σου δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσεις μια γνωριμία, έστω κι αν αρχικά πήγαινες για… άλλον/η!

Λέων

Αν έχεις «κολλήσει» σε μια κατάσταση, ο Άρης και ο Ουρανός μπορεί να συμβάλλουν στην απεμπλοκή σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σε ωθήσουν να το πράξεις. Για να γίνει αυτό όμως απαιτείται και η δική σου πρόθεση-συμφωνία, διαφορετικά ενδέχεται αντί να απελευθερωθείς, τελικά να… σοκαριστείς! Επιπλέον, είναι πιθανό να σου τύχει μια πρωτόγνωρη εμπειρία, σε καθεστώς «παρανομίας».

Παρθένος

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον, δείχνει να αντιπροσωπεύει αυτά που ζητάς σε μια σχέση κι αν αυτήν την περίοδο βρίσκεσαι σε συναισθηματική «αδράνεια» μπορεί να σου ξυπνήσει έντονα συναισθήματα ή επιθυμίες. Ίσως μάλιστα να γίνει κάτι «κρυφό» μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα… κουτσομπολιά! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε όπως καταλαβαίνεις, θα προκύψει χοντρό μπέρδεμα.

Ζυγός

Αν πραγματικά το θέλεις, δεν υπάρχει κάτι που να σε εμποδίζει να ζήσεις έναν έρωτα απαλλαγμένο από ταμπού και προκαταλήψεις. Στην συγκεκριμένη φάση μάλιστα είναι ακριβώς αυτό που ενδείκνυται για την προσωπική σου ζωή, αφού οι «νορμάλ» καταστάσεις δεν αποδίδουν! Επιπλέον, μπορεί να έρθεις πολύ κοντά με έναν φίλο ή μια φίλη, που ευρισκόμενος/η σε ευαίσθητη φάση θα σου ζητήσει… άλλα πράγματα!

Σκορπιός

Ο Ουρανός απέναντί σου μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις ένα παραπάνω βήμα προς την ευτυχία σου, από την στιγμή όμως που έχεις να κάνεις με κάτι… πολύ διαφορετικό, αν θες πραγματικά να πετύχει το εγχείρημα σου, θα πρέπει να αλλάξεις πολλά και στην δική σου νοοτροπία. Και μια καλή αρχή είναι το να πάψεις να «καλουπώνεις» τα πράγματα και το ταίρι σου, αφού σήμερα το κλίμα δεν «σηκώνει» τέτοια!

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η, τότε ισχύει για σένα το «στην βράση κολλάει το σίδερο» κι αν πραγματικά το επιθυμείς μπορείς να έχεις μια απροσδόκητη όσο και ενδιαφέρουσα ερωτική «συνάντηση» κι ίσως μάλιστα με ένα πρόσωπο, που ούτε σου περνούσε από το μυαλό ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι μεταξύ σας. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν αναταράξεις και μάλιστα… στα καλά καθούμενα!

Αιγόκερως

Είτε είσαι μόνος/η, είτε δεσμευμένος/η, το σύμπαν «δουλεύει» για λογαριασμό σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς σε όσα σου συμβαίνουν, ζώντας το σήμερα. Ίσως βέβαια να εκπλαγείς από πρόσωπα ή καταστάσεις, μερικά πράγματα ωστόσο δεν γίνονται κάθε μέρα αλλά όταν γίνονται, τότε αξίζουν πολλά! Επιπλέον, φαίνεται να βρίσκεις κατανόηση στους «ξένους» κι όχι τόσο στους δικούς σου ανθρώπους.

Υδροχόος

Στα προσωπικά σου αναμένονται αλλαγές κι ανατροπές, που αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί και να της αλλάξουν τα… φώτα! Να θυμάσαι όμως ότι όσο ξαφνικά αρχίσουν κάποια πράγματα, το ίδιο απότομα μπορεί να τελειώσουν, γι’ αυτό μην «δένεις» τίποτα και ζήσε την ευτυχία σου ή το… δράμα σου, ξέροντας ότι όλα είναι περαστικά. Εννοείται βέβαια ότι αν δεν έχεις κάποια συγκεκριμένη δέσμευση μπορείς να «παίξεις» κατά το δοκούν.

Ιχθύες

Μια απροσδόκητη εκδήλωση ενδιαφέροντος στον χώρο της εργασίας σου θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, τονίζοντας την αυτοπεποίθησή σου αλλά από εκεί και ύστερα θα πρέπει να γνωρίζεις πως τα πράγματα δεν είναι δυνατόν να μπουν στο «καλούπι» μιας συμβατικής σχέσης, οπότε κινήσου αναλόγως. Επιπλέον, αν είσαι μόνος/η, μια γνωριμία σε ταξίδι ή σε χώρο αναψυχής μπορεί να έχει ραγδαία εξέλιξη αν το επιθυμείς κι εσύ.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε