Πώς επηρεάζει η Σεληνιακή έκλειψη το ζώδιό σου

Πώς επηρεάζει η Σεληνιακή έκλειψη το ζώδιό σου

ΖΩΔΙΑ UPD 09:51 Δημιουργία 16/07/19, 09:32

Κριός

Η Σεληνιακή έκλειψη σηματοδοτεί ένα «τέλος πραγμάτων» που μπορεί να αναφέρεται είτε στο κλείσιμο ενός κύκλου στην καριέρα σου, είτε στην αλλαγή «αφεντικού». Επιπλέον, σε φέρνει ενώπιον καταστάσεων που η αντιμετώπισή τους υπερβαίνει τις δυνατότητές σου, εκτός πια κι αν υιοθετήσεις κι εσύ αθέμιτα μέσα. Παράλληλα, με τον Άρη στον Λέονταείναι πολύ πιθανό θα βρεθείς σε… έξαψη, είτε δημιουργική, είτε λόγω της συμπεριφοράς και των επιλογών ενός αγαπημένου σου προσώπου, ίσως όμως όλα αυτά να είναι μια καλή αφορμή για να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου.

Ταύρος

Η Σεληνιακή έκλειψη πάει να σε… μπλέξει σε περιπέτειες με άτομα του περιθωρίου, ενώ οφείλεις να είσαι πιο καχύποπτος/η σε σχέση με το τι υπογράφεις ή που κινείσαι. Επιπλέον, είναι πιθανό να αχρηστευτεί κάτι που χρησιμοποιείς στις μετακινήσεις ή την επικοινωνία σου αλλά και να μάθεις ή να δεις κάτι δυσάρεστο. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέονταμπορεί να προκαλέσει μια αναστάτωση τόσο στην οικογενειακή, όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται κιόλας να «ξεσπιτωθείς» εξ αιτίας κάποιων εργασιών ή μιας έκτακτης κατάστασης ή απλά να «τα τσουγκρίσεις» με τους οικείους σου.

Δίδυμοι

Η Σεληνιακή έκλειψη σε καλεί να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι σε μια πρόταση οικονομικού περιεχομένου, αφού είναι πιθανό να γίνεται εκ του πονηρού ή να κρύβει μελλοντικές παγίδες, ιδιαίτερα στην περίπτωση μιας χρηματοδότησης. Αν βέβαια είσαι τυχερός/η μπορεί να λάβεις και μια κληρονομιά ή μια αποζημίωση. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου, αφού δεν θέλει και πολύ για να… πέσεις σε τοίχο, μεταφορικά και κυριολεκτικά! Αντίθετα, στο πνευματικό πεδίο μπορείς να κάνεις μια σημαντική συνειδητοποίηση.

Καρκίνος

Η Σεληνιακή έκλειψη σου επισημαίνει ότι οι όροι μιας συνεργασίας αλλά και οι προθέσεις των άλλων απέναντι σου, θέλουν περισσότερο «ψάξιμο», αφού κανείς δεν είναι αυτό που δηλώνει ή φαίνεται. Επιπλέον σε φέρνει σε επαφή με άτομα που κυριαρχούνται από πάθη ή εμμονές, κάτι που σίγουρα δεν είναι… καλό σημάδι για την εξέλιξη μιας μεταξύ σας σχέσης. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα φέρνει ένα οικονομικό δίλημμα, αφού από την μια πλευρά υπάρχουν ανάγκες ή επιθυμίες που πρέπει να καλυφθούν, από την άλλη όμως οι αντικειμενικές συνθήκες επιβάλλουν… λιτότητα!

Λέων

Η Σεληνιακή έκλειψη σε παραπέμπει σε παιχνίδια εξουσίας και υπόγειες διεργασίες στην δουλειά σου κι όχι μόνο με επαγγελματικά κριτήρια αλλά με προσωπικά. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να αποφύγεις διατροφικές καταχρήσεις αλλά και οτιδήποτε ανθυγιεινό, τσεκάροντας τα είδη που καταναλώνεις. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να αναδείξει έντονες ανταγωνιστικές τάσεις στις συναλλαγές σου κι ίσως κάποια στιγμή να ξεσπάσεις κατά… δικαίων και αδίκων! Πέρα από τα νεύρα όμως, προσπάθησε να κινηθείς με στρατηγική, αφού μόνον οι αμοιβαίες υποχωρήσεις θα φέρουν αποτέλεσμα.

Παρθένος

Η Σεληνιακή έκλειψη σε ωθεί να κινηθείς στα όρια του απόλυτου, δραματοποιώντας στο έπακρο προσωπικές καταστάσεις κι ίσως κάποια στιγμή να χάσεις τον έλεγχο, προβαίνοντας σε ενέργειες που δεν σε… τιμούν! Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να πέσεις κι εσύ θύμα πρακτικών χειραγώγησης ή μιας αρκετά στενόχωρης και πνιγηρής κατάστασης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Παράλληλα, με τον Άρη στον Λέοντα να… πηγαίνει γυρεύοντας για μπελάδες, οφείλεις πρωτίστως να προσέξεις την υγεία σου αλλά και τους διάφορους «βαλτούς». που «στήνουν» καταστάσεις εναντίον σου.

Ζυγός

Η Σεληνιακή έκλειψη σε καλεί να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» στον σπίτι σου, ίσως μάλιστα να ανακαλύψεις αντικείμενα που συνδέονται με ένα δυσάρεστο παρελθόν και ευκαιρίας δοθείσης να τα ξεφορτωθείς οριστικά. Δεν αποκλείεται ωστόσο να υπάρξει μια αρκετά δύσκολη εξέλιξη σε κάποιον οικείο σου ή να προκύψουν μίση και πάθη με αιτία τα περιουσιακά. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να «πάρεις πάνω σου» ένα κοινωνικό ή συλλογικό ζήτημα, ωστόσο η πρωτοβουλία σου μπορεί να συναντήσει ισχυρές αντιδράσεις, από κάποιους/ες που έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων.

Σκορπιός

Μια είδηση μπορεί να επιβεβαιώσει τους φόβους σου, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να «ξεκόψεις» με ένα άτομο που σου παίζει παιχνίδια. Επιπλέον, η Σεληνιακή έκλειψη φέρνει αναζητήσεις στο άγνωστο, που… καλό είναι να εξαντληθούν σε πνευματικό επίπεδο, αφού στον έξω κόσμο θα ταλαιπωρηθείς! Παράλληλα, με τον Άρη στον Λέοντα, ένα πρόσωπο που «έχει λόγο» στην ζωή σου, διαφωνεί με τον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα κι ίσως τελικά δεν αποφύγεις μια «ηχηρή» σύγκρουση. «κι. αν σ’ αρέσει μπάρμπα Λάμπρο, ξαναπέρνα από την Άνδρο»!

Τοξότης

Η Σεληνιακή έκλειψη σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο στα οικονομικά σου κι είναι σκόπιμο να απαλλαγείς από ότι δεν χρειάζεσαι αλλά και να αποφύγεις τις σημαντικές αγορές ή πολύ περισσότερο τις κακοτοπιές ενός δανεισμού, αφού δεν θα μπορέσεις να τον εξυπηρετήσεις μελλοντικά. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, επειδή ωστόσο υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ταλαιπωρηθείς από μηχανικά προβλήματα ή ακόμη κι ένα ατύχημα, καλό είναι να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο και γενικότερα στις πνευματικές αναζητήσεις σου.

Αιγόκερως

Η Σεληνιακή έκλειψη σε φέρνει σε επαφή με την «σκοτεινή πλευρά» της ζωής, εκείνο όμως που δεν πρέπει να γίνει είναι το να παρασυρθείς σε αυτοκαταστροφικές επιλογές, που απορρέουν είτε από μια «απόγνωση», είτε από ένα ανεξέλεγκτο πάθος κι εδώ το μόνο αντίδοτο είναι το να κλείσεις εσπευσμένα τους λογαριασμούς σου με τον… κακό σου εαυτό! Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές αλλά και από έντονες δικές σου επιθυμίες, που θα σε αφήσουν «ρέστο/η»! Επιπλέον, μην πάρεις κάποιο οικονομικό ή επενδυτικό ρίσκο, αφού δεν θα «σου βγει».

Υδροχόος

Με την Σεληνιακή έκλειψη να βγάζει στην επιφάνεια τις «βρωμιές», φαίνεται ότι έχεις πολλά να ανακαλύψεις δουλεύοντας μόνος/η και μακριά από ανεπιθύμητες «παρεμβολές». Επιπλέον, όμως είναι σκόπιμο να αποφύγεις «επιλήψιμες» πρακτικές αλλά και οτιδήποτε το ανθυγιεινό στην διατροφή σου. Παράλληλα, με τον Άρη απέναντί σου, κάποιος/α φαίνεται να παίρνει την… άγουσα προς τα αποδυτήρια, ύστερα από το τέλος μια συνεργασίας που δεν πάει άλλο, πρόσεξε όμως και τους δικούς σου «άτσαλους» χειρισμούς, που μπορεί να απειλήσουν μέχρι και την σωματική σου ακεραιότητα.

Ιχθύες

Με την Σεληνιακή έκλειψη να «σκοτεινιάζει» τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, φαίνεται ότι κάποιος/α φίλος/η θα αποπειραθεί να σε χειραγωγήσει ή να σε εκμεταλλευτεί, ίσως όμως να πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη φάση που περνά. Τα ανάλογα ισχύουν δε και στην περίπτωση της συμμετοχής σου σε μια συλλογικής προσπάθεια. Παράλληλα, με τον Άρη στον Λέοντα να «στοχεύει» την υγεία σου, κινδυνεύεις από κατάγματα και τραυματισμούς. Επιπλέον, στην δουλειά σου φαίνεται να ξεσπά μια σύγκρουση, ενώ δεν αποκλείεται να χαλάσουν και μηχανήματα που χρησιμοποιείς.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε