11/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

11/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 14:32 Δημιουργία 11/07/19, 14:11

Κριός

Ο Άρης έχει τον τρόπο να απελευθερώσει τις επιθυμίες αλλά και τα… πάθη σου, ανανεώνοντας πλήρως την προσωπική σου ζωή. Επιπλέον θα προσδώσει μια ξεκάθαρη εικόνα στα πράγματα κάτι που θα σε βοηθήσει να δράσεις άμεσα και απαλλαγμένος/η από κάθε είδους «σκιές» ή αμφιβολίες, αρκεί βέβαια να μην είσαι ήδη δεσμευμένος, αφού σε αυτήν την περίπτωση απλά θα τα… κάνεις μαντάρα!

Ταύρος

Η αποκάλυψη ή εκμυστήρευση μιας επιθυμίας που μέχρι σήμερα έμενε κρυφή, θα σε βοηθήσει να νοιώσεις πολύ καλύτερα και σίγουρα θα σου επιτρέψει να κινηθείς ελεύθερα. Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση που «αργοσβήνει» και ψάχνεις αφορμή για να την τελειώσεις, δεν αποκλείεται να μάθεις και κάτι που θα σου δώσει ένα γενναίο… άλλοθι για την επιλογή σου! Πρόσεξε ωστόσο μήπως γίνεις εσύ το «θύμα» μιας ανατροπής.

Δίδυμοι

Όσο κι αν προτιμάς να μην εκθέτεις τα προσωπικά σου δεδομένα, φαίνεται ότι στην παρούσα φάση θα είναι δύσκολο να το πετύχεις, αφού οι… καλοθελητές περισσεύουν! Κι αν βέβαια κρύβεις κάτι «πονηρό», ίσως να βρεθείς σε δύσκολη θέση. Ωστόσο με τον Δία απέναντί σου να σε «κανακεύει», σίγουρα θα βρεις μια ψυχή για να σε παρηγορήσει, ακόμη κι αν τα πράγματα πάρουν άσχημη τροπή για σένα.

Καρκίνος

Οι «μετοχές» σου εξακολουθούν να είναι ανεβασμένες και σίγουρα θα έχεις περισσότερες επιλογές στην διάθεσή σου, ίσως μάλιστα μια από αυτές να σε «εξιτάρει» με την διαφορετικότητά της. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να ανατραπεί το καθεστώς της, ίσως όμως να σε απασχολήσουν και προβλήματα ή «κατορθώματα» γνωστών, σε τέτοιο βαθμό που τελικά να… ξεχάσεις τα δικά σου!

Λέων

Μια διαμάχη ή έντονη διαφωνία με τον άνθρωπο σου θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις πολλά. Κι αν μεν το καβγαδάκι γίνεται απλά για να τραβήξει ο ένας την προσοχή του άλλου, όλα θα «στρώσουν» όταν φύγει η ένταση και λυθούν οι παρεξηγήσεις. Αν όμως σου αποκαλυφθεί ότι τελικά δεν είστε και τόσο… ταιριαστό ζευγάρι σε ζητήματα ουσίας, τότε δεν έχεις παρά να πάρεις το καπελάκι σου και να αποχωρήσεις!

Παρθένος

Αναμένεται να υπάρξει μια… τουλάχιστον ενδιαφέρουσα πρόταση, η οποία όμως φέρει περισσότερο τα χαρακτηριστικά μιας απρόσμενης περιπέτειας, παρά μιας σταθερής σχέσης. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις, αφού κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον και μέχρι σήμερα δεν είχε δώσει… σημεία ζωής! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να αλλάξεις το πλαίσιο της, πριν αλλάξει από μόνο του!

Ζυγός

Ο Ουρανός απέναντί σου απελευθερώνει τις δυνατότητες σου για κάτι ιδιαίτερο και ανατρεπτικό! Για να γίνει αυτό βέβαια θα πρέπει κι εσύ να εγκαταλείψεις οριστικά τα κάθε είδους «κλισέ», αλλάζοντας πρωτίστως εκείνα που σε έφεραν σε αδράνεια ή αδιέξοδο. Δύσκολο αλλά όχι αδύνατον, αν… κάνεις την έκπληξη! Στην περίπτωση βέβαια που είσαι ήδη σε μια σχέση, αυτά που θα συμβούν μάλλον… δεν θα σου αρέσουν!

Τοξότης

Μέσα από μια αντιπαράθεση απόψεων, ο Άρης φέρνει ΤΗΝ πρόκληση, είτε πρόκειται για κάτι που απευθύνεται σε σένα, είτε για κάτι που… εκπορεύεται από σένα! Ίσως μάλιστα η ερωτική σου ζωή να αποκτήσει άμεσα κι ένα «άρωμα» εξωτερικού. Υπάρχουν ωστόσο και κάποιες «δυνατές» αποκαλύψεις ή ανατροπές που έρχονται κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να μπουν τα πράγματα σε μια ολωσδιόλου νέα βάση!

Αιγόκερως

Σήμερα ευνοούνται οι ερωτικοί ή σεξουαλικοί πειραματισμοί και αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να προτείνεις στο ταίρι σου μια διαφορετική «τεχνική», Αν πάλι είσαι μόνος/η, ναι μεν θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις κάτι μοναδικό ή «εξωτικό», από την άλλη πλευρά όμως με τόσους περίεργους τύπους να κυκλοφορούν εκεί… έξω, ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει, προσπάθησε λοιπόν να κινηθείς σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Υδροχόος

Μια «κρίση ανεξαρτησίας» μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και προστριβές με το ταίρι σου και δεν θέλει και πολύ για να τα… βροντήξεις όλα χάμω, επιλέγοντας την ελευθερία σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν είσαι μόνος/η, τότε θα έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο, μάλλον απροσδόκητα και ζώντας… μοναδικές στιγμές, με μόνο «αγκάθι» ως προς την συνέχεια, την έλλειψη διάρκειας ή σταθερότητας.

Ιχθύες

Το σύμπαν σου ζητά να προσαρμοστείς σε μια νέα πραγματικότητα και δεν έχει κανένα νόημα να… του πας κόντρα! Σε αυτό μάλιστα φαίνεται να συμβάλλει με τις αλήθειες ή τις αποκαλύψεις του κι ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντος σου. Κατά τα άλλα δείχνεις πρόθυμος/η να προσφέρεις «τα πάντα» στον άνθρωπό σου, ίσως όμως να σου προσφερθεί κι εσένα ένα δώρο μεγάλης συναισθηματικής αξίας από το ταίρι σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε