10/07/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

10/07/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 15:17 Δημιουργία 10/07/19, 15:12

Κριός

Ο Άρης στον Λέοντα σε κάνει πιο… δραστήριο στα προσωπικά σου, ίσως μάλιστα να «δέσεις» μια πολλά υποσχόμενη κατάσταση, δεν θα έχεις ωστόσο πάντα την αναμενόμενη ανταπόκριση και τελικά όσο πιθανό είναι να περάσεις «σούπερ», άλλο τόσο είναι το να βιώσεις μια αίσθηση παραβίασης. Παράλληλα, τα οικονομικά σου μπορεί να γνωρίσουν μια απρόσμενη βελτίωση, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι σχετικά σπάνιο. Από την άλλη πλευρά όμως, ο ενεργός Ουρανός σε στρέφει στην κάλυψη αναγκών, που στην παρούσα φάση… μάλλον δείχνουν πολυτέλεια για σένα!

Ταύρος

Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στο σπίτι ή την οικογένειά σου, χαλώντας και μερικές καρδιές, αν χρειαστεί! Επιπλέον, μπορεί να προβείς σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου, ανακαλύπτοντας και πράγματα που θεωρούσες χαμένα, ίσως όμως να βγει στην φόρα κι ένα οικογενειακό μυστικό. Παράλληλα, με τον Ουρανό στο ζώδιό σου«οφείλεις» να ξεκολλήσεις από πάγιες πρακτικές, αφού αν κινηθείς συντηρητικά και θελήσεις να «εξασφαλίσεις» κάτι, τότε δεν θα σου βγει. Αντίθετα μπαίνοντας σε μια πιο «αβέβαιη» διαδικασία, τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να μάθεις περισσότερα αλλά σε κάνει πολύ πιο ανυπόμονο/η και αψύ ιδιαίτερα απέναντι σε άτομα που είτε αυθαιρετούν σε βάρος σου, είτε δεν «στροφάρουν» και έχουν αργά αντανακλαστικά. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός φέρνει αποκαλύψεις αλλά και ανατροπές στην καθημερινότητά σου, κάτι που σίγουρα δεν θα σου αρέσει αν θιγούν οι οικονομικές ισορροπίες σου. Αναμένονται βέβαια αλλαγές στα εργασιακά ή τον χώρο εργασίας σου, κάτι που θα σε ξεβολέψει, ίσως όμως τελικά να βρεις ανέλπιστη ανταπόκριση από ένα άτομο που θεωρείται στρυφνό ή απρόσιτο.

Καρκίνος

Ο Άρης στον Λέοντα φέρνει έκτακτες ανάγκες και έξοδα, θα υπάρξουν ωστόσο και αντίστοιχα έσοδα αν ρισκάρεις λίγο παραπάνω, ίσως μάλιστα να καλύψεις γρήγορα ένα οικονομικό πλάνο. Παράλληλα, με τον Ουρανόνα κάνει κι αυτός τα «παιχνίδια» του, η ημέρα προσφέρεται για μια ανανέωση του κοινωνικού σου κύκλου και μάλιστα με πρόσωπα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι το διαφορετικό και τα καλά νέα είναι ότι θα αιφνιδιαστείς ευχάριστα από την στάση ενός προσώπου που θεωρούσες ότι δεν σε… συμπαθεί και τόσο! Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να «σπάσει» μια τρέχουσα φιλία σου.

Λέων

Με τον Άρη στο ζώδιό σου είσαι με το… όπλο παρά πόδα κι έτοιμος να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες, αν όμως κάποιος/α σου πάει κόντρα τότε θα προκύψουν ακραίες προστριβές. Επιπλέον, είναι πιθανό να βρεις κάτι κρυμμένο αλλά και να «ξεφυτρώσει» ένα νομικό ζήτημα, που θα πρέπει να διαχειριστείς άμεσα. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός φέρνει αλλαγές στο image και την καριέρα σου, αν όμως επιδείξεις απροθυμία στο να τις υιοθετήσεις, τότε δεν αποκλείεται να αιφνιδιαστείς από τις εξελίξεις ή από την στάση ενός «ισχυρού» που αλλάζει ρότα και τακτική απέναντί σου.

Παρθένος

Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να ρυθμίσεις εργασιακά θέματα αλλά και να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία σου. Μην… ξεχάσεις βέβαια να ρίξεις μια ματιά και στα τεκταινόμενα του παρασκηνίου, που έχει πολύ «ψωμί»! Επιπλέον, φαίνεται να ανακύπτουν ζητήματα και αντιζηλίες, με αφορμή ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα που ανάγεται στο παρελθόν. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να προσεγγίσεις άτομα που διακρίνονται για το ιδιαίτερο ταλέντο τους, ανεξάρτητα από την διαφορετικότητά τους σε σχέση με την δική σου αντίληψη ή κουλτούρα.

Ζυγός

Ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να διαταράξει μια τρέχουσα φιλία σου αλλά πρώτον δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους/ες και δεύτερον αν κάποιος/α δεν σε δέχεται όπως είσαι τότε δεν μπορεί να συγκαταλέγεται στους/στις φίλους/ες σου. Επιπλέον αναμένεται να ενεργοποιηθείς στον κοινωνικό-πολιτικό στίβο ή σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός λειτουργεί ανατρεπτικά ως προς τα οικονομικά σου και τα καλά νέα είναι πως θα σου φέρει ένα ξεχωριστό δώρο ή ένα απρόβλεπτο έσοδο, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο, αν όμως περιμένεις κάτι «σίγουρο», δεν θα έρθει.

Σκορπιός

Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να δράσεις άμεσα ώστε να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο, καλό είναι λοιπόν να «βγάλεις» τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, παρά τις όποιες «κόντρες». Κινδυνεύεις ωστόσο να πάθεις και μια μεγάλη ταραχή που θα σε αποσυντονίσει πλήρως, γι’ αυτό πρόταξε την λογική σου και μην αφήσεις αρνητικά συναισθήματα να «σε πάρουν από κάτω». Παράλληλα, με τον Ουρανό στις «επάλξεις» καλείσαι να αποδεχθείς μια νέα πραγματικότητα κι εδώ μάλλον αρχίζουν τα… δύσκολα για σένα, αφού θα διαταραχθούν βασικές ισορροπίες σου.

Τοξότης

Με τον Άρη στον Λέοντα να μην… κρατιέται, η καθημερινότητά σου αποκτά έντονους ρυθμούς, με τις διαφωνίες και τους διαξιφισμούς να σου δίνουν το «αλατοπίπερο» που αναζητάς. Και βέβαια είναι πολύ πιο δημιουργικό να κινηθείς στην πνευματική σφαίρα –εκεί όπου η πένα νικάει το ξίφος- κι όχι να αναλωθείς σε καβγάδες για επουσιώδη θέματα. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ αν προκύψουν τέτοιες από άλλους, καλό είναι να τις αποδεχθείς. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει μια απρόσμενη νομική εμπλοκή.

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Λέοντα δημιουργεί νέες οικονομικές προκλήσεις κι είναι πιθανό να κερδίσεις, επειδή απλά θα έχεις ρισκάρει περισσότερο. Πρόσεξε ωστόσο και τα «αρπακτικά» που περιφέρονται γύρω σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανάλογες εντάσεις στην ζωή ενός οικείου σου ανθρώπου, οι οποίες θα επηρεάσουν κι εσένα. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι νέο και πρωτοποριακό, έστω κι αν με αυτόν τον τρόπο ξεφύγεις από τις πάγιες πρακτικές σου, αφού η απελευθέρωση που θα νιώσεις θα σε κάνει πραγματικά «άλλον άνθρωπο».

Υδροχόος

Ο Άρης απέναντί σου σε κάνει λιγότερο ανεκτικό/η απέναντι σε όσους/ες δεν σε… κατανοούν ή –ακόμα χειρότερα- αυθαιρετούν σε βάρος σου, το σωστό όμως από την πλευρά σου είναι το να κτίσεις «γέφυρες» συνεννόησης υπερβαίνοντας τους όποιους εγωισμούς. Αν πάλι ένας «δικός σου» άνθρωπος βρεθεί σε δύσκολη θέση, να ξέρεις πως η από κοινού προσπάθειά σας θα «δέσει» ακόμη περισσότερο την σχέση σας. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός φέρνει μια σειρά από εκπλήξεις, αλλαγές αλλά και ανατροπές στο σπίτι και την οικογένειά σου και δεν έχεις παρά να τις προκαλέσεις… εσύ!

Ιχθύες

Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να εντατικοποιήσεις τους εργασιακούς ρυθμούς σου. Κατά τα άλλα όμως μπορεί να φέρει μια περαστική μεν αλλά έντονη αδιαθεσία είτε σε σένα, είτε σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο, ίσως όμως να προκαλέσει και μια έντονη διαφωνία μεταξύ σας, με τα αίτιά της να ανάγονται στο παρελθόν. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να μάθεις αλλά και να κάνεις ξεχωριστά πράγματα, ας είναι λοιπόν και η δική σου διάθεση ανάλογα πρωτοποριακή και μακριά από «κλισέ». Επιπλέον μπορεί να αλλάξεις την εμφάνισή σου, ενώ «παίζει» κι ένα απρόοπτο ταξίδι.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε