13/08/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

13/08/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 15:30 Δημιουργία 13/08/19, 15:17

Κριός

Μέσα στο πλήθος των νέων γνωριμιών και τις παρέες σου είναι πολύ πιθανόν να προκύψει μια που έχει τις προδιαγραφές να εξελιχθεί σε κάτι πιο «κοντινό», αφού υπάρχει και συναισθηματική και σεξουαλική συμβατότητα. Για να συμβεί αυτό όμως, θα πρέπει να δεις το θέμα «χαλαρά», χωρίς να προσχεδιάσεις καταστάσεις. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να προκύψει… ζήτημα, λόγω ενός απροκάλυπτου φλερτ!

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, η επίσκεψή σου σε ένα σπίτι ή αντίθετα μια πρόσκληση στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για ένα «τετ α τετ» στον χώρο σου θα εξελιχθεί πολύ όμορφα, αφού πέρα από την ερωτική έλξη θα υπάρξουν και πολλά… εδέσματα! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να μοιραστείς με το ταίρι σου την «φωλιά» σας, μην διστάσεις μάλιστα να του χαρίσεις ξεχωριστές στιγμές σε ένα «χλιδάτο» περιβάλλον.

Δίδυμοι

Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις τον άνθρωπο σου κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή σε κάποιο… πανηγύρι! Ίσως πάλι να σου γίνει μια πρόταση μέσω διαδικτύου ή να έχεις μια ερωτική τηλεφωνική συνομιλία. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μια εκδρομή ή ένα ταξίδι με το ταίρι σου θα σου προσφέρει όλα εκείνα που θα σε κάνουν να νοιώσεις πλήρης, αφήνοντας κατά μέρος τις ανησυχίες σου για το τι μέλλει γενέσθαι.

Καρκίνος

Το να παίρνεις τον εαυτό σου αλλά και τις καταστάσεις που βιώνεις πολύ στα… σοβαρά, στην πραγματικότητα δεν βοηθά πουθενά, ίσα-ίσα που οι πεποιθήσεις και τα «κολλήματά» σου σε εγκλωβίζουν σε έναν φαύλο κύκλο. Κι αν τυχόν νιώσεις να έχεις φτάσει σε αδιέξοδο δεν έχεις παρά να αναζητήσεις διέξοδο στις φιλίες σου, αφού μέσα από αυτές θα συνειδητοποιήσεις πως… υπάρχει κι άλλος δρόμος προς την ευτυχία σου!

Λέων

Η Αφροδίτη σε οδηγεί στον δρόμο της χαράς και των απολαύσεων, αν λοιπόν είσαι μόνος/η, αποφάσισε τι είδους συνέχεια θα δώσεις σε μια κατάσταση, η οποία «μιλάει» στην καρδιά σου, ξέροντας όμως ότι για να βρεθείς στον «παράδεισό» σου θα πρέπει να λειτουργήσεις «χαλαρά» και χωρίς σχέδιο, αφήνοντας τα πράγματα στην ροή τους. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε θα λάβεις μια… ακόμη αναγνώριση από το ταίρι σου!

Παρθένος

Είτε είσαι μόνος/η, είτε βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, μπορεί να βρεις αυτό που ζητάς, αρκεί να εμπιστευτείς το ταίρι σου και να κλείσεις τα αυτιά σου στις έξωθεν παρεμβάσεις, που διασπείρουν την… αμφιβολία μέσα σου. Κι αν όντως έχουν συμβεί πράγματα στο παρασκήνιο είναι μάλλον υπέρ σου, γι’ αυτό μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, ούτε βέβαια να «τα πάρεις» με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παρεξηγώντας τις κινήσεις του.

Ζυγός

Το σύμπαν σε «τροφοδοτεί» διαρκώς με νέες γνωριμίες και βέβαια υπάρχει ο «κίνδυνος» να επαναπαυτείς, θεωρώντας ότι αυτό θα γίνεται κάθε μέρα! Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, τότε κινήσου άμεσα, παίρνοντας τις αποφάσεις σου. Μην περιμένεις ωστόσο να προκύψει μια σταθερή ή διαρκής σχέση, αφού για την ώρα εκείνο που προέχει είναι η ερωτική σου απόλαυση!

Σκορπιός

Αν είσαι μόνος/η, όλα συνηγορούν σε μια νέα γνωριμία, που θα σου αρέσει, παρά τον «ανάλαφρο» χαρακτήρα της. Φαίνεται όμως ότι παίρνεις τον ρόλο σου πολύ πιο… σοβαρά από όσο θα έπρεπε, κάτι που αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα «φορτώσει» το ταίρι σου με κώδικες και κανόνες που του κόβουν τον αυθορμητισμό. Ίσως μάλιστα να «γίνετε μαλλιά-κουβάρια», αν επιμείνεις να επικρίνεις και να… υποψιάζεσαι τους πάντες!

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η, οι προτάσεις δεν θα σου λείψουν, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις ή «σερφάρεις» στο διαδίκτυο αλλά παρά τον ενθουσιασμό σου και τις άφθονες υποσχέσεις για καλοπέραση, λείπουν το βάθος συναισθημάτων και η διάρκεια, γι’ αυτό μην έχεις «σοβαρές» βλέψεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να εξέλθεις παρέα με το ταίρι σου, αφήνοντας κατά μέρος τις… άλλες αναζητήσεις σου!

Αιγόκερως

Ποτέ μην λες ποτέ… Η ζωή σου φέρνει κάτι απρόβλεπτο με ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα είχε αδιευκρίνιστες προθέσεις, ίσως όμως να εκπλήξεις εσύ τον… εαυτό σου με το «άνοιγμα» που θα κάνεις! Σε κάθε περίπτωση πάντως, δικαιούσαι να αναζητήσεις κάτι ξεχωριστό, με την ερωτική σου απόλαυση να είναι δεδομένη. Ας μην αρχίσεις όμως να τρέφεις προσδοκίες για μια διαρκή και αξιόπιστη σχέση, πριν δεις και την άμεση συνέχεια.

Υδροχόος

Οι πειρασμοί είναι πολλοί κι αν είσαι μόνος/η, τότε θα μπορέσεις να διαχειριστείς με την άνεση σου τις ευκαιρίες που θα σου προκύψουν, επιλέγοντας τον/την καλύτερο/η, ίσως μάλιστα να «προκαλέσεις» και να σου «βγει», κόντρα σε κάθε πρόβλεψη!, Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι αρκετά εύκολο να παρασυρθείς σε ένα «διπλό παιχνίδι», πάντα ωστόσο μπορείς να βάλεις όρια, ώστε τα πράγματα να παραμείνουν στα πλαίσια ενός απλού φλερτ.

Ιχθύες

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως η τάση σου να αφήνεις «παράθυρα» ανοικτά προς… όλες τις κατευθύνσεις, γίνει αφορμή μιας διένεξης, παρά την ικανότητά σου στο να «μπαλώνεις» καταστάσεις ή να «ποιείς την νήσσαν» Αν πάλι είσαι μόνος/η, όλα μπορεί να αλλάξουν μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον,, με το αίσθημα της μοναξιάς σου να εξαφανίζεται, χώρια οι περιποιήσεις που θα λάβεις!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε