23/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

23/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 14:38 Δημιουργία 23/07/19, 14:33

Κριός

Από την στιγμή που έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις είναι λογικό να δημιουργούνται συμπάθειες και αντιπάθειες αλλά ας μην παίρνεις και τόσο σοβαρά τις όποιες αρνητικές αντιδράσεις. Εξ άλλου, δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους/ες και καλό είναι να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο που σου δείχνει εμφανώς την προτίμησή του. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και δεν θες αν μπλέξεις, τότε… μείνε σπίτι με το ταίρι σου!

Ταύρος

Οι προτεραιότητές σου είναι κυρίως οικονομικές ή επαγγελματικές, με συνέπεια να μην δίνεις και τόση σημασία στους «πειρασμούς», που κυκλοφορούν γύρω σου. Αν πάντως επιθυμείς να αλλάξεις το καθεστώς της προσωπικής σου ζωής, ίσως να μην υπάρχει καταλληλότερη συγκυρία, να θυμάσαι όμως ότι αν δεν επέμβεις πρώτα στο «μέσα» σου, μια νέα σχέση απλά θα επαναλάβει τις παθογένειες της προηγούμενης.

Δίδυμοι

Οι φίλοι και οι φίλες σου φαίνεται να είναι ο καθοριστικός παράγοντας σε σχέση με μια υπόθεση που σε απασχολεί, αφού είτε με την θετική μεσολάβηση τους, είτε με την… αυθαίρετη παρέμβασή τους, θα ορίσουν το αποτέλεσμα! Κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε το πιθανότερο είναι να ευνοηθείς από τις εξελίξεις και να βρεθείς σε ια αγκαλιά, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα προκύψει πρόβλημα εξ αιτίας των ανταγωνισμών στο περιβάλλον σου.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ανεβάζει την λίμπιντό σου στα… ύψη, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να σου δημιουργήσει πάθη ή εμμονές, που καλό είναι να υπερβείς, πριν σε εγκλωβίσουν ή σε οδηγήσουν σε «ολισθηρά» μονοπάτια. Κι όχι πως δεν μπορείς να… καλοπεράσεις αλλά γιατί να μπλεχτείς με «αμαρτωλές» ιστορίες; Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ενδέχεται να υποστείς τα… κακά της ζήλειας!

Λέων

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και το ταίρι σου σε θέλει αποκλειστικά δικό/η του, δώσε του να καταλάβει ότι σε αυτήν την φάση έχεις περισσότερη ανάγκη το «έξω» και τις παρέες σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον ηλιακό 12ο οίκο σου μπορεί να συνεισφέρει θετικά σε μια προσωπική σου υπόθεση, η οποία όμως έχει και κάποιες μυστικές ή «πονηρές» πτυχές, πρόσεξε λοιπόν μήπως εκτεθείς. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε… καλά να περάσεις!

Παρθένος

Η Αφροδίτη σε βοηθά να κερδίζεις «πόντους» στην κοινωνική σου ζωή, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρξει και κάτι πιο… δραστικό! Μπορείς ωστόσο να καλλιεργήσεις μια σχέση που ξεκινά σαν επαγγελματική αλλά έχει τις προοπτικές να εξελιχθεί σε προσωπική. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, σίγουρα θα κολακευτείς από τα θετικά σχόλια των άλλων, δεν χρειάζεται όμως να τα πάρεις «τοις μετρητοίς»!

Ζυγός

Αν είσαι διαθέσιμος/η, τότε είναι βέβαιο ότι θα έχεις τις ευκαιρίες σου, ίσως μάλιστα να μπεις στον «χορό» μιας διεκδίκησης που θα αναδείξει τις αρετές σου και θα σε στέψει νικητή, καλό είναι όμως να μην χάνεις χρόνο με άτομα που κοιτάνε μόνον «την πάρτη τους». Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, τότε κράτα τις αποστάσεις σου από άτομα που κινούνται στο φιλικό περιβάλλον σου, αφού έχουν μια μάλλον παρεμβατική διάθεση.

Σκορπιός

Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε οικονομικά και εργασιακά θέματα, με τα προσωπικά σου να έρχονται δεύτερα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα έχεις και τα τυχερά σου, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις ή «σερφάρεις» στο διαδίκτυο. Κι αν βέβαια αποφασίσεις να μπεις σε μια νέα σχέση, μην… βιαστείς να δείξεις τον αληθινό εαυτό σου, που θέλει «ασφυκτικές» δεσμεύσεις, αφού με αυτόν τον τρόπο θα «φοβίσεις» τον/την άλλον/η!

Τοξότης

Επικοινωνιακά, βρίσκεσαι σε καλή φάση κι αν είσαι μόνος/η μπορείς να ελπίζεις σε κάτι που θα αλλάξει ουσιαστικά το «καθεστώς» στην προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις, ίσως όμως να λάβεις κι ένα πολύ ενθαρρυντικό μήνυμα. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα μπορέσεις να βρεθείς ακόμη πιο κοντά με το ταίρι σου, μέσα από μια ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με ευχάριστες συζητήσεις και παιχνίδια.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη απέναντί σου αναδεικνύει τα προσόντα σου και εκπληρώνει τις επιθυμίες σου και φαίνεται πως αν είσαι μόνος/η θα έχεις μια «χρυσή» ευκαιρία να πάρεις αυτό που θέλεις ή απλά να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, στην περίπτωση που είσαι ήδη δεσμευμένος/η. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για ένα πρόσωπο, θα μπορέσεις να το προσεγγίσεις ύστερα από μια κρυφή διαμεσολάβηση που θα σου λύσει τα χέρια.

Υδροχόος

Το κλίμα αλλάζει προς το καλύτερο και αν είσαι μόνος/η, θα έχεις τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» του…. ποιόν ή ποιάν να διαλέξεις! Αν πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση και σε έχει κουράσει, θα μπορέσεις να κινηθείς πιο ελεύθερα εκμεταλλευόμενος/η μια κοινωνική ή επαγγελματική υποχρέωσή σου. Πρόσεξε μόνον αφού ένα «άκακο» φλερτ ενδέχεται να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό, δημιουργώντας περαιτέρω θέματα.

Ιχθύες

Με την Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, τα ερωτικά παιχνίδια… καλά κρατούν και οι προοπτικές σου για κάτι καλό είναι πολύ πιο ουσιαστικές. Αν λοιπόν είσαι μόνος/η, αξίζει να κάνεις το «μεγάλο βήμα», ανεξάρτητα με το ότι στο εγγύς μέλλον θα σου δοθούν μερικές ακόμη καλές ευκαιρίες. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να απολαύσεις τα καλά της οικογενειακής ζωής, προσκαλώντας φίλους/ες στο σπίτι.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε