21/08/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

21/08/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 15:22 Δημιουργία 21/08/19, 15:11

Κριός

Μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες κρυφές πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διερευνήσεις πριν βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε τις παρέες σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η πρόσεξε μήπως με πρόσχημα την ασφάλεια που σου παρέχει μια «πολλά υποσχόμενη σχέση, ενδώσεις σε ένα πρόσωπο, που η πάγια τακτική του είναι να χειραγωγεί το ταίρι του

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, όλα συνηγορούν σε μια νέα γνωριμία, που θα σου αρέσει, παρά τον «ανάλαφρο» χαρακτήρα της! Φαίνεται όμως ότι παίρνεις τον ρόλο σου πολύ πιο… σοβαρά από όσο θα έπρεπε, κάτι που αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα «φορτώσει» το ταίρι σου με κώδικες και κανόνες που του κόβουν τον αυθορμητισμό. Ίσως μάλιστα να τα «τσουγκρίσετε», αν επιμείνεις να κρίνεις αυστηρά τις κινήσεις και τις επιλογές του.

Δίδυμοι

Ας μην θεωρείς ότι όλοι και όλες έχουν αγαθές προθέσεις, αφού στην πράξη γίνονται πολλές παρασκηνιακές ενέργειες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή, προς το χειρότερο. Κι επειδή πάντα υπάρχουν οι «καλοθελητές», που πατάνε πάνω στις αδυναμίες σου, αν έχεις οποιοδήποτε θέμα με τον άνθρωπό σου, το καλύτερο είναι να απευθυνθείς απ’ ευθείας σε εκείνον και θα λάβεις τις απαντήσεις σου.

Καρκίνος

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το ταίρι σου σε πιέζει να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις, το ίδιο όμως μπορεί να κάνεις κι εσύ και για την ώρα αυτή η διάσταση απόψεων είναι δύσκολο να γεφυρωθεί. Ας δώσει λοιπόν η κάθε πλευρά περισσότερο χρόνο στην άλλη, πριν δημιουργηθεί μια αχρείαστη κρίση. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε μια έξοδός σου ή ένα ταξίδι θα φέρει καταστάσεις… φωτιά και λαύρα, που δεν έχεις παρά να τις γευθείς!

Λέων

Μετά την αποχώρηση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου μπορείς να κάνεις κι εσύ μια… στάση ή πιο σωστά να «καθίσεις» επάνω στις δάφνες που έδρεψες το προηγούμενο διάστημα! Από εκεί και ύστερα οι νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν, φαίνεται όμως ότι «κάποιο λάκκο έχει η φάβα»! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, έφτασε η ώρα και η στιγμή για να αποδείξεις τα αισθήματά σου μέσα από δώρα και προσφορές.

Παρθένος

Η Αφροδίτη περνώντας πια στο ζώδιό σου, σε προικίζει με την… χάρη και την ομορφιά της και ίσως η ημέρα να σου μείνει πραγματικά αξέχαστη μέσα από «φρέσκες» παρέες και… αγάπες που θα σε διασκεδάσουν! Αν μάλιστα είσαι μόνος/η και κάνεις μια νέα γνωριμία, έχει όλες τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε μια «εγκεφαλική» σχέση, καλύπτοντας συνάμα και τις συναισθηματικές-σεξουαλικές ανάγκες σου!

Ζυγός

Με την Αφροδίτη να περνά πλέον στον 12ο ηλιακό οίκο σου τείνεις να κάνεις τις «δουλειές» σου στα κρυφά, ώστε να ζήσεις απρόσκοπτα τον έρωτά σου, αν όμως αυτό συμβεί σε καθεστώς «παρανομίας», ας μην έχεις και τόσο σίγουρο το ότι δεν θα υπάρξει κάτι που να σου χαλάσει την ηρεμία! Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε η αναζήτησή σου για ταίρι, μπορεί εύκολα να καταλήξει σε μια παθιασμένη συνεύρεση!

Σκορπιός

Το κλίμα γύρω σου γίνεται ολοένα πιο «περιπετειώδες» και ερωτικό κι ακόμη κι αν η διάθεση σου είναι να μην συμμετάσχεις σε οτιδήποτε, τελικά μάλλον δεν θα το αποφύγεις. Ίσως μάλιστα η παρουσία σου σε μια κοινωνική εκδήλωση να σου δώσει την αιτία και την αφορμή αλλά σε κάθε περίπτωση καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από πρόσωπα που είναι μεν γοητευτικά αλλά και πολύ… φιλελεύθερα για τα δεδομένα σου!

Τοξότης

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, πέρα από τα… σύννεφα απιστίας που μαζεύονται, ενδέχεται να βρεθείς σε δύσκολη θέση εξ αιτίας μιας μάλλον στενόχωρης εξέλιξης στην προσωπική σου ζωή ή της κριτικής που θα υποστείς. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ενδέχεται να «τα βρεις» ερωτικά με ένα πρόσωπο, που κινείται στον χώρο της εργασίας σου, δεν αποκλείεται μάλιστα να βιώσεις τα καλά μιας… σούπερ «σεξοθεραπείας»!

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να τεθεί σε δοκιμασία η εμπιστοσύνη που τρέφεις στους άλλους, μα και στον εαυτό σου, αφού ίσως τελικά δεν αποφύγεις κάποιες «μοιραίες» κινήσεις, που όχι μόνον δεν θα βοηθήσουν αλλά αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα σπρώξουν τα πράγματα προς ένα τέλος. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε πρόσεξε… που πας και μπλέκεις, αφού έλκεις άτομα που επιδιώκουν να σε εκμεταλλευτούν συναισθηματικά.

Υδροχόος

Σήμερα έχεις μια αυξημένη ροπή προς τα πάθη, έστω κι αν η αρχική σου διάθεση είναι απλά να «ψαχτείς». Αν λοιπόν δεν έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο άνθρωπο, είτε για να πορευτείτε από κοινού, είτε για να σε συγκρατήσει, μπορεί να παρασυρθείς σε μια επιλογή που ναι μεν θα σου προσφέρει δυνατές συγκινήσεις αλλά στην πορεία θα αποδειχθεί αρκετά «τοξική» για τα δεδομένα σου και τελικά θα σε βασανίσει όσο δεν πάει!

Ιχθύες

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι πιθανόν να προκύψει ένα μικρό… μπέρδεμα εξ αιτίας της προτίμησης κάποιου/ας προς το πρόσωπο σου ή της δικής σου διάθεσης για ερωτικό παιχνίδι. Αν πάλι είσαι μόνος/η, κάτι θα «παιχτεί» σίγουρα, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε δίλημμα, πρόσεξε όμως μήπως τελικά μπλέξεις σε μια κατάσταση, που θα χαρακτηρίζεται από έντονα πάθη και θα σε κάνει να χάσεις τον… ύπνο σου!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε