22/07/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

22/07/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:56 Δημιουργία 22/07/19, 14:51

Κριός

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο, αν ψάξεις τον χώρο σου, όλο και κάτι ενδιαφέρον θα ανακαλύψεις, ενώ είναι πιθανό να σε επισκεφθεί κάποιος που έχεις να δεις καιρό. Μην κλείσεις όμως θερινό κατάλυμα. Παράλληλα με τον Άρη στον Λέοντα ο δημιουργικός «οίστρος» σου κορυφώνεται, με συνέπεια να ξεχωρίσεις μέσα από τις εμπνεύσεις και τα έργα σου, ωστόσο πολλά «παίζονται» και στα προσωπικά σου, όπου προσπαθώντας να κατακτήσεις ένα πρόσωπο ή να το πείσεις για κάτι θα έχεις μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα. Την ίδια στιγμή βέβαια, θα έχεις μια θετική ανταπόκριση από… αλλού!

Ταύρος

Με τον Άρη στον Λέοντα μια οικογενειακή ένταση ή κάποια ζημιά στο σπίτι μπορεί να σε αποσυντονίσει προσωρινά, ενώ δεν αποκλείεται να υποπέσουν στην αντίληψή σου αυθαιρεσίες, που θα σε κάνουν έξω φρενών! Θα πρέπει όμως κι εσύ να μην στέκεσαι σαν μπάστακας από πάνω, αφού έτσι δίνεις δικαιώματα. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο σε ωθεί να εντρυφήσεις σε παλιά βιβλία, γραπτά φωτογραφίες κι ότι ακόμη σε συγκινεί, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις σου, όλο και κάποια αναποδιά θα συμβεί, γι’ αυτό φέρσου προνοητικά και τσέκαρε τα συμφωνηθέντα.

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο σε θέλει πολύ πιο προνοητικό σε οικονομικά ζητήματα, αφού μπορεί να προκύψουν αναποδιές που δεν είχες υπολογίσει. Ενδέχεται ωστόσο να σου επιστραφούν και χρήματα. Παράλληλα, με τον Άρη στον Λέοντα αναμένονται περισσότερες και αρκετά… ζωηρές επαφές ή μετακινήσεις, που θα σε «εξιτάρουν», από την άλλη πλευρά όμως είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια έντονη διχογνωμία με έναν «ανυποχώρητο» τύπο ή συγγενή σου. Επιπλέον, μπορεί να σπάσει ή να χαλάσει κάτι εξ αιτίας ενός βιαστικού ή άγαρμπου χειρισμού από πλευράς σου.

Καρκίνος

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να «ξεφύγεις» από τα τετριμμένα και να ταξιδέψεις… πίσω στον «παραδεισένιο» κόσμο σου, δεν αποκλείεται όμως να σε κάνει και πιο μελαγχολικό, αν συγκρίνεις διαρκώς το «τότε» με το «τώρα»! Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές, από την άλλη πλευρά όμως, θα σου δοθεί η ευκαιρία να πετύχεις άμεσα έναν οικονομικό στόχο σου, παίρνοντας ένα ρίσκο παραπάνω. Κατά τα άλλα, διαφαίνονται και «κόντρες» για το ποιος/α θα πληρώσει ή δεν θα πληρώσει τον λογαριασμό!

Λέων

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο παθιασμένο/η στις επιδιώξεις σου, κάτι που θα επηρεάσει και τις σχέσεις σου με τους άλλους, είτε προς την θετική είτε προς την αρνητική κατεύθυνση, ανάλογα με τις συγκυρίες. Κράτα λοιπόν την ζέση και το αγωνιστικό σου πνεύμα, ως προς την επίτευξη των στόχων σου, πρόσεξε όμως μήπως φερθείς άδικα σε έναν «δικό σου» άνθρωπο. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο μπορεί να σου φέρει ένα προφητικό όνειρο ή μια «μεταφυσική» εμπειρία, που θα σου αποκαλύψει αλήθειες, ίσως όμως να βγάλει στην επιφάνεια κι ένα «ξεχασμένο» θέμα υγείας.

Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο κόβει γέφυρες και σε απομακρύνει από φίλους/ες ή συλλογικούς φορείς, από την άλλη πλευρά όμως σε φέρνει σε επαφή με «τσεκαρισμένα» πρόσωπα από το παρελθόν σου, στα οποία μπορείς να βασιστείς. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε καλεί να φροντίσεις πρώτα απ’ όλα την υγεία σου, ώστε να μην χάσεις τις διακοπές σου εξ αιτίας της! Επιπλέον, θα σου αποκαλύψει παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρος σου, αν όμως παρασυρθείς σε πρακτικές αυτοδικίας, κινδυνεύεις να χάσεις το όποιο δίκιο σου, γι’ αυτό ηρέμησε και… φιλοσόφησέ το!

Ζυγός

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο καθυστερεί ή περιπλέκει κάποιες από τις τρέχουσες δράσεις σου, το ζητούμενο ωστόσο είναι να συμπληρώσεις κενά του παρελθόντος και να αντικαταστήσεις τις ελλείψεις του σήμερα με λύσεις από το… χθες! Παράλληλα με τον Άρη στον Λέοντα, ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να σε παροτρύνει να κάνεις πράγματα που δεν συνάδουν με τα θέλω σου, ενώ ανάλογες πιέσεις ενδέχεται να δεχθείς στην περίπτωση που συμμετέχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή στα κοινά. Θα υπάρξει ωστόσο και μια νέα φιλία που θα σε ενθουσιάσει.

Σκορπιός

Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, είτε πρόκειται για μια δική σου υπόθεση, είτε για κάτι που αφορά σε ένα κοινωνικό εγχείρημα. Ωστόσο κάποιες αλήθειες δεν πρέπει να λέγονται, όταν η άλλη πλευρά δεν είναι έτοιμη να τις ακούσει, το ίδιο όμως ισχύει και για σένα, γι’ αυτό μην ζητάς να μάθεις κάτι που δεν θα αντέξεις. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνοφέρνει εμπόδια στις επαφές ή τις μετακινήσεις σου αλλά και λανθασμένες συνεννοήσεις, που θα μπορούσαν να πάνε πίσω μια σειρά από υποθέσεις σου..

Τοξότης

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να ρυθμίσεις οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος, ενώ όσον αφορά στις αγορές σου, είναι σκόπιμο να εξασφαλίσεις το δικαίωμα αλλαγής. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα βάζει «φωτιά» στις επαφές ή τις μετακινήσεις σου, ενώ σε ωθεί να διαδώσεις τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου, κάτι βέβαια που δεν θα γίνει χωρίς να δώσεις τις απαιτούμενες «μάχες». Ίσως μάλιστα στις εξωτερικές δράσεις σου και ιδιαίτερα στις σχέσεις σου με γείτονες ή συγγενείς να υπάρξουν εντάσεις, που πηγάζουν από αντιζηλίες ή ανυπέρβλητους εγωισμούς!

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις σχέσεις ή συνεργασίες που για κάποιο λόγο μένουν στάσιμες ή διακόπηκαν, ίσως μάλιστα να σου προσφερθεί ως εναλλακτική μια παλιά όσο και γνωστή σε σένα «κολλεγιά» με άτομο που εμπιστεύεσαι απόλυτα! Παράλληλα, με τον Άρη στον Λέοντα η καταναλωτική σου συμπεριφορά τείνει να αποκτήσει ακραία χαρακτηριστικά, αφού εκείνο που προέχει είναι η ικανοποίηση των επιθυμιών σου… χθες! Επιπλέον, ένα οικονομικό θέμα μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή μιας έντονης διαφωνίας με κάποιον/α «αναιδή».

Υδροχόος

Φαίνεται πως η σχέση σου με έναν συνεργάτη και γενικότερα τους άλλους περνά κρίση, αφού ο καθένας κάνει του κεφαλιού του! Από την άλλη πλευρά όμως, ο Άρης απέναντί σου σε ωθεί να φανείς πιο τολμηρός στις επιδιώξεις σου και να επωφεληθείς από την αδράνεια των άλλων, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις έναν απρόσμενο σύμμαχο σε μια «εφήμερη» επιδίωξή σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνοφέρνει μια,,, κάποια ταλαιπωρία, εξ αιτίας βλάβης ή ανεπάρκειας του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς, εδώ όμως είναι που θα φανούν χρήσιμες οι εναλλακτικές που έχεις… φυλαγμένες!

Ιχθύες

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο βάζει τα προσωπικά σου σε μια… μηχανή του χρόνου και καταστάσεις του χθες ζωντανεύουν στο σήμερα! Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα φέρνει εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, όπου φαίνεται πως κάποιος/α τα θέλει όλα «εδώ και τώρα», χωρίς να υπάρχουν όμως οι προϋποθέσεις για να γίνει μια σωστή δουλειά. Μια λύση βέβαια είναι να δράσεις μόνος/η χωρίς να έχεις κάποιον «δερβέναγα» στο κεφάλι σου αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να το… ρίξεις στην «εργασιοθεραπεία» ή στο να γυμναστείς ή να αθληθείς, προκειμένου να «διώξεις» τον εκνευρισμό σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε