22/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

22/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 14:29 Δημιουργία 22/07/19, 14:19

Κριός

Αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε προικίζει με την αναγκαία… άγνοια κινδύνου ώστε να γίνει το ποθούμενο! Από εκεί και ύστερα όμως τίποτε δεν είναι σίγουρο και όλα τελούν σε καθεστώς διεκδίκησης. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να ανανεωθεί και να «ξεκολλήσει» από τα ίδια και τα όμοια, πριν ο ένας εκ των δύο βαρεθεί… εντελώς!

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, οι πιθανότητες σου για κάτι καλό θα πολλαπλασιαστούν αν «κυκλοφορήσεις» ή ταξιδέψεις αλλά ανάλογα θετικά μηνύματα θα εισπράξεις και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Επιπλέον, ένα κατά τα άλλα επαγγελματικό ραντεβού μπορεί να εξελιχθεί με απροσδόκητα θετικό τρόπο για σένα, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση ή απλά δεν έχεις όρεξη για περιπέτειες, πρόσεξε μήπως σε «στριμώξουν» σε καμιά γωνιά!

Δίδυμοι

Μέσα στις πολλές ασχολίες σου, καλείσαι να βρεις χρόνο και για τον «δικό σου» άνθρωπο, ωστόσο οι πιθανότητες για να τα καταφέρεις είναι… μοιρασμένες, αφού θα υπάρξουν και «πειρασμοί», που εύκολα μπορούν να κλονίσουν την σχέση σας! Να θυμάσαι ωστόσο ότι πρόκειται για διαθέσεις της στιγμής που μπορεί να αλλάξουν πολύ εύκολα, ενώ ίσως σου πουν και κάτι με σκοπό να σε… τσαντίσουν και να χάσεις τον έλεγχο!

Καρκίνος

Και βέβαια έχεις το δικαίωμα να «πλέεις σε πελάγη ευτυχίας» ανεξάρτητα με το αν ή λογική σου ή κάποιος/α «εχέφρων» σου επισημαίνει τον κίνδυνο να διαψευστείς από την πραγματικότητα. Γιατί το να πιστεύεις στο όνειρο είναι η μία και μόνη προϋπόθεση που απαιτείται για να… υλοποιηθεί! Επιπλέον, φαίνεται πως κάτι ωραίο «παίζεται» με μια παλιά σου αγάπη κι αν δεν έχεις κάποια δέσμευση, μπορείς να το γευθείς!

Λέων

Σήμερα μπορεί να υπάρξει μια «καταλυτική» αλλαγή στην ζωή σου αλλά δεν έχει μόνον σημασία το τι σου συμβαίνει αλλά κυρίως το πώς το εκλαμβάνεις ή το διαχειρίζεσαι Και σε αυτό το πνεύμα να θυμάσαι πως ότι «κυνηγάς» με… μανία δεν πρόκειται να «σου κάτσει», αντίθετα αν πάρεις μια υπόθεση πιο «ανάλαφρα» χωρίς να θέσεις μονομιάς τα «προαπαιτούμενα» σου, τότε θα αφήσεις χώρο στην ζωή σου για μια ευχάριστη… έκπληξη!

Παρθένος

Μάλλον δεν ξέρεις τι σου… φταίει αλλά κάτι τέτοιες στιγμές είναι που χρειάζεσαι μια «σφιχτή» αγκαλιά. Το θέμα είναι αν δίπλα σου βρίσκεται το κατάλληλο πρόσωπο που δεν θα εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες σου ή δεν θα σε εκνευρίσει… χειρότερα κι από ότι φαίνεται είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις μια τέτοια συμπαράσταση στις φιλίες σου, παρά στο «πρόσωπο», αφού θα προκύψουν παρεξηγήσεις ή μια απομάκρυνση.

Ζυγός

Όταν «κολλάς» σε ένα πρόσωπο που δεν είναι και τόσο «θερμό» απέναντι σου αλλά το σύμπαν σου… στέλνει ένα άλλο, που σε λατρεύει σίγουρα ξέρει κάτι περισσότερο από σένα. Άνοιξε λοιπόν την καρδιά σου και «δραπέτευσε» από τα κλισέ και τις πάγιες πεποιθήσεις σου, ώστε να μην βάλεις εσύ ο/η ίδιος/α εμπόδια στην ευτυχία σου. Ίσως μάλιστα να συμβεί «κάτι» ενδιαφέρον με κάποιο «υψηλά ιστάμενο» πρόσωπο.

Σκορπιός

Παρότι κάποιες εκκρεμότητες θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σου, αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία για να «παίξεις», με τα αποτελέσματα να είναι άκρως ενθαρρυντικά. Ίσως μάλιστα να γίνουν πολλά κατά την διάρκεια μιας μετακίνησής σου ή να λάβεις ένα «καυτό» ερωτικό μήνυμα, από ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, πάρε το ταίρι σου και… καλό ταξίδι!

Τοξότης

Η μέρα προσφέρεται περισσότερο για συζητήσεις που θα βγάλουν αλήθειες και θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πραγματική εικόνα για την σχέση σου, έστω κι αν προς στιγμή υπάρξει μεγάλος εκνευρισμός ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, αφού μετά θα ακολουθήσουν οι… ιδιαίτερα θερμές αγκαλιές! Από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να ενοχληθείς από την παρέμβαση ενός γνωστού ή συγγενή στα προσωπικά σου.

Αιγόκερως

Πέρα από τα… αντικείμενα του πόθου, που βρίσκονται στην απόλυτη διάθεσή σου και θα συμβάλλουν στο να περάσεις όμορφα, ίσως έφτασε η στιγμή να αποφασίσεις για το προσωπικό σου μέλλον αλλά μην κάνεις το λάθος να κρίνεις τα πράγματα ξεκινώντας από τους άλλους ή να κινηθείς με βάση το τι προσδοκούν από σένα κάποιοι «δικοί σου» άνθρωποι. Οι δικές σου ανάγκες και επιθυμίες είναι που «μετράνε» κι εκεί το θέμα δεν «σηκώνει» παραχωρήσεις.

Υδροχόος

Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για μια νέα «κατάκτηση» κι αν δεν έχεις κάποια δέσμευση μπορεί να περάσεις «καλοκαιρινά» και χωρίς σκοτούρες, έστω κι αν η ευτυχία σου κρατήσει… λίγο! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί «να σε ζώσουν τα φίδια», από κάτι που θα υποπέσει στην αντίληψη σου, ενώ δεν αποκλείεται να ξεσπάσει κι ένας καυγάς με το ταίρι σου, εξ αιτίας της «παρεξηγήσιμης» στάσης σου.

Ιχθύες

Γύρω σου υπάρχουν αρκετά πρόσωπα που σε αποδέχονται και σε θαυμάζουν, κάνοντας κάθε «μικρότητα» να δείχνει μακρινή. Ίσως βέβαια να μην έχεις την πρόθεση να «μπεις σε περιπέτειες», εκείνο όμως που «μετράει» είναι η αναβάθμιση της προσωπικής σου ζωής, είτε με «νυν», είτε με πρώην! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να την… χαρείς, έστω κι αν χρειαστεί να παραβλέψεις κάποια πράγματα που σε ενοχλούν.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε