24/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

24/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 15:07 Δημιουργία 24/07/19, 15:00

Κριός

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις σίγουρα την ευκαιρία να μπεις σε μια σχέση που δείχνει μεν να σε καλύπτει σε πολλά αλλά στην πορεία θα αποδειχθεί αρκετά ανταγωνιστική και «φασαριόζικη», αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα σου αρέσει ή ότι δεν θα περάσεις όμορφα. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, να ξέρεις πως βρίσκεσαι σε μια φάση όπου οι ατέλειες και τα μειονεκτήματα της σχέσης σου απλά δεν… αντέχονται!

Ταύρος

Τα απωθημένα σου «βγαίνουν στον αφρό» αλλά σε αυτήν την φάση είναι μάλλον δύσκολο να βρεις μια ισορροπία στην προσωπική σου ζωή, αφού πολλά χρήζουν διευκρινίσεων. Επιπλέον, αν προκύψουν ανταγωνισμοί, μην ξεχνάς ότι «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες»! Δώσε λοιπόν περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, μέχρι τουλάχιστον να «δείξει το πράγμα» και ασχολήσου κυρίως με οικονομικά και οικογενειακά θέματα.

Δίδυμοι

Αν είσαι μόνος/η, ένα κοινό ενδιαφέρον ή ένα ταξίδι μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που σε «εξιτάρει» με τις απόψεις ή τον τρόπο ζωής του. Μπορεί ωστόσο να γνωρίσεις και κάποιον/α ύστερα από την διαμεσολάβηση ενός κοινού γνωστού. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να «εξέλθεις» με το ταίρι σου ή να σπάσεις την ρουτίνα της καθημερινότητας με ξεχωριστές και από κοινού δράσεις

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ενισχύει την αποδοχή σου από τους άλλους, φαίνεται όμως ότι εσύ έχεις… αλλού το μυαλό σου και προτιμάς τα πιο δύσκολα και περίπλοκα, έστω κι αν οι πιθανότητες επιτυχίας σου δεν δείχνουν εξασφαλισμένες. Αν όμως θες πραγματικά να ευτυχήσεις, καλό είναι να μην «πας γυρεύοντας», εγκαταλείποντας τις προοπτικές σου για να ακολουθήσεις έναν δρόμο που δεν ξέρεις που θα σε βγάλει.

Λέων

Σήμερα ίσως να βιώσεις τον… απόλυτο διχασμό σε σχέση με τις προτεραιότητές σου, αφού σου παρέχονται πλεονεκτήματα τόσο σε έναν «μυστικό» κύκλο, όσο και σε ένα πιο ανοικτό κοινωνικό περιβάλλον. Κι αν είσαι μόνος ίσως τελικά να μην αντισταθείς στον πειρασμό να απολαύσεις… και τις δύο εκδοχές! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, αρκέσου σε «αθώα» μόνον φλερτ και πειράγματα, ώστε να μην δώσεις δικαιώματα.

Παρθένος

Αν είσαι μόνος/η ίσως σου δοθεί η ευκαιρία για κάτι «ενδιαφέρον» στον χώρο της εργασίας σου ή με ένα πρόσωπο που διάκειται φιλικά προς εσένα, πρόσεξε όμως μήπως στην όλη κατάσταση υπάρχουν και κάποιες κρυφές παράμετροι που η δημοσιοποίηση τους θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα μίνι σκάνδαλο! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να θορυβηθείς από μια αποκάλυψη, ίσως μάλιστα και να την «τελειώσεις».

Ζυγός

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, οι ανάγκες ή τα προβλήματα ενός φίλου ή μιας φίλης αποκτούν προτεραιότητα στην ζωή σου, με συνέπεια να «ρίξεις» κάπως το ταίρι σου, κάτι που δεν θα γίνει απαραίτητα αποδεκτό, δημιουργώντας ζήλειες και σχόλια. Αν πάλι είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να ερωτοτροπήσεις «μέχρι τελικής πτώσεως», αν όμως αποζητάς μια μόνιμη και «ασφαλή» σχέση, μάλλον δεν θα σου κάτσει!

Σκορπιός

Είναι βέβαιο πως νοιάζεσαι για το ταίρι σου και δεν χρειάζεται να το αποδεικνύεις καθημερινά «πνίγοντας» το με υπερβολικές δόσεις φροντίδας, ιδιαίτερα όταν τα αιτήματα ανεξαρτησίας είναι στα… πάνω τους! Δώσε του λοιπόν περισσότερο χώρο να «ανασάνει», πριν αρχίσουν τα «όργανα». Αν πάλι είσαι μόνος/η, μπορεί μεν να σου τύχει μια νέα γνωριμία, φαίνεται όμως να υπάρχει και μια σημαντική διαφορά στην νοοτροπία σας.

Τοξότης

Μεταξύ των πολλών κοινωνικών ή-επαγγελματικών φιλοδοξιών σου, θα βρεις τον χρόνο να ασχοληθείς και με τα προσωπικά σου, όπου ισχύει το «όποιος/α πρόλαβε τον Κύριον είδε»! Αν όμως ψάχνεις για κάτι περισσότερο από μια «δυνατή» ερωτική περιπέτεια, τότε καλό είναι να μην κάνεις το «καθοριστικό» βήμα, αφού στην συνέχεια και μετά τις πρώτες…. γλύκες θα «σου περάσει» και θα βαρεθείς!

Αιγόκερως

Αν είσαι μόνος/η, τότε πολύ σύντομα θα… πάψεις να είσαι, εκτός πια κι αν οι απαιτήσεις σου είναι τόσο μεγάλες, που δεν καλύπτεσαι με τίποτα! Επιπλέον, είναι πιθανό να βιώσεις μια μοναδική σεξουαλική εμπειρία με ένα άτομο νεότερό σου, αν μάλιστα είσαι χαλαρός/η σε διακοπές, κάτι τέτοιο θα γίνει… παιχνιδάκι!. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τα καλά της μονιμότητας.

Υδροχόος

Τα καλύτερα για σένα μπορεί να συμβούν κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας εκδρομής κι αν είσαι διαθέσιμος/η, μην διστάσεις να «εξέλθεις»! Ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια πρόσκληση, που ακόμη κι αν δεν έχει αρχικά ερωτικό χαρακτήρα, σίγουρα θα… αποκτήσει στην συνέχεια! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως υπάρξουν «τριβές» λόγω της υπερβολικά «παιχνιδιάρικης» διάθεσής σου.

Ιχθύες

Σήμερα θα συγκεντρώσεις αρκετά κολακευτικά σχόλια, ενώ κι εσύ μπορεί να τα ανταποδώσεις, προσδοκώντας κάτι πολύ περισσότερο. Και έχοντας ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα σε σχέση με την αποδοχή σου από τους άλλους, μπορείς να «παίξεις» κατά το δοκούν, χωρίς όμως να ξεχνάς πως όταν τα πράγματα «σοβαρεύουν» και μια σχέση μετατρέπεται από ρομαντική σε «κανονική», τότε χάνεται και η αρχική της «μαγεία»!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε