23/08/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

23/08/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 15:34 Δημιουργία 23/08/19, 15:04

Κριός

Ο Ερμής στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει πιο κοντά στην… νεολαία και σε κάνει αποδέκτη κολακευτικών σχολίων, μην βιαστείς όμως να «πανηγυρίσεις» για μια ερωτική επιτυχία, αφού δεν αποκλείεται να πρόκειται για μια υπόθεση με επαγγελματικά ή οικονομικά κίνητρα. Και βέβαια έχει ενδιαφέρον να διαπιστώσεις, το τι ακριβώς θα γίνει αν πάψεις να κάνεις όλα τα χατίρια σε όλους αυτούς που «σε νοιάζονται».

Ταύρος

Όλα συνηγορούν στο να ζήσεις μεγάλες συγκινήσεις, από τους «εφτά ουρανούς» μέχρι τα «πατώματα», με την ανάλογη δραματοποίηση… φυσικά, αφού όλα και όλοι/ες βρίσκονται σε καθεστώς διεκδίκησης! Υπάρχει βέβαια και το παραδοσιακό παιχνίδι της ζήλειας, που φαίνεται ότι «θα πιάσει» και με το παραπάνω, αν μάλιστα είσαι μόνος/η, ίσως να μπουν τα θεμέλια μιας σχέσης, που σε καλύπτει σε πολλά επίπεδα.

Δίδυμοι

Όλα συνηγορούν στο να ζήσεις μεγάλες συγκινήσεις, από τους «εφτά ουρανούς» μέχρι τα «πατώματα», με την ανάλογη δραματοποίηση… φυσικά, αφού όλα και όλοι/ες βρίσκονται σε καθεστώς διεκδίκησης! Υπάρχει βέβαια και το παραδοσιακό παιχνίδι της ζήλειας, που φαίνεται ότι «θα πιάσει» και με το παραπάνω, αν μάλιστα είσαι μόνος/η, ίσως να μπουν τα θεμέλια μιας σχέσης, που σε καλύπτει σε πολλά επίπεδα.

Καρκίνος

Το ερωτικό παιχνίδι καλά κρατεί αλλά στην συγκεκριμένη φάση σε κυνηγάει η… παραδοξότητα, αφού αυτός/η που κυνηγάς απομακρύνεται κι εκείνος/η που δεν σε ενδιαφέρει έρχεται πιο… κοντά. Καλύτερα λοιπόν να μην πάρεις τα πράγματα και τόσο σοβαρά αλλά αν θέλεις να τα αποφύγεις όλα αυτά, μια καλή εναλλακτική είναι να ασχοληθείς με ανάλογες υποθέσεις γνωστών που όσο να ‘ναι έχουν τα… θέματά τους!

Λέων

Τα λεφτά βέβαια δεν φέρνουν την ευτυχία και ούτε έχει νόημα να ποντάρεις στο ότι με αυτά θα «εξαγοράσεις» ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσα-ίσα, που θα του ανοίξεις την όρεξη για να σου ζητήσει ακόμη περισσότερα, χωρίς αυτό να διασφαλίζει τις ισορροπίες. Στον αντίποδα βέβαια, ούτε κι εσύ θα πρέπει να «παραδοθείς» σε κάποιον/α, με μόνο κριτήριο το «χοντρό» πορτοφόλι του και τις παροχές που θα λάβεις!

Παρθένος

Σήμερα αναμένονται πολλές εντάσεις, ακόμη όμως κι αν εξαλειφθούν, πλήρως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συντελούνται καταστάσεις στα παρασκήνια. Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση, κάποιες αποκαλύψεις θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη μεταξύ σας. Από την άλλη πλευρά βέβαια, το σεξ απήλ και η παρουσία σου σε ένα κοινωνικό δρώμενο μπορεί να προκαλέσουν απρόσμενη αίσθηση, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ζυγός

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον ηλιακό 12ο «οίκο» σου σε ωθεί να μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν και «παράνομες» κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, κάτι τέτοιο συνιστά… πρόβλημα! Αν πάλι είσαι μόνος/η, πρόσεξε μήπως σου τύχει ένα πρόσωπο που δεν του αρέσει να χάνει και είναι πρόθυμο να κάνει το οτιδήποτε γι’ αυτό. Σε κάθε περίπτωση πάντως, λάβε όλα τα αναγκαία μέτρα υγιεινής και προστασίας.

Σκορπιός

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να αποσταθεροποιηθεί από εντάσεις και ζήλειες. Αν πάλι είσαι μόνος/η, νοιώθεις να σε παρασύρει το πάθος αλλά μην νομίσεις ότι αυτό αρκεί για μια ισορροπημένη σχέση. Ίσα-ίσα που όταν δύο προσωπικότητες είναι πρακτικά ασύμβατες, το πάθος καταλήγει να είναι ένας… πολύ μεγάλος μπελάς! Επιπλέον, η σεξουαλική σου απόδοση παρουσιάζει έντονες διακυμάνσεις.

Τοξότης

Αν ψάχνεις για μια ερωτική περιπέτεια, μπορείς να την έχεις και μάλιστα με όρους και συνθήκες που σε «εξιτάρουν» και μόνον η… σύνεση σου θα αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε τα πράγματα αλλάζουν αφού το δίλημμα που θα προκύψει είναι μεγάλο ενώ μπορεί να αντιμετωπίσεις και μια μάλλον ενοχλητική κατάσταση, με το… ταίρι σου να πρωταγωνιστεί σε αυτήν!

Αιγόκερως

Έντονα συναισθήματα κτυπούν με απρόσμενη σφοδρότητα την πόρτα της καρδιάς σου, βάζοντας τη λογική σου σε δεύτερη μοίρα. Ίσως μάλιστα να προκύψει κι ένα δίλημμα ανάμεσα σε αυτά που πρέπει να κάνεις κι εκείνα που… λαχταρά ή ψυχούλα σου, αυτή τη φορά όμως, ίσως να αξίζει να αφεθείς στα κελεύσματα της καρδιάς σου. Επιπλέον μπορεί να σου τύχει κάτι καλό κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή να λάβεις ένα ερωτικό μήνυμα.

Υδροχόος

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις ήδη διαπιστώσει ότι η τύχη σου έχει… ανοίξει για τα καλά και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις τον σωστό για σένα άνθρωπο. Μάλιστα, η συγκυρία μπορεί να σου φέρει ακόμη πιο κοντά στο… τέλειο, με το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της υπόθεσης να είναι ότι θα πρέπει να περιμένεις, μέχρι να αρθούν κάποιοι περιορισμοί, που φράζουν τον δρόμο προς την από κοινού ευτυχία σας.

Ιχθύες

Οι μετοχές σου είναι «ανεβασμένες» κάτι που σε εξυπηρετεί αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα σχέση «στο φτερό», που θα σε κάνει να περάσεις καλά, χωρίς ωστόσο να είναι εξασφαλισμένες η διάρκεια και η σταθερότητά της. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε πιθανότατα θα προκύψουν προβλήματα εξ αιτίας της παρεμβολής ενός τρίτου προσώπου, που έρχεται για να διασπείρει ζιζάνια και να σε βάλει σε πειρασμό!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε