12/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

12/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 14:31 Δημιουργία 12/07/19, 14:20

Κριός

Ο έρωτας φορά τα… επαναστατικά του, με συνέπεια ο βαθμός της ευτυχίας σου να είναι ευθέως ανάλογος με κατά πόσον είσαι απαλλαγμένος/η από ταμπού και προκαταλήψεις. Κι αν γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε γοητεύσει με το στυλ του, μην βιαστείς να του προτείνεις μια «συμβατική» σχέση, αφού έτσι θα το… διώξεις μακριά! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, προσπάθησε να είσαι ανοικτός/η σε καινοφανείς πρακτικές.

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα βρεις ανταπόκριση, ίσως μάλιστα να υπάρξει μια εξέλιξη που θα σε… καταπλήξει αλλά σε κάθε περίπτωση οι τελικές αποφάσεις είναι δικές σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση πρότεινε στο ταίρι σου ένα ταξίδι, ιδιαίτερα αν έχουν υπάρξει πρόσφατες τριβές ή διαφωνίες μεταξύ σας, ώστε να αποκατασταθούν οι σχέσεις σας. Αντίθετα αν παραμείνετε «εντός των τειχών» μόνον… καβγάδες θα αποκομίσετε!

Δίδυμοι

Είσαι «ανεβασμένος/η», κάτι βέβαια που σε κάνει ακόμη πιο επιθυμητό/η στους άλλους. Να θυμάσαι βέβαια ότι αυτό συνδυάζεται μεν με την καλοπέρασή σου αλλά δεν διασφαλίζει την σταθερότητα ή την διάρκεια στις σχέσεις σου, ούτε βέβαια κάποιες πιο ποιοτικές προδιαγραφές, ως προς τα συναισθήματα. Επιπλέον, είναι το ίδιο πιθανό να κάνεις μια νέα κατάκτηση, όσο και να κόψεις τον… βήχα σε κάποιον/α που σε παρενοχλεί στον δρόμο.

Καρκίνος

Υποψήφιοι/ες συνωστίζονται στην «αυλή» σου και τα εύσημα ή τα κολακευτικά σχόλια που συγκεντρώνεις σε «ανεβάζουν» ψυχολογικά. Δεν θέλει όμως και πολύ να αρχίσουν να «σφάζονται στην ποδιά σου» για το ποιος/α θα κερδίσει την εύνοια σου, δραματοποιώντας αρκετά την κατάσταση. Ωστόσο σε ανάλογα δύσκολη θέση μπορεί να βρεθείς κι εσύ αν «κολλήσεις» σε ένα πρόσωπο, που δεν σε σέβεται αλλά «σε παίζει»!

Λέων

Η καρδιά σου κτυπά πιο… δυνατά κι είσαι έτοιμος/η να «ριχτείς» σε μια περιπέτεια, διεκδικώντας αν χρειαστεί το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που φαίνεται να «αξίζει τον κόπο». Ωστόσο να θυμάσαι ότι αν «πας γυρεύοντας» για περιπέτειες μπορεί και να μην το αντέξεις τελικά. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε κάτι «ύποπτο» συμβαίνει, είτε με το ταίρι σου, είτε με τις δικές σου… πονηρές αναζητήσεις!

Παρθένος

Κάτι κρυφό είναι «στα σκαριά» και αν είσαι μόνος/η, τότε… καλή διασκέδαση! Το πρόβλημα βέβαια είναι το τι… γίνεται στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση, αφού πέρα από το ηθικό ζήτημα που τίθεται για σένα, ίσως τα φέρει έτσι η ζωή που τελικά να διαπιστώσεις ότι τα «κρυφά» δεν είναι μόνον δικό σου «προνόμιο»! Ότι κι αν γίνει πάντως, φρόντισε να τηρήσεις τα μέτρα υγιεινής και προστασίας στις επαφές σου.

Ζυγός

Φιλικές και ερωτικές σχέσεις… μπερδεύονται μεταξύ τους και τελικά, τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν με «φασαριόζικο» τρόπο, αφού παντού καιροφυλακτούν οι ανταγωνιστές! Καλό είναι επίσης να μην «άγεσαι και φέρεσαι» από τα καπρίτσια των άλλων αλλά να δείξεις χαρακτήρα. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μην «τραβήξεις» στα άκρα μια διαφωνία, αφού οι προοπτικές ενός χωρισμού δεν είναι και τόσο… μακρινές!

Σκορπιός

Ο Άρης και ο Ουρανός φέρνουν νέες προκλήσεις, είτε πρόκειται για εκείνες που απευθύνονται σε σένα, είτε για κάποιες που… εκπορεύονται από σένα! Ίσως μάλιστα η ερωτική σου ζωή να αποκτήσει κι ένα «άρωμα» εξωτερικού. Υπάρχουν ωστόσο και κάποιες «δυνατές» αποκαλύψεις ή ανατροπές που έρχονται κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να «σπάσει η στάμνα», που τόσες φορές πήγε και ήρθε στην βρύση!

Τοξότης

Μια μάλλον… περιπετειώδης γνωριμία μπορεί να σου ανεβάσει την ψυχολογία, ενώ ίσως πάρεις κι ένα «καυτό» μήνυμα από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο, αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα σχέση, χωρίς «αστερίσκους» και παράλληλες καταστάσεις στην πράξη θέλει πολύ… δουλειά ακόμη για να «δέσει το γλυκό»! Επιπλέον, είναι πιθανό να ενοχληθείς από την παρέμβαση ενός γνωστού ή συγγενή στα προσωπικά σου.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι εύκολο να γοητεύσεις κάποιονα με την φυσική σου παρουσία, ίσως μάλιστα να «δέσει» μια υπόθεση που «παίχτηκε» στο παρασκήνιο, σε κάθε περίπτωση όμως η εύνοιά σου εξαντλείται σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, αφού δεν υπάρχει το επιθυμητό βάθος συναισθημάτων! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μήπως η προδιάθεσή σου να φλερτάρεις, δημιουργήσει κάποια «θέματα».

Υδροχόος

Το σύμπαν αναλαμβάνει… εργολαβικά την ερωτική ικανοποίησή σου, μπορείς λοιπόν να έχεις μια δυνατή εμπειρία με το ταίρι σου ή ακόμη και με ένα πρόσωπο που συναντάς για πρώτη φορά. Στην συνέχεια όμως αναμένεται να προκύψουν ζήλειες και ανταγωνισμοί, που σίγουρα θα σε κάνουν να αγωνιάς και να υποφέρεις, είτε προκαλέσεις εσύ μια «σκηνή», είτε πέσεις θύμα ενός «ξεσπάσματος».

Ιχθύες

Ένα… νούφαρο ταράζει τα «ύδατα» της προσωπικής σου ζωής και η επιθυμία σου για ένα πρόσωπο «φουντώνει»! Είναι λοιπόν εξαιρετικά πιθανό να βιώσεις πράγματα που ίσως και να υπάρχουν για καιρό στο μυαλό σου, είτε αυτό συμβεί με κάποιον/α πρώην, που επανέρχεται… δριμύτερος/η, είτε με μια νέα γνωριμία σε χώρο αναψυχής ή στις διακοπές σου. Σε κάθε περίπτωση όμως τήρησε τα αναγκαία μέτρα υγιεινής και προστασίας.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε