17/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

17/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:32 Δημιουργία 17/07/19, 09:24

Κριός

Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην σεξουαλική σου έκφραση κι είναι πιθανό να βιώσεις κάτι δυνατό και «αισθαντικό», είτε με το ταίρι σου, είτε με μια νέα γνωριμία. Κατά τα άλλα, πολλά από αυτά που μέχρι χθες δεν σε ενοχλούσαν, αρχίζουν πλέον να γίνονται «κόκκινο πανί», αυτό όμως δεν σημαίνει πως… σώνει και καλά έχεις δίκιο! Προσπάθησε λοιπόν να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου, αφού μαζί με τα «ξερά» θα κάψεις και κάποια «χλωρά»!

Ταύρος

Φαίνεται πως αγχώνεσαι και στενοχωριέσαι χωρίς απαραίτητα να υπάρχει ουσιαστικός λόγος για κάτι τέτοιο. Πρόσεξε λοιπόν μήπως μεταφέρεις την πίεση στον άνθρωπο σου, συμβάλλοντας τελικά σε μια κρίση που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί! Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, μπορείς μεν να προετοιμάσεις το έδαφος εμπλουτίζοντας τον κύκλο των γνωριμιών σου αλλά μέχρι εκεί!

Δίδυμοι

Φαίνεται πως αγχώνεσαι και στενοχωριέσαι χωρίς απαραίτητα να υπάρχει ουσιαστικός λόγος για κάτι τέτοιο. Πρόσεξε λοιπόν μήπως μεταφέρεις την πίεση στον άνθρωπο σου, συμβάλλοντας τελικά σε μια κρίση που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί! Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, μπορείς μεν να προετοιμάσεις το έδαφος εμπλουτίζοντας τον κύκλο των γνωριμιών σου αλλά μέχρι εκεί!

Καρκίνος

Οι καταστάσεις σε πιέζουν να αποφασίσεις με… ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις αλλά εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι σε αυτήν την φάση ένα νέο ξεκίνημα θα αποβεί προβληματικό στην εξέλιξη του. Κλείσε λοιπόν πρώτα τους «λογαριασμούς» σου κι ύστερα βλέπεις. Έτσι κι αλλιώς πάντως φαίνεται πως οι δουλειές και οι υποχρεώσεις σου έχουν τον πρώτο λόγο και δεν θα σου επιτρέψουν να αφοσιωθείς στα προσωπικά σου.

Λέων

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να διαταραχθεί, είτε από μια έξωθεν διεκδίκηση, είτε από την οργή σου απέναντι σε καταστάσεις που παραπέμπουν σε απιστία και κάποιος/α θα σου τις… ψιθυρίσει! Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε οι προτάσεις δεν θα σου λείψουν, φαίνεται όμως ότι έλκεις άτομα που έχουν την πρόθεση να σε χειραγωγήσουν, γι’ αυτό αν δεν… κρατιέσαι, μια νύχτα και πολύ τους είναι!

Παρθένος

Φαίνεται πως πλέον δεν χωρούν ημίμετρα στην προσωπική σου ζωή κι αν νοιώσεις ζορισμένος/η συναισθηματικά, μάλλον ήρθε η ώρα να πάρεις τις αποφάσεις σου απορρίπτοντας πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν στο 100%, ακόμη κι αν χρειαστεί να μείνεις μόνος/η. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με αρκετά βασανισμένη πορεία ζωής, που θα δράσει καταλυτικά στην ζωή σου.

Ζυγός

Οι κανόνες που διέπουν τις σχέσεις είναι εντελώς διαφορετικοί από εκείνους που ισχύουν στα επαγγελματικά σου και καλό είναι να μην συγχέεις τα πράγματα, αφού μια «χρήσιμη» σχέση του σήμερα, αύριο θα γίνει αδιάφορη, ας μην κάνεις λοιπόν τέτοιες υποχωρήσεις. Το καλύτερο πάντως για σένα είναι να απέχεις από κάθε είδους ερωτοτροπία, αφού στην καλύτερη περίπτωση θα βρεθείς να λύνεις προβλήματα άλλων.

Σκορπιός

Για την ώρα προέχει η σωστή… πληροφόρησή σου για τα τεκταινόμενα, ώστε να κινηθείς με ασφάλεια και προς την σωστή κατεύθυνση. Εξ άλλου δεν υπάρχει λόγος να βιαστείς για να αποφασίσεις κάτι συγκεκριμένο, αφού η ημέρα έχει κυρίως επαγγελματικές προτεραιότητες για σένα κι αν διασπάσεις τις δυνάμεις σου σε δύο «μέτωπα», το πιθανότερο είναι να αποσυντονιστείς και να τα κάνεις… θάλασσα!

Τοξότης

Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, φαίνεται πως έχεις την διάθεση να «μετρήσεις» τα υπέρ και τα κατά, καταλήγοντας ενδεχομένως σε μια συναισθηματική επιλογή που θυμίζει μάλλον… επαγγελματική συμφωνία! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν προοπτικές για την συνέχεια, σε κάθε περίπτωση όμως, μην μπεις στην διαδικασία να ξοδευτείς, προκειμένου να εντυπωσιάσεις το «πρόσωπο», δίνοντας λάθος μηνύματα.

Αιγόκερως

Στον έρωτα δεν χωρούν εύκολα τα λογικά σχήματα κι όσο κι αν προσπαθείς να θέσεις τα πράγματα υπό τον έλεγχο σου, το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι εσύ ο «κακός» της σχέσης. Αντίθετα όμως οι συμβουλές σου μπορεί να είναι πολύτιμες σε υποθέσεις άλλων. Κατά τα άλλα βέβαια… κάτι πρέπει να κάνεις και με την έντονα διεγερμένη σεξουαλικότητά σου, αφού αν δεν «εκτονωθεί», δεν θα ξέρεις τι θα σου φταίει!

Υδροχόος

Αν κάποιος/α σε ενοχλεί με τις επιλογές ή την συμπεριφορά του/της, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να απαλλαγείς από αυτόν/η, είτε με το καλό, είτε με το… ζόρι! Ωστόσο αν είσαι ήδη σε μια σχέση και προκύψουν εντάσεις με το ταίρι σου, προτίμησε να απομακρυνθείς προσωρινά στα πλαίσια του «από μακριά κι αγαπημένοι», αφού δεν αξίζει να πικραίνεστε ή να λογομαχείτε για κάτι που τελικά δεν είναι και τόσο ουσιαστικό.

Ιχθύες

Όσο κι αν θες να χαλαρώσεις και να «πιστέψεις» στην ευτυχία, η… σκληρή πραγματικότητα δεν σου το επιτρέπει, εκτός βέβαια κι αν σου αρέσει να υποφέρεις! Επιπλέον φαίνεται να υπάρχει ένα θέμα εμπιστοσύνης στην σχέση σου, ίσως μάλιστα να πιάσεις το ταίρι σου σε «ύποπτη» φάση . Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή πρόσεξε μήπως κάποιος/α «σου πάρει τα μυαλά», με υποσχέσεις που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε