29/08/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

29/08/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 15:55 Δημιουργία 29/08/19, 15:46

Κριός

Αναμένονται πολλές επαφές και γνωριμίες, αλλά για την ώρα τίποτα… σίγουρο δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Καλύτερα να μείνεις λοιπόν στις διερευνήσεις και τις διαβουλεύσεις, δίνοντας περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου αλλά και σε εκείνους/ες που σε πολιορκούν. Επιπλέον, ένα δώρο μπορεί να επισφραγίσει το ενδιαφέρον σου για ένα πρόσωπο, ίσως μάλιστα να σου ανταποδώσουν το καλό με κάτι ακόμα καλύτερο!

Ταύρος

Φαίνεται να υπάρχει ένας κακός… συντονισμός στα προσωπικά σου, αφού το πρόσωπο που θέλεις δεν σου δίνει σημασία, την ίδια στιγμή που σε πολιορκεί κάποιος/α που δεν σε ενδιαφέρει! Επιπλέον, φαίνεται να δημιουργείται ένα ανάλογο δίλημμα, ανάμεσα σε μια ελεύθερη και πρωτοποριακή για τα δεδομένα σου σχέση και μια άλλη «κόσμια», εδώ όμως είναι που πρέπει να επιλέξεις την πρώτη, αφήνοντας τα υποτιθέμενα «σίγουρα».

Δίδυμοι

Σήμερα, αναδεικνύονται οι πιο πρωτοποριακές τάσεις σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να διαχειριστείς ή να αντέξεις κάθε κατάσταση ιδιαίτερα αν στην «άλλη πλευρά» υπάρχει ένα πρόσωπο που χαρακτηρίζεται από ιδιαιτερότητες, πολύ περισσότερες από τις… δικές σου! Φαίνεται μάλιστα πως το όλο σκηνικό θα «παιχτεί» εντελώς ξαφνικά σε κάποιο σπίτι και να δούμε τελικά ποιος θα αιφνιδιάσει ποιον!

Καρκίνος

Οι εφήμερες απολαύσεις «μάχονται» με την ανάγκη σου για μια σχέση που θα σε καλύψει σε όλα τα επίπεδα, πρόσεξε όμως, μήπως τελικά «βαφτίσεις το κρέας, ψάρι», εξ αιτίας του εγωισμού σου, που δεν σε αφήνει να δεις καθαρά τις ανάγκες σου στην παρούσα φάση. Κι επειδή «παίζει» και το να βρεθείς με τον λάθος άνθρωπο, καλό είναι να μην δώσεις μεγάλη βαρύτητα, αλλά να περιμένεις την εξέλιξη των πραγμάτων.

Λέων

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η Σελήνη στο ζώδιό σου είναι προάγγελος μιας συναισθηματικής αστάθειας που μπορεί να προβληματίσει όχι τόσο εσένα, όσο τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλάι σου. Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η, η τάση σου να μην επικεντρώνεσαι σε ένα και μόνο πρόσωπο, δεν θα έχει κάποια δυσάρεστη συνέπεια, αν απλά αποφύγεις το να δίνεις υποσχέσεις, που κι εσύ ξέρεις πως δεν θα τηρήσεις.

Παρθένος

Σήμερα, ίσως θα έπρεπε να εγκαταλείψεις την όποια επιφυλακτική στάση σου και να κάνεις το… μεγάλο βήμα προς κάτι το διαφορετικό ή «ακραίο». Κι αυτό γιατί είναι πολύ πιο πιθανό να βρεις εκεί την ευτυχία σου, παρά σε μια «νορμάλ» κατάσταση! Επιπλέον, η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σου δημιουργούν τις προϋποθέσεις μιας καταλυτικής ερωτικής εμπειρίας, ικανής να σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι ήξερες μέχρι σήμερα!

Ζυγός

Αποκαλύψεις για πράγματα που μέχρι χθες ανήκαν στη σφαίρα του… αδιανόητου, σε αναγκάζουν να «ανακρούσεις πρύμναν» και να επανεξετάσεις την σχέση σου. Αν πάντως είσαι μόνος/η, οι προοπτικές σου για μια νέα αρχή είναι ουσιαστικές, ανεξάρτητα με τα επί μέρους προβλήματα. Επιπλέον, ένα άτομο από το εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να σου εκφράσει τα ιδιαίτερα αισθήματα που τρέφει για σένα.

Σκορπιός

Ο «χαμός» που γίνεται στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να επικεντρωθείς σε προβλήματα φίλων, κάτι που μπορεί μεν να βάλει σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές επιδιώξεις σου, δεν αποκλείεται όμως να «επωφεληθείς» από μια κρίση και να αποκτήσεις ταίρι, έστω και στα πλαίσια μιας… παρηγοριάς! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ας μην ανακατευτείς σε υποθέσεις άλλων, αφού στο τέλος θα βγεις και κατηγορούμενος/η.

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η, οι προσφορές πολλαπλασιάζονται είναι μάλιστα πιθανό να σου προκύψει μια σχέση που προάγει και τις κοινωνικές ή επαγγελματικές σου βλέψεις. Μπορεί να πρόκειται για κάτι που θα συμβεί σε παρέα ή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να προέχει η διατήρηση της προσωπικής αυτονομίας του καθενός, χωρίς όμως να το… παρακάνεις με τις επιδείξεις εύνοιας απέναντι σε τρίτους/ες!

Αιγόκερως

Οι πολλές και αντιφατικές επιρροές που δέχεσαι τείνουν να μετατρέψουν την προσωπική σου ζωή σε μια εξίσωση με πολλούς αγνώστους. Αυτό βέβαια δεν σου… απαγορεύει να «το γλεντήσεις», αρκεί να μην τρέφεις υπερβολικά μεγάλες προσδοκίες, αφού κάποια πράγματα δεν είναι «για τα δόντια σου». Αν πάντως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να δοκιμαστεί από έναν… τρικούβερτο καβγά!

Υδροχόος

Ο δείκτης αποδοχής σου βρίσκεται πολύ ψηλά και αν είσαι μόνος/η, η ικανότητά σου να βλέπεις τα πράγματα με μια διαφορετική οπτική θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως μάλιστα να σας ενώσει επίσημα και ένα δημιουργικό εγχείρημα. Επιπλέον, μπορεί να βιώσεις μια σπάνια σεξουαλική εμπειρία κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό με το ταίρι σου.

Ιχθύες

Ο Ερμής απέναντί σου ταράζει τα ήρεμα νερά της προσωπικής σου ζωής, φέρνοντάς σε ενώπιον καταστάσεων που χαρακτηρίζονται από παραδοξότητες και ανατροπές, είτε με αίσιο τέλος είτε όχι! Βέβαια με την Αφροδίτη και τον Άρη να «σιγοντάρουν» στα ερωτικά σου μπορεί να σου τύχει κάτι έκτακτο και… σούπερ, αλλά σε κάθε περίπτωση, επιβάλλεται να τηρήσεις τους κανόνες υγιεινής και προστασίας στις σεξουαλικές επαφές σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε