15/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

15/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:41 Δημιουργία 15/07/19, 09:31

Κριός

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να αναστατωθείς τόσο από κάποιον «πειρασμό», ώστε να… ξεχάσεις μονομιάς τις δεσμεύσεις σου, ίσως όμως να δεις να εκδηλώνεται και μια αντίστοιχη τάση από την πλευρά του/της συντρόφου σου ! Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο, που είναι μεν γοητευτικό αλλά έχει και τις απαιτήσεις του. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν φαίνεται να γλιτώνεις τις «μάχες».

Ταύρος

Το να ρισκάρεις ερωτικά με ένα πρόσωπο που συναντάς για πρώτη φορά, είτε σε ταξίδι, είτε στον δρόμο, δεν είναι βέβαια ότι το ασφαλέστερο αλλά με τον Άρη να «καπελώνει» την Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου, κάτι τέτοιο είναι μάλλον αντιπροσωπευτικό. Απλά να θυμάσαι πως η περιπέτεια σου έχει μια σχετικά… κοντινή ημερομηνία λήξης. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε αναμένονται… μπουρίνια!

Δίδυμοι

Το μάτι σου εξακολουθεί να «παίζει», το θέμα όμως είναι τι συναισθηματικό «βάθος» μπορεί να έχουν οι επιλογές σου, αφού το πιθανότερο είναι να περάσεις καλά μεν αλλά είτε να βαρεθείς γρήγορα, είτε να διαπιστώσεις ότι χωρίς τα λεφτά τα πράγματα θα ήταν κατά πολύ διαφορετικά. Ας μην βιαστείς λοιπόν να τα δώσεις όλα για να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο, ούτε να θεωρήσεις πως η σχέση μιας βραδιάς θα έχει και συνέχεια.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη και ο Άρης σηματοδοτούν την έναρξη μιας «νέας εποχής» στην προσωπική σου ζωή, η οποία εμπεριέχει ακόμη μεγαλύτερο πάθος αλλά και καταστάσεις ζήλειας Κι αν μεν είσαι μόνος/η σου, τότε καλό «κυνήγι» αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μια «ταραχή» θα την περάσεις! Να θυμάσαι πάντως ότι την ίδια στιγμή που θα «πολιορκείσαι» από κάποιον/α άλλον/η, θα είναι δύσκολο να έχεις αυτόν/η που θέλεις!

Λέων

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σε αναστατώσει τόσο, μέσω μιας «θελκτικής» παρουσίας, ώστε να ξεχάσεις μονομιάς όρκους και υποσχέσεις, ίσως μάλιστα να γίνουν όλα στα… κρυφά! Αν όμως είσαι μόνος/η είναι πιθανόν να γνωρίσεις ένα πρόσωπο, με το οποίο να υπάρξει μια… πληρέστερη συνέχεια, παρότι σε πρώτη φάση υπάρχουν κάποιοι εμφανείς ανταγωνισμοί.

Παρθένος

Σήμερα οι προτάσεις πέφτουν βροχή κι αν δεν πεις ένα ξεκάθαρο «όχι» μπορεί να την «πατήσεις», μπλέκοντας μάλιστα σε μια κατάσταση που έχει τις ζήλειες και τα «κολλήματα» της! Επιπλέον, επειδή η περιέργειά σου μπροστά στο άγνωστο είναι… ασυμμάζευτη, τόσο που να μην υπολογίζεις τίποτε, πρόσεξε όμως μήπως τελικά η υπόσχεση για μια «σούπερ» εμπειρία της… νύχτας, αποδειχθεί σκληρή ακόμη και για τα δικά σου «δόντια»!

Ζυγός

Αν είσαι μόνος/η, τότε ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να σου συστήσει ένα πρόσωπο ο οποίο παρουσιάζει ενδιαφέρον. Μάλιστα, ακόμη κι αν σε πρώτη φάση η υπόθεση θυμίζει συνοικέσιο, η συνέχεια θα σε εκπλήξεις ευχάριστα. Από την άλλη μπορεί να κάνεις κι εσύ ανάλογες εξυπηρετήσεις. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε καλό είναι να αποφύγεις τους πειρασμούς, αν όμως υποκύψεις, κοίτα να το ευχαριστηθείς!

Σκορπιός

Αν είσαι μόνος/η, μπορείς να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα, με πάθος, ρομαντισμό και όλα εκείνα που συνθέτουν το κλασικό ερωτικό «παιχνίδι». Ίσως μάλιστα αιτία κι αφορμή να γίνει ένα ταξίδι, με την εξουσία που ασκείς να είναι το καλύτερο «αφροδισιακό»! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, όλα αυτά συνιστούν πρόβλημα, αφού παρά τις «εύσχημες» δικαιολογίες σου, αργά ή γρήγορα θα λάμψει η αλήθεια!

Τοξότης

Το ενδιαφέρον των άλλων για σένα αυξάνεται, ωστόσο δεν θα έπρεπε να πάρεις… πολύ στα σοβαρά υποσχέσεις και «ταξίματα», αφού το πιθανότερο είναι να μην πραγματοποιηθούν, κάτι που θα σε «χαλάσει» αργότερα. Επιπλέον, μπορεί να παρενοχληθείς σεξουαλικά σε δημόσιο χώρο. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να μην… τάζεις εσύ πράγματα που δεν γίνονται και δώσε χαρά στο ταίρι σου, δωρίζοντάς του κάτι απλό και όμορφο!

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη απέναντί σου και τον Άρη στον 8ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να αναλάβεις… δράση, πληρώνοντας μάλιστα αδρά για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες του προσώπου που σε ενδιαφέρει! Ποτέ μην πιστέψεις ωστόσο ότι αυτό φτάνει για να εκπορθήσεις μια καρδιά ή πολύ περισσότερο να την κρατήσεις για πάντα κοντά σου αφού μόλις σου τελειώσουν τα χρήματα, θα εκπνεύσει και ο… «μεγάλος έρωτας»!

Υδροχόος

Ο Άρης σε φέρνει… πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με την δουλειά σου κι αν πραγματικά το επιθυμείς μπορείτε να ξεκινήσει μια «θυελλώδης» σχέση, που θα «τρέξει» γρήγορα, ανεξάρτητα με το αν κινδυνεύει να «καεί» εξ ίσου σύντομα. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε… συμμαζέψου, αφού όλα θα βγουν στο φως! Επιπλέον, μην παραλείψεις να πάρεις τα δέοντα μέτρα ασφαλείας και προφύλαξης.

Ιχθύες

Με τον αστρικό Άρη να είναι «καβάλα» στην τροπική Αφροδίτη, το πιο εύκολο είναι βέβαια να πείσεις τον άνθρωπο σου να σε ακολουθήσει σε μια «ονειρική βραδιά» αλλά αν πρόκειται για μια νέα γνωριμία πρόσεξε μην πέσεις θύμα του πάθους σου. Έτσι κι αλλιώς πάντως η ανανέωση είναι ζητούμενη κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα πρέπει να την αναθερμάνεις, επιστρατεύοντας ίσως το γνωστό παιχνίδι στης ζήλειας!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε