27/08/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

27/08/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 11:37 Δημιουργία 27/08/19, 11:31

Κριός

Έχεις την παρόρμηση να κάνεις ό,τι σου υπαγορεύει η καρδιά ή το ένστικτό σου, προκειμένου να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, από την άλλη πλευρά όμως υπάρχουν και κάποιες υποχρεώσεις που σε «κρατάνε» πίσω ή δεν σου επιτρέπουν να κινηθείς ελεύθερα, γι’ αυτό κάνε λίγη υπομονή ακόμη. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να αφήσεις το ταίρι σου να σε φροντίσει όπως εκείνο ξέρει.

Ταύρος

Τα θετικά μηνύματα που εισπράττεις σε «ανεβάζουν» ψυχολογικά κι αν είσαι μόνος/η, ίσως τελικά να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο που «ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη»! Αν όμως δεν στοχεύεις σε μια απλή περιπέτεια, το θέμα είναι το κατά πόσον είσαι σίγουρος/η για την επιλογή σου, αφού μπορεί να το μετανιώσεις σύντομα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να προκύπτουν εντάσεις και τσακωμοί.

Δίδυμοι

Οι εξελίξεις είναι αμφίσημες αφού ναι μεν η ζωή σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο που δεν… κρατιέται για σένα κι αν είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται να «παιχτεί» κάτι «καυτό», φαίνεται όμως να υπάρχει και τρίτο πρόσωπο, που δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια! Αν μάλιστα είσαι ή είναι (το πρόσωπο) επίσημα δεσμευμένος/η, τότε… εύκολα τα πράγματα θα πάρουν μια νομική οδό, χωρίς επιστροφή.

Καρκίνος

Από την στιγμή που οι υποψηφιότητες για την καρδιά σου είναι πολύ περισσότερες της μιας, αν είσαι μόνος/η, πολλά μπορεί να συμβούν, φαίνεται όμως ότι σήμερα η πλάστιγγα γέρνει προς τα αρνητικά κι όχι τα θετικά, οπότε κράτα μικρό καλάθι! Ίσως μάλιστα να επανεμφανιστεί κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, κάτι που θα σε μπερδέψει χειρότερα. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να «χωθείς» στην ασφάλειά της.

Λέων

Αν είσαι μόνος/η και θελήσεις να δείξεις την εύνοιά σου προς ένα πρόσωπο ή να το εντυπωσιάσεις, μπορεί οι «θυσίες» σου να πάνε στράφι, εξ αιτίας μιας ατυχίας που δεν είναι στο χέρι σου να αποτρέψεις. Θα έχεις ωστόσο σύντομα την ευκαιρία να επανορθώσεις και να «βγεις από πάνω», οπότε μην απογοητεύεσαι! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μην επιτρέψεις σε «μικρότητες» να μπουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

Παρθένος

Μπορεί η λογική σου να σου υπαγορεύει να «κάτσεις φρόνιμα», φαίνεται όμως πως «κάτι» σε ωθεί να ενδώσεις σε μια… αδυναμία σου, κάτι βέβαια που θα δημιουργήσει θέματα στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση. Τελικά όμως η όλη υπόθεση θυμίζει το «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα», αφού την ίδια στιγμή το ταίρι σου μπορεί να «ψάχνεται» αναλόγως, πιστοποιώντας απλά ότι η σχέση σας περνά κρίση.

Ζυγός

Το παρασκήνιο έχει τον πρώτο λόγο στα προσωπικά σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν «εξελίξεις» στον χώρο της εργασίας σου, αλλά καλό είναι να μην αναλωθείς σε συζητήσεις με θέμα ποιος/α έκανε τι και γιατί, αφού κινδυνεύεις να απολέσεις την ηρεμία σου αλλά και να θεωρηθείς υπεύθυνος/η για κάτι, εξ αιτίας μιας κουβέντας που θα πεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μην «παρανομήσεις» γιατί θα… αποκαλυφθείς!

Σκορπιός

Κάποιος/α, με το πρόσχημα της φιλίας, προσπαθεί να σου επιβάλλει πράγματα που δεν σου ταιριάζουν, καλό είναι λοιπόν να μην παρασυρθείς και κάνεις κάτι για το οποία θα μετανιώσεις. Επιπλέον, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να αιφνιδιαστείς από τις ερωτικές βλέψεις ενός προσώπου, που δείχνει αποφασισμένο να σε «αρπάξει» από το ταίρι σου κι αν δεν έχεις… όρεξη για τέτοια, κράτα τις δέουσες αποστάσεις!

Τοξότης

Ενώ είσαι μια χαρά κι έχεις όσα ακριβώς χρειάζεσαι, κινδυνεύεις να παρασυρθείς σε επιλογές, που στην πραγματικότητα δεν σε αντιπροσωπεύουν. Και υπεύθυνη για αυτό μπορεί να είναι η τάση σου «να πάρεις το αίμα σου πίσω», για μια υπόθεση που «κανονικά» δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί πια. Επιπλέον, καλό είναι να μην εμπλέκεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου, αφού το πιθανότερο είναι να διαψευστείς… διπλά στην συνέχεια!

Αιγόκερως

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, η Σελήνη απέναντί σου μπορεί να φέρει εντάσεις και τσακωμούς με τον/την σύντροφό σου και τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα αν παρέμβουν συγγενείς υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς, οπότε λύστε τα θέματά σας χωρίς την παρέμβαση τρίτων. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, φαίνεται να… γλιτώνεις απ’ όλα αυτά και είσαι ελεύθερος/η να πράξεις ό,τι αγαπάς και μάλιστα με ένα «ισχυρό» πρόσωπο!

Υδροχόος

Μια σεξουαλική δυσλειτουργία μπορεί να σε προβληματίσει, ιδιαίτερα αν συμβεί με μια νέα γνωριμία, οπότε σε μια τέτοια περίπτωση μην… τάζεις πολλά. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση και συμβεί κάτι ανάλογο, δεν τίθεται θέμα ανασφάλειας που σε «μπλοκάρει» αλλά κυρίως μιας κούρασης ή του οικονομικού άγχους που σε έχει καταβάλλει κι αν επιτρέψεις στον εαυτό σου να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί, όλα θα γίνουν όπως πρώτα!

Ιχθύες

Φαίνεται να βρίσκεσαι σε δίλημμα, ανάμεσα σε ένα πρόσωπο που έχει «σοβαρό σκοπό» και σου προσφέρει πρακτικά ανταλλάγματα για την σχέση σας αλλά δεν παύει να είναι… πληκτικό και σε ένα δυνατό, όσο και νεανικό «αίσθημα» που όμως δεν σου παρέχει καμία ασφάλεια. Κι επειδή στην παρούσα φάση δεν γίνεται να τα έχεις και τα δύο, δώσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, μέχρι… νεωτέρας!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε