16/08/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

16/08/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 15:11 Δημιουργία 16/08/19, 15:06

Κριός

Αν δεν έχεις κάποια δέσμευση, τότε μπορείς να απολαύσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια ενδιαφέρουσα «φιλική» πρόσκληση, που εύκολα θα εξελιχθεί σε ερωτική… πανδαισία! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση ενδέχεται να ξεσπάσει ένα μίνι σκάνδαλο, ύστερα από την όχι και τόσο κομψή ένδειξη προτίμησης σε ένα τρίτο πρόσωπο. Φταις κι εσύ βέβαια, με τις προκλητικές «αλήθειες» σου!

Ταύρος

Η διάθεση σου αλλάζει ξαφνικά και κόντρα στους συνήθεις κώδικες συμπεριφοράς σου κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, αυτό μπορεί να ξενίσει ή να ανησυχήσει τον άνθρωπο σου, που σε έχει μάθει αλλιώς. Αυτό βέβαια είναι προτιμότερο από το να σε αιφνιδιάσει εκείνος. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε οι παρορμήσεις σου μπορούν να ευοδωθούν και πάλι όμως θα δώσεις μια εντύπωση, που σύντομα θα ανατραπεί από… εσένα τον/την ίδιο/α!

Δίδυμοι

Η σεξουαλική επανάσταση είναι… on the road και σε συνδυασμό με τις απελευθερωτικές τάσεις του Δία είναι πιθανό να συμβούν «πράματα και θάματα», είτε στην δουλειά σου, είτε σε ένα ταξίδι. Αν όμως δεν είσαι ανοικτός/η σε μια ερωτική περιπέτεια χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις, είναι προτιμότερο να μην μπεις καν στην διαδικασία. Υπάρχουν βέβαια και τα… χειρότερα, που μπορεί να λάβουν την μορφή μιας ακραίας παρενόχλησης.

Καρκίνος

Σήμερα ο έρωτας συνδυάζεται με παροχές, είτε από την πλευρά σου, είτε από το ταίρι σου. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε το πιθανότερο είναι να υπάρξουν υπερβολές που θα συμβάλλουν σε μια αμηχανία, είτε κάποιος/α αποπειραθεί να σε «σκλαβώσει» με την οικονομική ισχύ του/της, είτε κινηθείς εσύ με ανάλογο τρόπο. Βλέπεις το χρήμα δεν φέρνει από μόνο του την ευτυχία, ούτε μπορεί να εξαγοράσει μια καρδιά που να αξίζει!

Λέων

Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σου αυξάνουν τις διαθέσιμες επιλογές σου και το βέβαιο είναι πως δεν θα… πλήξεις! Αν μάλιστα αποφασίσεις να συμμετάσχεις ενεργά στην κοινωνική ζωή, τότε οι ελπίδες σου για κάτι καλό θα πολλαπλασιαστούν, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια «αστραπιαία» ανταπόκριση. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση τίθεται θέμα διαχείρισης της ελευθερίας σου, που δεν πρέπει να γίνει… ασυδοσία!

Παρθένος

Σήμερα… όλα μπορεί να συμβούν κι αν είσαι μόνος/η, μπορεί να σου τύχει κάτι ξαφνικό, ίσως μάλιστα να μπεις σε μια «παράνομη» κατάσταση χωρίς να το γνωρίζεις. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η αδυναμία σου να αντισταθείς στους «γλυκούς πειρασμούς» που σε περιβάλλουν, σε συνδυασμό με ένα… αιφνίδιο αίσθημα ανεξαρτησίας, είναι πιθανό να φέρουν μια προσωρινή απομάκρυνση με το ταίρι σου.

Ζυγός

Παρά το πλήθος των διαθέσιμων επιλογών σου, ίσως τελικά η κοινωνική σου ζωή να αποδειχθεί μεγάλος «μπελάς», αφού γύρω σου υπάρχουν άτομα που είτε συμπεριφέρονται αλλόκοτα, είτε επιχειρούν να παρέμβουν στα προσωπικά σου χωρίς να σε ρωτήσουν. Ίσως μάλιστα να υπάρξουν και τυχαίες όσο και αποκαλυπτικές συμπτώσεις κι αν έχεις πραγματικά κάτι να κρύψεις, τότε θα πρέπει να αρχίσεις να… ανησυχείς!

Σκορπιός

Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να κάνεις μια εντυπωσιακή επανεμφάνιση στον «στίβο» των σχέσεων και μάλιστα με τρόπο που θα εκπλήξει εκείνους/ες που σε έχουν συνηθίσει… αλλιώς! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε… υπάρχει θέμα, αφού όλα εκείνα που σε ικανοποιούσαν μέχρι χθες δεν ισχύουν πια, ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί και μια «κρίση ανεξαρτησίας» από την άλλη πλευρά

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι ότι μετά το πέρας της ημέρας θα είσαι ικανοποιημένος/η από τις πολλές επαφές που θα έχεις προσθέσει στο «καρνέ» σου, ωστόσο ενδέχεται να αιφνιδιαστείς από την στάση ενός προσώπου στην δουλειά σου, που ξαφνικά δείχνει άλλου είδους ενδιαφέρον για σένα. Κατά τα άλλα βέβαια εξακολουθείς να έχεις το… πάνω ερωτικό χέρι σε εξόδους εκδρομές και ταξίδια!

Αιγόκερως

Όσο κι αν θες την… ηρεμία σου, σε αυτήν την φάση είναι δύσκολο να την έχεις, αφού αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ανταγωνισμοί ζήλειες και έξωθεν διεκδικήσεις απειλούν να την φθείρουν ανεπανόρθωτα. Αλλά και μόνος/η να είσαι, όλα παραπέμπουν σε μια περιπετειώδη προσωπική ζωή, με κάποια χαρακτηριστικά μάλιστα που μπορεί να σε ξενίσουν ή να σε φέρουν σε αρκετά δύσκολη θέση.

Υδροχόος

Σήμερα δεν… υπάρχουν ούτε ταμπού, ούτε όρια κι αν έχεις πλήρη ελευθερία κινήσεων, όλα είναι πιθανά, ίσως μάλιστα να ζήσεις μια «εξωτική» περιπέτεια. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, δείχνει σχεδόν αδύνατον να παραμείνει ως έχει και στην καλύτερη εκδοχή θα αλλάξει το πλαίσιο της, ενώ στην χειρότερη θα διακοπεί ξαφνικά, έχεις όμως διαθέσιμες εναλλακτικές από την… δεξαμενή των φίλων σου!.

Ιχθύες

Ένα ερωτικό μήνυμα θα σου φτιάξει την διάθεση κι αν θες ακόμη περισσότερα, ο μόνος που μπορεί να σε εμποδίσει είναι ο… πουριτανός ή καχύποπτος εαυτός σου! Επιπλέον, ενδέχεται να συμβεί κάτι «ενδιαφέρον» στην δουλειά σου αλλά εδώ όντως κάτι «βρωμάει», αφού μπορεί να λάβει μια ανεπιθύμητη έκταση ή να είναι μέρος ενός ερωτικού ανταγωνισμού, που θα σε εκθέσει στην περίπτωση που μπεις μέσα «με τα μπούνια».

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε