14/08/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

14/08/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 15:46 Δημιουργία 14/08/19, 15:18

Κριός

Ο Άρης στον «οίκο» των ερώτων σου, σου φέρνει ένα πρόσωπο που διαθέτει «τσαγανό» και… άγνοια κινδύνου, συνάμα όμως τα κάνει όλα… διεκδικούμενα και αβέβαια είτε αυτό αφορά στις επιθυμίες σου, είτε στην στάση των άλλων απέναντι σου, γι’ αυτό μην «δένεις» τίποτα και δώσε προτεραιότητα στην ικανοποίηση της στιγμής. Αν πάλι είσαι γονιός τότε το «μπαλάκι» των ερωτικών παθών μπορεί να πάει στα παιδιά σου

Ταύρος

Οι συνθήκες ευνοούν πολύ περισσότερο την διαμόρφωση μιας κατάστασης «οικογενειακού τύπου», που θα σου δώσει την ευκαιρία να απολαύσεις τα ανάλογα πλεονεκτήματα. Ξέχνα λοιπόν για την ώρα τα «ξεπορτίσματα» και αφοσιώσου στον άνθρωπο σου ή σε αυτόν/η που θα… φιλοξενήσεις! Κι αν παρακούσεις αυτήν την «εντολή» και αναζητήσεις ερωτικό σύντροφο κάπου εκεί… έξω, πάλι εντός θα καταλήξεις!

Δίδυμοι

Αν είσαι μόνος/η και επιθυμείς μια νέα αρχή στα προσωπικά σου, τότε απλά… έξελθε, αφού η ζωή κρύβει για σένα πολλές ευχάριστες στιγμές και μια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι όμορφο. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις ένα ερωτικό μήνυμα από ένα παλιό «αμόρε» σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να απολαύσεις με το ταίρι σου και μια καλή παρέα, μια εκδρομή ή ένα «σούπερ» θέαμα!

Καρκίνος

Παρά τις σοβαρές επιφυλάξεις του Κρόνου απέναντί σου, η Αφροδίτη και ο Δίας κάνουν… ότι μπορούν για να σε φέρουν πιο κοντά στην ευτυχία! Αν λοιπόν καταφέρεις να ξεπεράσεις τους δισταγμούς και τους ηθικούς φραγμούς σου ενδέχεται να «ανοίξει η τύχη σου» με ένα πρόσωπο που μπορεί να σε καλύψει οικονομικά και κοινωνικά. Αν όμως επιζητάς ποιότητα ή βάθος συναισθημάτων, δεν θα το βρεις, γι’ αυτό… γλέντησέ το!

Λέων

Ο Άρης στο ζώδιό σου δεν εγγυάται την ομαλή εξέλιξη μιας κατάστασης, που υπάρχει ή θεωρείς ως δεδομένη από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να σου προσφέρει έντονες και αξέχαστες συγκινήσεις με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις «πάνω στην βράση»! Ίσως μάλιστα να πρόκειται για κάποιον/α, που αρχικά σε ανταγωνίζεται αλλά η μεταξύ σας «χημεία» μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε περαιτέρω ευχάριστες εξελίξεις.

Παρθένος

Τα «κρυφά» έχουν… ακόμη προτεραιότητα για σένα κι ίσως μάθεις πολλά για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή καταφέρεις να συναντηθείς μαζί του σε ένα μυστικό μέρος με την εύλογη συνέχεια! Αλλά και σε σχέση να είσαι μπορείς να απομονωθείς με το ταίρι σου σε μια «φωλιά» για να χαρείτε τον έρωτά σας αλλά και να έρθετε πολύ πιο κοντά μέσα από εκμυστηρεύσεις και εξομολογήσεις, που… κάποια στιγμή έπρεπε να γίνουν!

Ζυγός

Είτε είσαι μόνος/η, είτε όχι, η μεγάλη ποικιλία στις επιλογές σου, θα σε αφήσει ευχαριστημένο/η και θα βελτιώσει την ψυχολογία σου. Εκμεταλλεύσου λοιπόν τις περιστάσεις για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου σε όλα τα επίπεδα. Ίσως μάλιστα να σου τύχει και μια ευκαιρία, από εκείνες που έρχονται μια φορά στο… τόσο και συμβαδίζουν με την ανάγκη σου για μια πλήρη σχέση, που στην πορεία της θα γίνει ακόμη πιο δυνατή.

Σκορπιός

Φαίνεται πως σήμερα είναι μια ακόμη… τυχερή μέρα για σένα κι αν κάνεις μια νέα γνωριμία μην διστάσεις να την προχωρήσεις, αφού θα σου εξασφαλίσει τουλάχιστον μια υλική πληρότητα. Ίσως μάλιστα να συμβούν όλα κατά την διάρκεια ενός γλεντιού ή μιας γιορτής. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να την αναθερμάνεις επί… κλίνης, αφού η σεξουαλικότητα είναι το «κλειδί» μιας ψυχικής ταύτισης, που πάντα σε εξιτάρει.

Τοξότης

Έχοντας ουσιώδη επικοινωνιακά και όχι μόνον πλεονεκτήματα, είναι βέβαιο ότι μπορείς να «τραβήξεις» πολύ κόσμο, είτε «κυκλοφορήσεις», είτε αρκεστείς στις ευκαιρίες που μπορούν να σου παράσχουν τα κοινωνικά δίκτυα και τα τηλέφωνα. Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιος/α που διαμένει μακριά σου επιθυμεί κάτι ακόμη πιο «στενό» κι αν είσαι μόνος/η, αξίζει να μπεις στην όλη διαδικασία, αφού θα σε εκπλήξει ευχάριστα!

Αιγόκερως

Αν είσαι μόνος/η, έχεις καλές πιθανότητες για να ευνοηθείς σε μια ερωτική «διαμάχη», ίσως μάλιστα να κερδίσεις ένα πρόσωπο από μια τρίτη αγκαλιά, καλό θα ήταν όμως να κινηθείς με βάση τα αληθινά σου συναισθήματα και όχι τον εγωισμό σου. Επιπλέον, μπορεί να σου χαρίσουν κάτι που θα σε συγκινήσει αλλά το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ στο ταίρι σου, αφού θα σε αποζημιώσει με μια σούπερ ερωτική επαφή!

Υδροχόος

Σίγουρα έχεις «το πάνω χέρι» στις εξελίξεις και όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο αποτελεσματικά θα χειριστείς πρόσωπα και πράγματα αλλά κυρίως τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου. Γιατί αν επιμείνεις να… θεωρητικολογείς και δεν περάσεις άμεσα στην πράξη, θα περνούν οι μέρες και προκοπή δεν θα δεις, παρά τα θετικά σχόλια και τις υποσχέσεις που θα εισπράττεις! Κάνε λοιπόν το… καλό για να δεις κι εσύ χαρά στο κρεβάτι σου!

Ιχθύες

Αν είσαι διαθέσιμος/η, τότε με αφορμή μια επαγγελματική υπόθεση, μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου με τα… ενδιαφέροντα προσόντα του, στην πορεία μάλιστα θα προκύψει και η πολυπόθητη ανταπόκριση κι αν δεν έχεις κάποια δέσμευση, τότε μην διστάσεις να προχωρήσεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε οι αμοιβαίες περιποιήσεις είναι το… αφροδισιακό της ημέρας!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε