26/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

26/07/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 14:38 Δημιουργία 26/07/19, 14:30

Κριός

Με τον Άρη στον 5ο ηλιακό «οίκο» σου να είναι πότε στα «πάνω» του και πότε στα «κάτω» του, ότι σου αρέσει το πρωί μπορεί να το απεχθάνεσαι το βράδυ και κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θα ήταν σοφό να καταλήξεις κάπου συγκεκριμένα. Μπορεί όμως να βρεις μια… εφήμερη ανταπόκριση, ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα πρόσωπο με το οποίο είχε συμβεί «κάτι» στο παρελθόν και τώρα επανέρχεται!

Ταύρος

Η Σελήνη και ο Ουρανός στο ζώδιό σου βάζουν «φωτιά» στις επιθυμίες σου κι ίσως κάποιες στιγμές να μην… αναγνωρίζεις κι εσύ τον πάλαι ποτέ συντηρητικό εαυτό σου! Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια «κολλητή» σχέση, δεν αποκλείεται να αυτονομηθείς σε τέτοιο βαθμό που θα είναι σαν να χώρισες. Οι παλιές αγάπες ωστόσο δεν «πεθαίνουν» εύκολα και σύντομα τα πράγματα θα επανέλθουν στην… θέση τους!

Δίδυμοι

Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι θετικές και σημαντικές κι έρχονται ως μια φυσική συνέπεια της καλής ψυχολογίας σου. Αν μάλιστα έχεις κατά νου να «δέσεις» την ζωή σου με ένα πρόσωπο, το σύμπαν είναι… μαζί σου, αρκεί να ξεκαθαρίσεις οριστικά μια υπόθεση του παρελθόντος για να μην «κουβαλάς» υπόλοιπα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να «το γλεντήσεις» με το ταίρι σου.

Καρκίνος

Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη και ο Ερμής στο ζώδιό σου μπορεί να σου… ξαναστείλουν ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε αφήσει ανοικτούς «λογαριασμούς». Και τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να «κλείσει» η υπόθεση, με… σεξουαλικό τρόπο, έστω κι αν όλα κρατήσουν μέχρι τις αρχές Αυγούστου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, όλα αυτά μπορεί να την βάλουν για λίγο στο «ψυγείο».

Λέων

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, όλα τείνουν να αλλάξουν στην προσωπική σου ζωή και μένει σε σένα να διαχειριστείς με τον πιο σωστό τρόπο τις προκλήσεις που θα σου τύχουν. Και βέβαια μπορείς να «ξεδώσεις», χωρίς να έχεις απαιτήσεις για κάτι περισσότερο, επειδή όμως το σύμπαν κάνει τα δικά του… σχέδια, δεν αποκλείεται τελικά μια «περιπετειούλα» να εξελιχθεί πολύ πιο σοβαρά από όσο υπολόγιζες

Παρθένος

Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον 11ο ηλιακό οίκο σου «πασχίζουν» να αναβιώσουν τις προοπτικές μιας σχέσης που ξεκινά ως φιλική αλλά έχει κι… άλλα στοιχεία να δώσει. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια κατάσταση που «πάει κι έρχεται» διαρκώς. Ωστόσο η ανάμιξη κι άλλων προσώπων στο «κόλπο» δεν βοηθά σε μια ομαλή συνέχεια, πολύ περισσότερο που γίνονται παρασκηνιακές ενέργειες κι όχι πάντα με τις καλύτερες προθέσεις.

Ζυγός

Η θετική προδιάθεσή σου σε κάνει να μην έχεις αίσθηση των όποιων προβλημάτων, αφού θεωρείς ότι όλα αντιμετωπίζονται. Τελικά όμως είναι πιθανό να μπλέξεις με ένα πρόσωπο που ναι μεν σε καλύπτει σε πολλά αλλά έχει και κάποιες… παράλληλες δράσεις, που καλό είναι να διευκρινιστούν!. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και σκέφτεσαι να συγκατοικήσεις με το ταίρι σου, είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι να μπει ο Αύγουστος.

Σκορπιός

Κάτι ή κάποιος/α σου έχει «κολλήσει» στο μυαλό και επιδιώκεις μια άτυπη ρεβάνς. Κι εδώ το θέμα δεν είναι το αν θα τα καταφέρεις, ίσα-ίσα που μπορεί να συμβεί μια επανασύνδεση, που θα σε κάνει να νοιώσεις ευτυχής, μέχρι τουλάχιστον να διαπιστώσεις το πόσο «τραβάει» η υπόθεση! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η ζήλια και ο φθόνος απειλούν να την οδηγήσουν στα άκρα, με ότι συνεπάγεται αυτό.

Τοξότης

Η ανταλλαγή δώρων μπορεί να δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή, ακόμη όμως κι αν σήμερα συμβάλλουν σε μια νέα «κατάκτηση» ποτέ μην… πιστέψεις ότι τα υλικά αγαθά αρκούν για να «εξαγοράσουν» την αγάπη, απλά την εξωραΐζουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι όμορφο και… χρήσιμο το να πιστοποιείται ένα ενδιαφέρον, με συγκεκριμένες προσφορές κι όχι μόνον στα λόγια.

Αιγόκερως

Πάνω που νόμιζες ότι όλα είναι τακτοποιημένα και στην θέση τους, πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, σε καλούν να ξαναζήσεις παλιές στιγμές! Ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε ένα reunion, που θα γίνει αφορμή για μια επανασύνδεση και επί προσωπικού. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε μήπως όλη αυτή η «κινητικότητα» έχει συνέπειες στην σχέση σου, ιδιαίτερα αν κάποιες αγκαλιές παραείναι… φιλικές!

Υδροχόος

Με τον Άρη απέναντί σου να σε «τσιγκλάει» διαρκώς. το θέμα δεν είναι αν θα βρεθείς ζευγαρωμένος/η –αυτό θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ- αλλά το ποια μπορεί τελικά να είναι η ποιότητα μιας σχέσης, που εξελίσσεται ραγδαία. Το ορμητικό πάθος συνήθως δεν συνάδει ούτε με την αξιοπιστία ούτε με την διάρκεια, οπότε μάλλον θα πρέπει να διαλέξεις… ένα από τα δύο! Αν δε είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε να περιμένεις αναταραχές!

Ιχθύες

Αν είσαι μόνος/η, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου… δουλεύουν για σένα, ίσως μάλιστα να προκύψει μια επανασύνδεση και σε μια τέτοια περίπτωση, μην διστάσεις να κάνεις μια «επανεκκίνηση», με περισσότερες… αγκαλιές, έστω κι αν τελικά όλα θα κριθούν σε μια εβδομάδα περίπου. Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος, τότε ένα παλιό θέμα που ανακύπτει μπορεί να φέρει μια προσωρινή απομάκρυνση.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε