18/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

18/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:04 Δημιουργία 18/07/19, 09:54

Κριός

Αν είσαι μόνος/η δεν έχεις παρά να «ρομαντζάρεις» αναζητώντας υποψήφιο ταίρι, ίσως μάλιστα μια πρόσκληση σε δείπνο ή μερικά ποτά να είναι το… ήμισυ του παντός! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μήπως παρασυρθείς σε μια «αμαρτωλή» επιλογή, που σίγουρα θα περιπλέξει τα πράγματα, όσο κι αν στο μυαλό σου είναι απλά μια περιπέτεια. Επιπλέον, μην παίρνεις επάνω σου τις ευθύνες άλλων.

Ταύρος

Θέλεις να πιστέψεις στο καλύτερο, πρόσεξε όμως μήπως τελικά αυτή η θετική σου προδιάθεση σε κάνει εύκολο θύμα ενός προσώπου, που επιδιώκει να σε εκμεταλλευτεί συναισθηματικά «τάζοντας» διάφορα! Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις ένα ερωτικό μήνυμα που θα σε «ανεβάσει». Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε σκηνικά του τύπου «δεν είναι αυτό που νομίζεις», μπορεί να την θέσουν σε σοβαρή δοκιμασία.

Δίδυμοι

Ο Δίας και ο Ποσειδώνας σχεδιάζουν για σένα τα καλύτερα, οπότε μην ανησυχείς για τίποτε. Αν είσαι μόνος/η το πιθανότερο είναι να βιώσεις κάτι «μεθυστικό» αλλά και αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα έχεις την ευκαιρία να ξαναζήσεις όμορφες στιγμές που κόντευες να τις… ξεχάσεις! Αν τώρα όλο αυτό στοιχειοθετεί μια ουσιαστική αναβίωση ή πρόκειται απλά για ένα «όνειρο απατηλό», είναι κάτι που θα κριθεί αργότερα.

Καρκίνος

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε με την δύναμη της φαντασίας σου μπορείς να παρακάμψεις κάθε δυσκολία, κρατώντας μόνον τις θετικές πλευρές της. Κι αν βέβαια μείνεις σταθερά προσηλωμένος/η σε αυτήν την πορεία, τότε θα συνεχίσεις να απολαμβάνεις τα καλά της… μονιμότητας! Αν όμως θελήσεις να μπεις σε μια νέα κατάσταση, τότε να θυμάσαι πως σύντομα θα επέλθει η «σκληρή» διάψευση των ονείρων σου.

Λέων

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να αποκαλυφθεί ένα «ολίσθημα» είτε δικό σου, είτε της άλλης πλευράς. Αν πάλι είσαι μόνος/η, στην παρούσα φάση, ευνοούνται περισσότερο οι «περιστασιακές» σχέσεις, χωρίς δεσμεύσεις, οπότε κινήσου κι εσύ αναλόγως! Αν πάντως ενδιαφέρεσαι συγκεκριμένα για ένα πρόσωπο, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και μένει να μάθεις το… πόσο ακριβώς θα κρατήσει το πάθος!

Παρθένος

Κάποιος/α, αφήνει να εννοηθούν πράγματα που δεν ισχύουν και είναι δύσκολο να διασταυρωθούν. Κράτα λοιπόν τις επιφυλάξεις σου απέναντι στους διάφορους «καλοθελητές» αλλά καλού-κακού «δέσου» και στην καρέκλα σου, μην… πέσεις από κάτι που θα διαπιστώσεις με τα ίδια σου τα μάτια! Επιπλέον, σε αυτήν την φάση η έμφαση που δίνεις στην υγιεινή και την προστασία σου, έχει… ουσιαστικό λόγο ύπαρξης!

Ζυγός

Στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να έχεις μια καθαρή εικόνα για τις πραγματικές προθέσεις των άλλων αλλά ακόμη και για τις… δικές σου. Μπορείς λοιπόν να φαντάζεσαι ότι θέλεις αλλά είναι καλύτερα να περιμένεις κάτι πιο… χειροπιαστό! Επιπλέον, η πρόθεσή σου να «ξανοιχτείς» με ένα πρόσωπο μπορεί τελικά να παρεξηγηθεί ή να σε μπλέξει σε δυσάρεστες περιπέτειες, πρόσεξε λοιπόν τις… παρέες σου.

Σκορπιός

Τα καλά νέα είναι ότι σου δίνεται η δυνατότητα να κρύψεις κάθε ατέλειά σου, εμφανίζοντας ένα ιδανικό πρόσωπο προς τα έξω κι όποιος/α «τσιμπήσει»! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί εύκολα να ξεγελαστείς κι εσύ από απατηλές υποσχέσεις και συμπεριφορές, ίσως μάλιστα η λογική σου, να λαθέψει εντελώς και να αρχίσεις να υποψιάζεσαι το λάθος άτομο, την ίδια στιγμή που κάποιος/α άλλη «οργιάζει» σε βάρος σου!

Τοξότης

Ένας «προκλητικός» πειρασμός δίπλα σου μπορεί να … εξάψει το πάθος σου και να συμβούν «πράματα και θάματα»! Αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να υπάρξει μια «κανονική» σχέση υπάρχει αρκετή απόσταση. Μείνε λοιπόν στις απολαύσεις σου χωρίς περαιτέρω προσδοκίες κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση προσπάθησε να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου, αφού είναι εύκολο να προκύψει θέμα από το πουθενά.

Αιγόκερως

Από την μια πλευρά ο ενεργός Ποσειδώνας σε «απειλεί» με μια μελλοντική διάψευση των προσδοκιών σου, από την άλλη όμως, δεν είναι και τόσο εύκολο να αντισταθείς σε ελπίδες που σε κάνουν να «ανοίξεις» συναισθηματικά, προσπερνώντας τους όποιους φόβους και τις ανασφάλειες σου. Κι επειδή το να… μην ζήσεις το όνειρο θα σου αφήσει αρκετά απωθημένα, απλά αφήσου σε ότι σου συμβαίνει, κρατώντας απλά μια «πισινή»!

Υδροχόος

Κατ’ αρχάς, η Αφροδίτη στον Καρκίνο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια ερωτική προσέγγιση με ένα πρόσωπο στον εργασιακό σου χώρο, αφήνοντας –τουλάχιστον- πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια. Ίσως μάλιστα με τον Άρη απέναντί σου να μην… κρατιέται, να υπάρξουν και ραγδαίες εξελίξεις, που θα αλλάξουν μονομιάς το τοπίο! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε το μόνο βέβαιο είναι πως τα θεμέλιά της «τρίζουν».

Ιχθύες

Ίσως το πιο σημαντικό συμπαντικό μήνυμα για σένα, είναι ότι η πίστη σου σε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση είναι και το πιο αποτελεσματικό όπλο σου σε μια διεκδίκηση που «αντικειμενικά» δείχνει μια εξ αρχής χαμένη υπόθεση. Έχε πίστη λοιπόν και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν! Επιπλέον, η προσωπική σου γοητεία είναι «στα πάνω της», φρόντισε όμως να μην την χαραμίσεις με άτομα που σου πέφτουν «λίγα».

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε