28/08/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

28/08/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 15:25 Δημιουργία 28/08/19, 15:11

Κριός

Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να σε «φορτώσει» με επείγουσες εργασίες εκτός προγράμματος ή να σε «τρέξει» για μια υπόθεση που θα έπρεπε να έχει γίνει… χθες αλλά μην ανησυχείς, αφού θα γευθείς άμεσα τους καρπούς των κόπων σου.

Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις συσκευές προηγμένης τεχνολογίας. Παράλληλα, εισάγει τον παράγοντα «έκπληξη» σε σχέση με την υλοποίηση των επιθυμιών και των αναγκών σου κι είναι πιθανό να υλοποιήσεις ένα «όνειρο ζωής», με ανέλπιστα εύκολο τρόπο. Ακόμα, έχεις την τάση να ξοδευτείς για να αποκτήσεις κάτι, που «τρέφει» το «ψώνιο» σου!

Ταύρος

Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού δημιουργεί τις προϋποθέσεις για προσωπικές εμπειρίες… άνευ προηγουμένου και μένει να το… ευχαριστηθείς χωρίς να «κολλήσεις» στις «πάγιες» συντηρητικές πεποιθήσεις σου. Αν πάλι προκληθεί «σκάνδαλο», μην χάσεις χρόνο για εξηγήσεις, αφού… σε όποιον αρέσει!

Έτσι κι αλλιώς, η ζωή σου ασκεί ισχυρές πιέσεις για να αλλάξεις τακτική και να δεις τον κόσμο «με άλλο μάτι» και δεν έχεις παρά να συντονιστείς με αυτές τις «απαιτήσεις», αφού παρά τις επιφυλάξεις και τις αρνήσεις σου, απέναντι σε αυτά που θεωρείς «χαοτικά», όλα θα εξελιχθούν πρίμα!

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε προσανατολίζει σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, όπου θα χρειαστεί να διεκδικήσεις δυναμικά το δίκιο σου. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν επείγουσες καταστάσεις στο σπίτι ή το γραφείο σου, αλλά ο «συναγερμός» θα έχει ευτυχή κατάληξη.

Παράλληλα, σε καλεί να αλλάξεις ρότα σε εργασιακά ή διατροφικά ζητήματα, ίσως μάλιστα να σου προσφερθούν μοναδικές δωρεάν υπηρεσίες. Επιπλέον, μπορεί να προκύψουν εναλλακτικές που σου δίνουν το πλεονέκτημα σε τυχόν διαπραγματεύσεις ή να ξεμπλοκάρει μια υπόθεση που σε κρατούσε πίσω.

Καρκίνος

Με το τρίγωνο Άρη-Ουρανού θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις διαφορετικά είδη ανθρώπων και να κάνεις τα «κονέ» σου με εκείνους/ες που σου κάνουν «κλικ». Επιπλέον, μπορεί να ξεκινήσεις ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα σπουδών ή να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή.

Παράλληλα, σου δίνει το πλεονέκτημα σε κοινωνικές εκδηλώσεις και φιλικές συναθροίσεις, που χαρακτηρίζονται από ιδιαιτερότητες και «αιρετικές» αντιλήψεις πέρα από το «επαναστατικό μπρίο» μάλιστα, μπορεί να αποκομίσεις και διακριτές βοήθειες σε ζητήματα που σε απασχολούν, γι’ αυτό… όπου δεις «τρελάρες», από κοντά!

Λέων

Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να επικεντρωθείς στην βελτίωση των οικονομικών σου και την κάλυψη των αναγκών σου, δοκιμάζοντας ενίοτε και «καινοφανείς» πρακτικές ή… υποκύπτοντας σε καταναλωτικές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν «εδώ και τώρα». Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορεί να κερδίσεις πολλά από ένα ρίσκο που θα πάρεις, Παράλληλα, καθιστά… ανέλπιστα εύκολες κάποιες εξελίξεις, που αφορούν στην κοινωνική ανάδειξή σου και σίγουρα ένα από τα πιο ισχυρά «όπλα» σου στις διαπραγματεύσεις είναι και οι «άκρες» σου με «ιδιόρρυθμα» άτομα, που θεωρούνται απλησίαστα.

Παρθένος

Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να σε αναδείξει όπου κι αν κινείσαι, μέσα από πρωτοβουλίες που ναι μεν δεν έχουν θετική απήχηση παντού και μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαράθεση με «αντιφρονούντες», ακόμη και στις τάξεις των «κολλητών» σου, μήπως όμως ήρθε η στιγμή να απαλλαγείς από όλους/ες εκείνους/ες, που σε περιορίζουν;

Καν’ το και δεν θα το μετανιώσεις! Παράλληλα, σου φέρνει ξεχωριστές και σπάνιες στιγμές στην καθημερινότητά σου, συνοδευόμενες από εκπλήξεις ή απρόοπτα, ενώ «ψήνεται» κι ένα μοναδικό ταξίδι στο εξωτερικό!

Ζυγός

Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να ψάξεις στα παρασκήνια, αφού από εκεί θα αντλήσεις πληροφορίες για τα τεκταινόμενα. Ίσως μάλιστα κάποιες αποκαλύψεις να σε «συνεφέρουν», δίνοντάς σου να καταλάβεις πού έγκειται τελικά το συμφέρον σου. Μπορεί βέβαια και να ταραχτείς από ένα θέμα υγείας, που απαιτεί άμεση αντιμετώπιση και σίγουρα δεν ήταν στο πρόγραμμα..

Παράλληλα, είναι πιθανό να εκμεταλλευτείς ένα «παράθυρο» ρυθμίσεων, που θα «ανοίξει» ξαφνικά, ιδιαίτερα σε σχέση με φορολογικά ή ασφαλιστικά θέματα αλλά και να βρεις κάποιον/α απρόσμενο χρηματοδότη.

Σκορπιός

Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει ανακατατάξεις στον κύκλο των γνωριμιών σου και είναι βέβαιο πως θα γνωρίσεις άτομα που έχουν να σου δείξουν κάτι το διαφορετικό ή πρωτοποριακό Από την άλλη πλευρά όμως, ενδέχεται να «κοπεί» ξαφνικά και μια τρέχουσα φιλία σου.

Παράλληλα –είτε σου αρέσει, είτε όχι- σε θέλει πολύ πιο ανοικτό σε καινοφανείς πρακτικές και δεν έχεις παρά να απελευθερωθείς και να «τρελάνεις» εκείνους/ες που σε είχαν σαν «στανταράκι». Δεν αποκλείεται πάλι να προκύψει και μια συνεργασία με κάποιον/α που μέχρι χθες συγκαταλέγονταν στους «εχθρούς» σου.

Τοξότης

Με το τρίγωνο Άρη-Ουρανού έρχονται ανακατατάξεις στην καριέρα σου και τα καλά νέα είναι το να πάρεις το οκ από ένα ισχυρό πρόσωπο, ώστε να προχωρήσεις σε όσα τολμηρά σχεδιάζεις. Παράλληλα, είναι πιθανό να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα, που… δεν έχεις ματαδεί διευρύνοντας τον κύκλο των εργασιών σου.

Επιπλέον, θα απολαύσεις πρωτοποριακές υπηρεσίες ευεξίας. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα υπάρξουν και αρνητικές αντιδράσεις από άτομα που «τυπικά» συγκαταλέγονται στους υποστηρικτές σου αλλά τελικά αποδεικνύονται χειρότερα κι από… εχθρούς!

Αιγόκερως

Με το τρίγωνο Άρη-Ουρανού εντατική επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο θα οδηγήσει σε επί τόπου διευθετήσεις ποικίλων ζητημάτων. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου προκύψει κι ένα έκτακτο ταξίδι ή μια νέα προοπτική στις σπουδές και την επιμόρφωσή σου.

Παράλληλα, εισάγει στον τρόπο ζωής σου αλλά και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου νέα δεδομένα με το μόνο ζητούμενο να είναι η «αφύπνισή» σου και η απομάκρυνσή σου από επιλογές που κινούνται μακριά από την αλήθεια σου και είναι υποκριτικές. Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο θα σε ξαφνιάσει.

Υδροχόος

Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να επικεντρωθείς σε δάνεια ή φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα, ώστε να αντεπεξέλθεις σε επείγουσες ανάγκες και παρότι μπορεί προς στιγμή να βρεθείς σε… πανικό, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι «σούπερ»!

Παράλληλα, σε καλεί να ανταποκριθείς στις προκλήσεις της ζωής, χωρίς φόβους, αφού πολλά είναι εκείνα που σηματοδοτούν την αρχή μιας νέας πορείας για σένα, η οποία μάλιστα καταλήγει στην εκπλήρωση ενός μεγάλου σου ονείρου. Επιπλέον, ενδέχεται να τακτοποιήσεις υπέρ σου ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα ή απλά να αλλάξεις σπίτι

Ιχθύες

Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που παρότι αρχικά θα σε «ξεβολέψουν», τελικά μάλλον θα σε ξεμπλοκάρουν, αφήνοντας το πεδίο δράσης σου ελεύθερο. Επιπλέον μπορεί να καρπωθείς άμεσα τα οφέλη μιας πρόσκαιρης συμμαχίας.

Παράλληλα, ένας συγγενής ή γείτονας θα σε αιφνιδιάσει με τις επιλογές του αλλά κι εσύ μπορεί να μπεις σε ένα νέο κύκλο αναζητήσεων, είτε πνευματικού, είτε… ταξιδιωτικού χαρακτήρα, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα μέσον που «κάνει την διαφορά», αναβαθμίζοντας εντυπωσιακά τις δυνατότητές σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε