25/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

25/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 14:33 Δημιουργία 25/07/19, 14:09

Κριός

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μια διαμάχη ή έντονη διαφωνία με τον άνθρωπο σου θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις πολλά. Κι αν πάλι φανεί ότι το πράγμα δεν «τραβάει» άλλο, μην βιαστείς να το… πιστέψεις αφού όλα θα «στρώσουν» όταν φύγει η ένταση, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια «σούπερ» ερωτική επισφράγιση της συμφιλίωσής σας, Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε δεν έχεις παρά να αποφασίσεις το που θα… κυνηγήσεις!

Ταύρος

Ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου εισάγει νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα έχεις και μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι τελικά θα συμβεί, αφού όλα τελούν υπό διεκδίκηση. Αν πάντως έρθει κόσμος στο σπίτι σου ή φιλοξενηθείς εσύ κάπου αλλού, μάλλον δεν θα… γλιτώσεις από μια «φορτική» ερωτική κρούση, η οποία θα σε φέρει σε δύσκολη θέση αν είσαι ήδη σε μια σχέση.

Δίδυμοι

Όσο κι αν προτιμάς να μην εκθέτεις τα προσωπικά σου δεδομένα, φαίνεται ότι στην παρούσα φάση θα είναι δύσκολο να το πετύχεις, αφού οι καλοθελητές περισσεύουν! Κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση και κρύβεις κάτι «πονηρό», ίσως να βρεθείς σε δύσκολη θέση. Αν πάλι είσαι μόνος/η και θες απλά να περάσεις καλά, δεν έχεις παρά να «την πέσεις» στα ίσια, αφού και θα σου «βγει» και θα μείνεις πλήρως ικανοποιημένος/η!

Καρκίνος

Αν είσαι μόνος/η τότε έχεις το ελεύθερο να προχωρήσεις προς όποια κατεύθυνση επιθυμείς, έχοντας ως σύμμαχο την Αφροδίτη στο ζώδιό σου συνεπικουρούμενη βέβαια και από τον ανάδρομο Ερμή! Ίσως μάλιστα να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα στο χθες και το… προχθές! Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε πρόσεξε τις κινήσεις σου αφού δεν θέλει και πολύ για να βρεθείς σε συναισθηματικό αδιέξοδο.

Λέων

Ένας άνεμος ανανέωσης πνέει στις σχέσεις σου κάτι που σίγουρα θα σε δυσκολέψει αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και «σκηνές» ζηλοτυπίας, που θα σε κάνουν να νιώσεις ακόμη πιο δυσάρεστα. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος δρόμος, χωρίς ωστόσο να τίθεται για την ώρα ζήτημα μιας «κανονικής» σχέσης, αφού εκείνο που προέχει είναι η… περιπέτεια!

Παρθένος

Αν είσαι μόνος/η, τότε μια αποκάλυψη ή εκμυστήρευση θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις δισταγμούς ή ανασφάλειες και να απευθυνθείς με μεγαλύτερη σιγουριά προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως μάλιστα να γίνει και μια κρυφή συνάντηση, που θα εξελιχθεί σε ερωτικό… πάρτι! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια «ανούσια» σχέση, μπορεί να μάθεις κάτι που θα σου δώσει ένα γενναίο άλλοθι για να «την κάνεις».

Ζυγός

Ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου μπορεί εύκολα να αναδείξει ερωτικούς ανταγωνισμούς στο φιλικό σου περιβάλλον, χωρίς εσύ να είσαι «έξω απ’ τον χορό»! Κι αν μεν είσαι μόνος/η, τότε το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί είναι να χαλάσει μια φιλική σχέση σου, αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε το θέμα που θα δημιουργηθεί μπορεί να γίνει πολύ πιο «φασαριόζικο», είτε είσαι το «θύμα», είτε ο/η «θύτης» μιας κατάστασης.

Σκορπιός

Με τον Άρη «κορώνα στο κεφάλι σου» υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για κάτι πολύ «δυνατό» και συναρπαστικό κι όσο μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων έχεις, τόσο το καλύτερο για σένα. Αν όμως στοχεύεις εξ αρχής σε μια «κανονική» σχέση, μάλλον πρέπει να το… ξανασκεφτείς, αφού πρέπει πρώτα να περάσει «διά πυρός και σιδήρου», ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πάρε… θέση για τις απιστίες που έρχονται!

Τοξότης

Το τρίγωνο Άρη-Δία τονίζει την σεξουαλικότητα σου κι αν είσαι μόνος/η, τότε σίγουρα δεν θα… πλήξεις! Είναι όμως ευλογία και κατάρα μαζί, αφού μαζί με τα πρόσωπα που σου κάνουν «κλικ» έλκεις και διάφορους τύπους, που πρακτικά σε παρενοχλούν και σε εκνευρίζουν Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς μεν να την ανανεώσεις με το κλασικό «παιχνίδι» της ζήλειας, αρκεί να μην το παρακάνεις και χαθεί ο έλεγχος.

Αιγόκερως

Την ίδια στιγμή που ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου «ψήνει» μια επανασύνδεση με πρόσωπο του παρελθόντος, η οποία βέβαια δεν θα κρατήσει πέραν της εβδομάδος, η Αφροδίτη σου στέλνει ένα «φρέσκο» άτομο και… ιδού το δίλημμα: Πώς να χωρέσεις δύο «καρπούζια» κάτω από την ίδια «μασχάλη»; Ευκαιρίες λοιπόν θα σου δοθούν και μάλιστα σε δύο «μέτωπα» αλλά το αν και πως θα τις αξιοποιήσεις εξαρτάται καθαρά από σένα.

Υδροχόος

Στην παρούσα φάση δεν θέλει και πολύ για να γίνεις «μαλλιά κουβάρια» με όσους/ες… επιμένουν να σε περιορίζουν με τον τρόπο τους, αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια «κλειστή» σχέση, τότε το πιθανότερο είναι να διαρραγεί προσωρινά! Αν πάλι είσαι μόνος/η, ο Άρης απέναντί σουφέρνει μια «δυνατή» ερωτική εμπειρία, που μπορεί να εξελιχθεί σε «κανονική» σχέση, αρκεί να μην σου φύγει ο ενθουσιασμός!

Ιχθύες

Αν είσαι μόνος/η, τόσο ο Ερμής, όσο και η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, σου υπόσχονται μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, ίσως όμως με… παλαιά «υλικά», αφού κι ο ανάδρομος κάπως πρέπει να δικαιολογήσει την παρουσία του! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τα καλά την μονιμότητας, αφιερώνοντας συνάμα περισσότερο χρόνο σε όλα εκείνα που σας ευχαριστούν, εσένα και το ταίρι σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε