11/07/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

11/07/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 15:15 Δημιουργία 11/07/19, 15:06

Κριός

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει αναταραχές στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν κάποιες προστριβές ή εντάσεις που θα πάρουν μεγάλη έκταση, εκεί που δεν το περιμένεις και να ανατραπούν όλα μέσα σε μια στιγμή! Επιπλέον σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή εξεζητημένο αλλά και να υιοθετήσεις μια μάλλον ριψοκίνδυνη οικονομική πολιτική αφήνοντας κατά μέρος τα υποτιθέμενα «σίγουρα» και κυνηγώντας αυτό που… όλοι σου λένε να μην κάνεις! Αν όμως έχεις παιδιά, τότε προστάτεψέ τα από κινδύνους που θεωρούνται μεν «απίθανοι» αλλά σήμερα είναι υπαρκτοί.

Ταύρος

Με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού κάποια πράγματα είναι προτιμότερο να τα κάνεις μόνος/η σου, είτε αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια σου, είτε στα ενδιαφέροντά σου, αφού μόνον με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις απερίσπαστος/η πολλά μέσα σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς «διαόλους» πάνω από το κεφάλι σου. Επιπλέον όμως πρέπει να επιδείξεις… προθυμία ως προς το να υιοθετήσεις «πρωτάκουστες» αλλαγές που ναι μεν σε πρώτη φάση μπορεί να σε ξενίζουν αλλά τελικά είναι εκείνες που θα σου προσφέρουν λύσεις, αφού σήμερα οι εξαιρέσεις προηγούνται του κανόνα!

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να «βγάλει» εντάσεις και ζητήματα από το πουθενά με άτομα του περιβάλλοντός σου και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις. Ίσως μάλιστα να εκτεθείς και σε κίνδυνο εξ αιτίας κάποιων ιπτάμενων αντικειμένων! Από την άλλη πλευρά βέβαια σου δίνει την ευκαιρία να μυηθείς σε μια γνώση «για λίγους», ενώ θα κερδίσεις πολλά αν φύγεις από τα συνηθισμένα και αναδείξεις την διαφορετικότητά σου, έχοντας ως «κοινό» ή συνοδοιπόρους άτομα χωρίς «κολλήματα» και ταμπού. Επιπλέον, φαίνεται να έρχεται μια αποκάλυψη που μπορεί να αλλάξει τα πάντα!

Καρκίνος

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει απροσδόκητες καταστάσεις στα οικονομικά σου οπότε μην θεωρείς τίποτε σίγουρο, αντίθετα σήμερα, οι «συνήθεις διαδικασίες» και οι κανόνες δεν ισχύουν. Ευκαιρία λοιπόν για να κυνηγήσεις κάτι extreme! Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις νέους φίλους, οι οποίοι δεν έχουν «κολλήματα» και διαπνέονται από ένα ανοικτό πνεύμα, φαίνεται μάλιστα πολύ πιο πιθανή μια υποστήριξη ή συμπαράσταση από «ξένους», παρά από «δικούς σου» ανθρώπους. Όσον αφορά όμως σε μια τρέχουσα φιλία σου, κινδυνεύει να διακοπεί απότομα και «σοκαριστικά».

Λέων

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια νέα αρχή στην ζωή σου, συνυφασμένη με «άθλους» και κατακτήσεις. Μόνο πρόβλημά σου βέβαια είναι η βιασύνη αλλά και ένας φανατισμός ή κυνισμός, που σε κάποιες περιπτώσεις θα κάνει τους άλλους να εξανίστανται! Σε κάθε περίπτωση βέβαια μπορείς να εργαστείς εντατικά ή να αθληθείς, προκειμένου να εκτονώσεις την περίσσεια ενέργεια με έναν δημιουργικό τρόπο. Επιπλέον αναμένονται αλλαγές κι ανατροπές στην καριέρα σου κι όσο πιο γρήγορα αποδεχτείς την νέα κατάσταση, τόσο το καλύτερο για σένα, το τέλειο δε είναι να την προκαλέσεις.

Παρθένος

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού σου συνιστά να «έχεις μάτια και στην πλάτη», αφού πολλά είναι αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο και αν τα αφήσεις να εξελιχθούν, τότε σίγουρα θα τα βρεις μπροστά σου. Έχεις ωστόσο το momentum για να πετύχεις έναν μικρό θρίαμβο κινούμενος κι εσύ κρυφά. Επιπλέον, καλό είναι να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, αποφεύγοντας ότι επιβαρύνει την καρδιά και το κυκλοφορικό σου. Επιπλέον, δρομολογούνται απροσδόκητες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου κι εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι το ότι σήμερα οι «συμβατικές» επιλογές δεν έχουν τύχη.

Ζυγός

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού «ανακατεύει» τις διαπροσωπικές σχέσεις σου με οικονομικά ζητήματα, ενώ αναφορικά με τις συλλογικές δράσεις σου, έχεις την τάση να «κάψεις τα χλωρά μαζί με τα ξερά», γι’ αυτό πριν δράσεις προσπάθησε να βάλεις το μυαλό σου σε μια τάξη και βέβαια μην παρασύρεσαι από κρίσεις, που μπορεί να είναι και… πρόωρες! Επιπλέον, μπορεί να σου φέρει ένα ξαφνικό κέρδος, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «στιλάτο». Αν όμως έχεις να λαμβάνεις από κάπου, μάλλον θα… περιμένεις επί ματαίω, αφού κάτι απρόβλεπτο θα «κλείσει την ροή».

Σκορπιός

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού σε κάνει περισσότερο βιαστικό/η και απρόσεκτο/η, κάτι που μπορεί να θίξει την δημόσια εικόνα σου, αφού μπορεί να εκτεθείς απέναντι σε πρόσωπα που έχουν λόγο στην ζωή σου. Ίσως μάλιστα να υπάρξει ένα ξέσπασμα από εκείνα που… όλοι/ες φοβούνται! Επιπλέον καθιστά πολύ πιο γόνιμες τις νέες ή «αδόκιμες» συνεργασίες σου, σε αντίθεση με τις ήδη υπάρχουσες ή τις «νορμάλ», που μάλλον δεν έχουν τύχη. Επιπλέον τα εύκολα γίνονται δύσκολα και τα δύσκολα πολύ πιο απλά κι αν κινηθείς σε πρωτοποριακή κατεύθυνση, τότε η επιτυχία σου είναι θέμα χρόνου.

Τοξότης

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού προσδίδει στις επαφές και τις μετακινήσεις σου έναν έντονο όσο και απρόβλεπτο χαρακτήρα, ίσως μάλιστα να σε παρασύρει σε υπερβολές στην συμπεριφορά ή τις επιλογές σου, δίνοντας τροφή για περαιτέρω σχόλια. Προσπάθησε λοιπόν να μην παρασύρεσαι από το θυμικό σου και να κινηθείς με μέτρο και στρατηγική, θέτοντας έναν στόχο την φορά. Επιπλέον, η τάση σου να ξεφύγεις από τα «τετριμμένα» στην δουλειά σου, σε ωθεί να υιοθετήσεις νέες πρακτικές και το καλό είναι πως μέσω αυτών θα μπορέσεις να πετύχεις το θεωρητικά «ακατόρθωτο»!

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, μπορεί μάλιστα να αποκομίσεις ένα μεγάλο κέρδος, αν ρισκάρεις. Από την άλλη πλευρά αν προκύψουν διαφωνίες και ανταγωνισμοί, είναι σκόπιμο να ακολουθήσεις την οδό της συνεννόησης για να μην γίνουν όλα «γης μαδιάμ»! Επιπλέον, μπορεί να ασχοληθείς με ένα χόμπι «για λίγους», όσον αφορά όμως τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, τείνουν να διαταραχθούν… βάναυσα, εξ αιτίας παραλογισμών ή «ανήκουστων» καταστάσεων. Αν πάντως έχεις παιδιά, προνόησε για την ασφάλειά τους.

Υδροχόος

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει μια «τρέλα», τόσο στην δική σου διάθεση όσο και των άλλων κι ίσως κληθείς να διαχειριστείς «αλλοπρόσαλλες» ή αντιφατικές καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα αποκαλυφθούν ξεκάθαρα οι προθέσεις αλλά και τα δυνατά ή αδύνατα σημεία του καθενός. Επιπλέον, αναμένονται αλλαγές και ξαφνικά «μπουρίνια» στο σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου κάθε έννοια «κοινής ειρήνης» πάει… περίπατο και καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος/η για το οτιδήποτε. Μπορείς ωστόσο να προκαλέσεις κι εσύ την… ταραχή!

Ιχθύες

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει την… επανάσταση στα εργασιακά σου, σπέρνοντας ενίοτε στο διάβα σου άτομα που είτε αυθαιρετούν, είτε δεν παίρνουν από λόγια. Ως αρνητικό ενδεχόμενο πάντως η… απόλυση σε καταδιώκει, στα καλά καθούμενα! Επιπλέον, αναμένονται απροσδόκητα συναπαντήματα και ξαφνικές ανατροπές στην καθημερινότητά σου, ενώ είναι πιθανό να βιώσεις κάτι που γίνεται «μια στο εκατομμύριο», γι’ αυτό μην δίνεις όρκο για τίποτε! Παράλληλα, καλό είναι να φροντίσεις για την υγεία και την διατροφή σου, αλλάζοντας αν χρειαστεί μια αγωγή.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε