16/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

16/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:26 Δημιουργία 16/07/19, 09:02

Κριός

Φαίνεται πως οι προτεραιότητές σου είναι κυρίως επαγγελματικές ή οικογενειακές, πάντα όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο να συνδυάσεις καθήκοντα και έρωτες! Αν όμως «ξανοιχτείς» σε μια υπόθεση με αντίζηλους, ενδέχεται να εγκλωβιστείς σε μια κατάσταση αντεγκλήσεων, «χάνοντας» τον εαυτό σου και την ηρεμία σου. Μπορείς λοιπόν να ανταποκριθείς σε ένα ερωτικό παιχνίδι, μόνον αν έχεις πλήρη ελευθερία κινήσεων.

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, γύρω σου υπάρχει σίγουρα ερωτικό ενδιαφέρον, πρόσεξε όμως μήπως πρόκειται τελικά για το μέρος ενός σχεδίου, που αποσκοπεί στην εύνοια σου με καθαρά ωφελιμιστικά κριτήρια. Πρόσεξε ακόμη τις επαφές σου στον κόσμο της… νύχτας. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να «μπουν λόγια», από ένα άτομο, που σε θέλει για λογαριασμό του και το κακό είναι ότι μπορεί να έχει και δίκιο!

Δίδυμοι

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα βρεις αυτά που ζητάς δίπλα στο ταίρι σου και δεν χρειάζεται να ψάχνεις αλλού, όσο κι αν σε δελεάσουν! Αν πάλι είσαι μόνος/η. βρίσκεσαι πολύ κοντά στο να ζήσεις κάτι «σούπερ», για να σου είναι όμως ευχάριστο, φρόντισε να βρεθείς με ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις και το εμπιστεύεσαι, αφού σε διαφορετική περίπτωση μια «περιπέτεια» θα εξελιχθεί σε τραυματική εμπειρία.

Καρκίνος

Στην παρούσα φάση, ο… πολύς Πλούτωνας δεν ευνοεί τα προσωπικά σου, αντίθετα το πιθανότερο είναι να πέσεις θύμα του πάθους σου ή μιας συναισθηματικής χειραγώγησης, που «ποντάρει» στα… χαμηλότερα των ενστίκτων σου! Μπορείς ωστόσο να τελειώσεις μια κατάσταση που όχι μόνον δεν έχει τίποτε να σου προσφέρει αλλά σε κρατά «καθηλωμένο/η» και σου αφαιρεί το δικαίωμα σου στον υγιή έρωτα!

Παρθένος

Ο Άρης και ο Πλούτωνας φέρνουν από κοινού μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, ικανή να σε «απογειώσει» αλλά και να σε κάνει να αγνοήσεις αρχές και κανόνες που μέχρι τώρα διασφάλιζαν τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Επιπλέον, φαίνεται πως μια αποκάλυψη αλλάζει άρδην τα δεδομένα, αφού κλονίζεται η εμπιστοσύνη σου, σε καμία περίπτωση όμως μην τα βάψεις μαύρα, αφού το ζητούμενο είναι να «ξυπνήσεις»!

Ζυγός

Αν είσαι μόνος/η, τα «μέτωπα» είναι ανοικτά κι είναι το ίδιο πιθανό να υπάρξει μια εκδήλωση «ενδιαφέροντος» από ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο ή από κάποιο άτομο στην παρέα σου. Να ξέρεις πάντως ότι αν «ενδώσεις», θα… χαρείς μεν σε πρώτη φάση αλλά στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι περιορίζονται οι ελευθερίες σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να καταρρεύσει, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Σκορπιός

Τα έντονα πάθη που σε πολιορκούν, θα σε φέρουν… τουλάχιστον σε δίλημμα, αλλά αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να πάρεις στα σοβαρά κάποιες συμπεριφορές, που εκπορεύονται από χαμηλά ένστικτα ή έναν κακώς εννοούμενο εγωισμό και απλά δεν σου αξίζουν. Αλλιώς, ενδέχεται να γίνεις κι εσύ «μπουρλότο», για «να βάλεις στην θέση του» κάποιον/α αλλά με λάθος τρόπο.

Τοξότης

Μια ερωτική πρόσκληση δείχνει ικανή να σε ξεσηκώσει και να πάρεις τους… δρόμους προκειμένου να βρεθείς κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, εδώ όμως είναι που μπορεί να υπάρξουν αναποδιές και τελικά η «αποστολή» σου να μην ευοδωθεί! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον 8οηλιακό οίκο σου ενισχύει την πιθανότητα να συμβεί κάτι «στα κρυφά», όχι όμως μόνον από σένα αλλά και από το… ταίρι σου!

Αιγόκερως

Συναισθηματικά τείνεις προς την απογοήτευση και την «μαυρίλα», αυτό όμως μπορεί να οφείλεται σε καταστάσεις που συμβαίνουν στο περιβάλλον σου κι όχι κατ’ ανάγκη στην δική σου προσωπική ζωή. Από την άλλη πλευρά το… καλό σεξ είναι πάντα μια λύση, αφού θα σε κάνει να ξεχάσεις πίκρες και φαρμάκια! Επιπλέον, ένα πρόσωπο μπορεί να αποπειραθεί να σε «σκλαβώσει», προσφέροντάς σου κάτι μοναδικό σε είδος.

Υδροχόος

Ο Άρης κάνει «το αίμα σου να βράζει» και είναι δύσκολο να αντισταθείς σε «πειρασμούς», που δεν αποκλείεται να έχουν και κάτι το «επιλήψιμο», αφού μπροστά στην… ηδονή της κατάκτησης ενός προσώπου, όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα! Ίσως βέβαια να πέσεις εσύ θύμα μιας «ανάρμοστης» συμπεριφοράς, που θα «σε βγάλει από τα ρούχα σου», σε κάθε περίπτωση όμως τήρησε τα δέοντα μέτρα υγιεινής και προστασίας.

Ιχθύες

Το ενδιαφέρον των άλλων στρέφεται επάνω σου, κάτι που σε βοηθά να μεγαλώσεις ακόμη περισσότερο τον κύκλο των θαυμαστών ή θαυμαστριών σου. Εσύ όμως φαίνεται να αδιαφορείς για όλα αυτά και μοιάζεις «κολλημένος/η» σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, εξ αιτίας του «μυστηρίου» που το περιβάλλει και το οποίο σου υπόσχεται μεν πολλά, χωρίς όμως να είναι βέβαιο κι ότι θα τα πραγματοποιήσει!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε