12/08/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

12/08/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 15:46 Δημιουργία 12/08/19, 15:34

Κριός

Η Αφροδίτη ευνοεί τις ερωτικές αναζητήσεις σου κι αν είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να βρεις την ανταπόκριση που αναζητάς και να «παίξεις» κατά το δοκούν. Σίγουρα βέβαια δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, οπότε διασκέδασε, χωρίς να κάνεις σχέδια για το αύριο. Εξ άλλου έχεις και… δουλειές να κάνεις, με αναπόφευκτη συνέπεια να μην μπορέσεις να διαθέσεις τον χρόνο που θα ήθελες για να ξεδιπλώσεις όλο το… ταλέντο σου!

Ταύρος

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να απαλύνεις τις όποιες εντάσεις ώστε να επανέλθουν οι… αγκαλιές και το καλό κλίμα! Αν μάλιστα «φτιάξεις ατμόσφαιρα», με λουλούδια, κεριά κλπ, ακόμα καλύτερα. Αν πάλι είσαι μόνος/ή και ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, σίγουρα έχεις καλύτερες πιθανότητες σε κάποιο σπίτι, αφού εκεί… έξω μπορεί να σε «στήσουν» σε ένα ραντεβού ή να μην μπορέσεις εσύ να πας.

Δίδυμοι

Αν είσαι μόνος/η, τότε μια γνωριμία σε ταξίδι είναι από τα καλύτερα που μπορεί να σου συμβούν αυτήν την περίοδο. Παίζει βέβαια και μια διαδικτυακή επαφή-ερωτική συνομιλία, που αν μη τι άλλο θα σε κάνει να αναθαρρήσεις ψυχολογικά. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση δεν έχεις παρά να πάρεις το ταίρι σου και να ταξιδέψετε για «άλλες πολιτείες», περιορίζοντας –εννοείται- και τα παιχνιδίσματά σου με άλλους/ες!

Καρκίνος

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το κλίμα μπορεί να βαρύνει εξ αιτίας κάποιων πιεστικών προβλημάτων ή μιας κριτικής που θα σου ασκηθεί και μένει να δεις αν τελικά η σχέση σου έχει πραγματικές βάσεις, ώστε να αντέχει «κραδασμούς». Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε να θυμάσαι ότι σήμερα έλκεις το… πρόβλημα, που μπορεί να αποτυπωθεί τόσο στα χαρακτηριστικά μιας νέας σχέσης, όσο και στο ποιόν του/της συντρόφου σου.

Λέων

Με την Αφροδίτη στα… μέρη σου και τον Δία στον 5ο ηλιακό οίκο σου, όλα μπορεί να εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου, ενώ αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, μπορεί να σου τύχει ένα πρόσωπο, που θα σε καλύψει συναισθηματικά αλλά και οικονομικά! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η «χαλαρή» όσο και πολλά υποσχόμενη στάση σου προς… άλλους/ες, ίσως γίνει αφορμή για «σκηνές» .

Παρθένος

Η ανασφάλεια σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια επιλογή που μελλοντικά θα αποδειχθεί εντελώς ακατάλληλη για σένα. Ίσως όμως τελικά να σε προστατέψει το ίδιο το σύμπαν ματαιώνοντας ένα ραντεβού, που θα σε οδηγούσε κατευθείαν στο… πρόβλημα! Αν πάλι είσαι σε μια σχέση, φαίνεται πως το ταίρι σου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, που στενοχωρεί και σένα, ίσως όμως και να «δράσει» παρασκηνιακά σε βάρος σου.

Ζυγός

Αν είσαι μόνος/η και προσδοκάς να βρεις παρέα, σίγουρα θα έχεις τις ευκαιρίες σου, υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να προκύψει κι ένα περίπλοκο ζήτημα που αφορά ένα οικείο σου πρόσωπο και θα απορροφήσει μεγάλο μέρος του χρόνου και της προσοχής σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε κάποιες καταστάσεις μπορεί να σε «πνίξουν» και τελικά να αναζητήσεις… παρηγοριά στις φιλικές παρέες σου.

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη «κορώνα στο κεφάλι σου», κάποιες «διαρροές» για τα προσωπικά σου μπορεί να σε ενοχλήσουν, σε κάθε περίπτωση όμως δεν φαίνεται να υπάρχει τόσο κακή πρόθεση, όσο ένα… τεράστιο ενδιαφέρον για το άτομο σου κι αν είσαι μόνος/η όλα αυτά θα σε βοηθήσουν τελικά να δράσεις εκ του ασφαλούς. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε τα… νυχτοπερπατήματά σου μπορεί να μαθευτούν!

Τοξότης

Πολλά είναι αυτά που θέλεις αλλά σημασία έχει το τι… μπορεί να έχεις! Κάποια οικονομικά εμπόδια ή μια αλληλουχία υποχρεώσεων δεν σου επιτρέπουν να βρεθείς δίπλα στον άνθρωπο που αγαπάς και προς το παρόν θα πρέπει να συμβιβαστείς με αυτήν την ιδέα. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε δικαιούσαι να «παίξεις» κατά το δοκούν, χωρίς όμως και πάλι να αμελήσεις κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν.

Αιγόκερως

Φαίνεται να βασανίζεσαι από αμφιβολίες ή ανασφάλειες αλλά όσον αφορά στην δική σου στάση εκείνο που καλείσαι πρωτίστως να κάνεις είναι το να μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά και να μην προβάλεις στους άλλους τις δικές σου ενοχές, καλυμμένες με το πέπλο της ηθικολογίας. Κι αν αποφύγεις αυτούς τους «σκοπέλους», θα μπορέσεις να απολαύσεις το πλεονέκτημα μιας καλής παρέας χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος!

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στον «οίκο» των σχέσεών σου, ευνοείται κάθε τι το ερωτικό, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα πρόσωπο «αριστοκρατικών» προδιαγραφών κι αν βέβαια δεν έχεις κάποια δέσμευση κινήσου όπως νομίζεις. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μάλλον θα πρέπει να αρκεστείς σε ανταλλαγές αβροτήτων και σε «ανώδυνα» φλερτ, ώστε να μην προκύψει «θέμα» με το ταίρι σου, που δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι!

Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να ασχοληθείς με υποθέσεις φίλων ή γνωστών, καλό είναι όμως να μην πάρεις επάνω σου τα προβλήματά τους, ούτε να φορτωθείς κάποιον «σταυρό» αφού στο τέλος… εσύ θα κατηγορηθείς! Κατά τα άλλα, είναι πιθανό να σου γίνει μια «κρούση» από ένα άτομο που εργάζεται κοντά σου ή έχετε μια πελατειακή σχέση, πρόκειται ωστόσο για μια ανάλαφρη περιπέτεια κι έτσι να το δεις, στην περίπτωση που ενδώσεις!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε