28/08/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

28/08/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 15:05 Δημιουργία 28/08/19, 14:58

Κριός

Με τον Ουρανό… παρόντα, καλό είναι να μην προγραμματίζεις τίποτα, αφού πολλά είναι εκείνα που μπορεί να συμβούν και να ανατρέψουν τα σχέδιά σου. Αφήσου, λοιπόν, στην «ροή» των γεγονότων κι όπου βγει. Ίσως, μάλιστα, να συμβεί κάτι στο εργασιακό σου περιβάλλον, πετυχαίνοντας τελικά «με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια», δηλαδή και υποστήριξη και σχέση. Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, καλό είναι να κάτσεις φρόνιμα!

Ταύρος

Πλανήτες, πρόσωπα και καταστάσεις σε… κολάζουν κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να αφεθείς στα όσα σου συμβαίνουν, έστω κι αν πρόκειται για κάτι που δείχνει επιπόλαιο. Εξ άλλου, ποτέ δεν ξέρεις τι εξέλιξη μπορεί να έχει μια κατάσταση που σίγουρα κρύβει εκπλήξεις κι αν προχωρήσεις περαιτέρω, το λιγότερο που θα αποκομίσεις θα είναι κάτι νέο ή διαφορετικό στην ερωτική και σεξουαλική σου πρακτική.

Δίδυμοι

Η «παιχνιδιάρικη» διάθεσή σου κορυφώνεται, φρόντισε, ωστόσο, να απευθυνθείς σε πρόσωπα που εκτιμούν το… παιχνίδι, χωρίς να τα παίρνουν όλα στα σοβαρά, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα πέσεις θύμα παρεξήγησης ή μιας οξείας κριτικής, ιδιαίτερα αν είσαι ήδη σε μια σχέση! Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε σιγά μην… ιδρώσει το αφτάκι σου, πολύ περισσότερο που εκεί… έξω σε περιμένει πλήθος υποψηφίων!

Καρκίνος

Τα μηνύματα που παίρνεις είναι ενθαρρυντικά, μερικές φορές όμως είναι προτιμότερο να … μην κάνεις τίποτα, από το να μπλεχτείς σε υποθέσεις που για σένα είναι ή θα γίνουν προβληματικές στην πορεία, εξ αιτίας της γενικότερης ασυμβατότητας ή του «κυνικού» χαρακτήρα τους. Αν όμως πρόκειται για φιλικές –έστω και διφορούμενες- σχέσεις, δες τις σαν μια αφορμή για να αλλάξεις αντιλήψεις που σε κρατάνε πίσω.

Λέων

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, η διάθεσή σου είναι κυμαινόμενη κι αν μεν είσαι μόνος/η, τότε ξεκίνα κι όπου σε… βγάλει, αφού η περιπέτεια σε περιμένει, είτε αποφασίσεις να «δράσεις» άμεσα, είτε επιλέξεις να φλερτάρεις… αδιαλείπτως! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση και «τα σπάσεις» υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο πάνω στα νεύρα σου να κάνεις πράγματα για τα οποία θα μετανιώσεις, όσο ωραία κι αν είναι, γι’ αυτό… σκέψου πριν δράσεις.

Παρθένος

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει επιρρεπή σε κάθε είδους «αταξίες» κι αν μεν είσαι μόνος/η δεν έχεις παρά να μπεις στην περιπέτεια, χωρίς όμως να ποντάρεις εκ προοιμίου σε μια σταθερή σχέση, αφού αυτό θα κριθεί μελλοντικά. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε το «ρίσκο» που θα πάρεις ενδέχεται να σε φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση, ίσως μάλιστα η επανεμφάνιση ενός ή μιας πρώην να τα κάνει… εντελώς κουλουβάχατα!

Ζυγός

Σήμερα, ενδέχεται να πάρεις ένα ρίσκο, από αυτά που δεν συνηθίζεις κι όσο πιθανό είναι να βρεις ανέλπιστα τον «παράδεισό» σου άλλο τόσο είναι να δοθείς σε κάποιον/α που θέλει μόνο το… κορμί σου, ενώ εσύ προσδοκάς κάτι πολύ περισσότερο! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να ενοχληθείς ή να ζηλέψεις από την… παρασκηνιακή προτίμηση που δείχνει κάποιος/α προς το ταίρι σου.

Σκορπιός

Μια νέα γνωριμία προσπαθεί να σου αλλάξει… γούστα και μυαλά και βέβαια έχεις κάθε δικαίωμα να «αμυνθείς», εμμένοντας στις αρχές σου, ιδιαίτερα ως προς την… ταχύτητα με την οποία προχωρά μια σχέση. Επειδή όμως είσαι πολύ κοντά στο να δοκιμάσεις κάτι πρωτόγνωρο για σένα, κάνε και λίγο… σκόντο! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και μάλιστα «επίσημη» αναμένονται εντάσεις, ικανές να την «στείλουν».

Τοξότης

Το ανοικτό και φιλελεύθερο πνεύμα σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια ξεχωριστή γνωριμία. Το ενδιαφέρον μάλιστα είναι ότι η έλλειψη κοινών σημείων είναι κι αυτή που κάνει μια ενδεχόμενη σχέση ακόμη πιο «προκλητική», δίνοντάς σου την ευκαιρία να δοκιμαστείς κάτω από «ασύμβατες» συνθήκες! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να… προσπεράσεις πειρασμούς και κομπλιμέντα, αφού έχεις και δουλειές να κάνεις!

Αιγόκερως

Με τον Ουρανό να «κάνει παιχνίδι», ο δρόμος της… αναζήτησης είναι ανοικτός κι αν έχεις ελευθερία κινήσεων είναι βέβαιο ότι θα αναξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου κι όσο για το μετά… βλέποντας και κάνοντας! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε το πιθανότερο είναι να προκύψουν «θέματα», που απλά θα πιστοποιήσουν ότι μάλλον ήρθε ο καιρός να βρεις κάποιον/α που να ανταποκρίνεται περισσότερο στις απαιτήσεις σου.

Υδροχόος

Έχεις πρόσβαση όπου επιθυμείς κι αν είσαι μόνος/η, θα σου είναι δύσκολο να παραμείνεις στην ίδια κατάσταση. Την ίδια στιγμή μάλιστα, ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να δοκιμάσεις κάτι πιο «πικάντικο», που όμως τελικά μπορεί να σου βγει «ξινό», αφού δεν έχουν όλοι τα ίδια «βίτσια» με σένα. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν τίθεται θέμα ασφάλειας και το ερωτικό ταξίδι σου περνά μέσα από πρακτικές που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει.

Ιχθύες

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως χρειαστεί να αξιολογήσεις την σχέση σου, αλλά ακόμη κι αν καταλήξεις στο συμπέρασμα πως το ταίρι σου «δεν σε καταλαβαίνει», απλά δώσε περισσότερο χρόνο, είτε σε εκείνο είτε στον εαυτό σου, αφού τα «επίμαχα» σημεία διαφωνίας θα διευθετηθούν μέσα από έργα κι όχι βέβαια μέσα από την ανταλλαγή κατηγοριών. Πρόσεξε, ακόμη, μήπως σε «ξεμοναχιάσουν» και βρεθείς σε αδύναμη θέση!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε